28-08-10

Goddagens! :)

Vaknade gaaanska sÄ nyligt, kom nÀmligen hem halv 5 igÄr frÄn en viss Ricktard, han misshandlade mina revben.. Haha :)
NÄ idag Àr det lördag och Àven Boden cruising, jag och min stjÀrnsyster blev erbjudja att Äka med en polare till mig sÄ vi ska nog allt ta chansen och fara, cruisingar Àr sÄ jÀvla roliga att vara pÄ! :)
Aja just nu sitter jag och försöker ladda ner nya Photoshop C5, ska nÀmligen göra en ny header hade jag tÀnk mig, har prövat i paint men jag Àr inte nog skillad till att fÄ den som jag vill att den ska vara sÄ det hÀr blir allt roligt att se om jag lyckas med photoshop ;)

Ska Àven ocksÄ försöka fÄ tag pÄ en usb sladd till min mobil sÄ jag kanske kan göra dagens outfit osv, lÀgga upp fett roliga bilder som jag tagit :D Men ska fan psyk leta igenom alla internet sidor :)
FÖRESTEN!!! Jag tĂ€nker nu tipsa er om en fett bra lĂ„t, Madde rekomenderade den för mig och nu Ă€r jag totalt nerkĂ€rad i den.MVH Jessica Johansson Kuronen

26-08-2010

Helt otroligt att jag uppdaterar min blogg just nu.

Aja idag tÀnkte jag dÄ bara skriva av mig, Àr en riktigt bitterfitta just nu för jag hittar ingen USB kabel till min mobil och jag blir fett less pÄ det! Betalar man 1700 för en telefon sÄ borde man vÀl Ätminstone fÄ med det och headset? Inkompetenta Elgiganten...

Nu har ju skolan börjar igen, jag började för 3 dagar sen och jag Àr redan fett skolless, vad Àr det med mig? Första veckan Àr inte ens jobbig egentligen jÀmfört med den "vanliga" skolveckan. Jag har börjat mellan 8.15-13.00 och slutat mellan 10.00-13.00, Det Àr fan inte jobbigt men ÀndÄ orkar jag knappt. Dock lÀngtar jag ÀndÄ tills dom riktiga lektionerna sÀtter igÄng, har nÀmligen TeckensprÄk iÄr och det vill jag verkligen lÀra mig!
SĂ„Ă„ det ska bli trevligt att se hur det blir med den saken.

Ska vĂ€l strax gĂ„ och FÖRSÖKA laga mat, Ă€r fett hungrig men ja nĂ€r jag lagar mat blir jag stressad och förstör den bara, sĂ„ lĂ€r fĂ„ vĂ€nta pĂ„ min mamma tills hon kommer. Nu lĂ„ter jag sĂ€kert fett bortskĂ€md med att min mamma lagar min mat jĂ€mt hah, men sĂ„ Ă€r inte fallet, kan man inte laga mat sĂ„ ja : )

MVH Jessica Johansson Kuronen

03-08-2010When lights go down, I see no reason
For you to cry. We've been through this before
In every time, in every season,
God knows I've tried
So please don't ask for more.

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change my friend
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again somewhere again

I read your mind, with no intentions
Of being unkind, I wish I could explain
It all takes time, a whole lot of patience
If it's a crime, how come I feel no pain.

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change my friend
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change
Carrie, Carrie, Carrie
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again somewhere again

When lights go down