22-06-2010

Har veeerkligen inte orkat skriva nÄgot i bloggen, har inte kommit pÄ nÄgot speciellt Àmne att ta upp eftersom jag nu bara skriver om saker jag funderar pÄ.

NÄja, idag Àr mina funderingar om barn eftersom mitt sommarjobb Àr pÄ ett fritids med massa söta barn.
Sen jag var 12 har jag faktiskt velat ha barn, jag har alltid haft en bra kontakt med alla barn i olika Äldrar och har alltid blivit omtyckt, Àven att folk sagt att jag skulle passa bra och vara en vÀldigt snÀll förÀlder.
Jag hade faktiskt kunnat haft barn nu, men jag valde dessvÀrre att inte behÄlla det men det Àr en annan sak, men skulle jag ÀndÄ vara redo? Om man nu bortser frÄn att jag gÄr i skolan och har en inkomst varje mÄnad pÄ 1050, skulle jag ÀndÄ klara av att bli en mamma pÄ heltid?
Ja sjÀlvklart tycker dÄ jag, sÄlÀnge man har viljan, en pojk/flickvÀn som stödjer en + förÀldrar/förÀlder och vÀnner sÄ tycker jag att allting kommer gÄ finemang, men sÄklart det Àr ju min Äsikt, alla har olika har jag mÀrkt genom tiden.

Ibland önskar jag faktiskt att jag skulle vara Àldre, fÀrdigutbildad lÀrare och hade bra inkomst för att kunna skaffa barn, helst önskar jag vÀl att det ska bli en flicka eftersom jag avgudar namnet Arwén, Ànda sen jag sÄg Sagan om Ringen sÄ har jag Àlskar namnet eftersom det just kommer frÄn den filmen, men ingen i min familj tycker om det -.-
Alltid Àlskat annorlunda namn pÄ barn, vill att dom ska stÄ ut, vara speciella och inte som alla andra.
Men som sagt, jag verkligen lÀngtar tills jag fÄr barn.