28-10-2010

Hejsan pÄ er!

Hoff tÀnkte bara inflika hur duktig jag fan varit idag!
Först och frÀmst var jag ju i skolan och gjorde en redovisning med min grupp, efter det gick jag hem för jag blev sÄ Àckligt nervös och stressad pga att dÀr jag sökte praktikplats inte kunde ta emot mig och jag var tvungen att söka en idag och fÄ platsen.

NĂ„vĂ€l, jag for hem för jag var sĂ„ stressad, satte mig vid datorn och började skicka in 3 saker till svenskan, sen började jag smĂ„tt pĂ„ mitt TeckensprĂ„ksprov jag har tills imorgon och tar Ă€ven fram en katalog och ringer dagiset vid mig. FĂ„r en tid till att gĂ„ dit sĂ„ gĂ„r dit och jag fĂ„r en plats! FATTAR NI HUR LYCKLIG JAG ÄR?! Dock ville jag egentligen inte vara med smĂ„barn men vafan.. You take what you get.

Sen gick jag hem och fortsatte med provet och nu först Ă€r jag Ă€ntligen klar. Är nöjd med svaren och förhoppningsvis fĂ„r jag G pĂ„ det :)



Gosh.... Nu kommer ju kylan och all snö snart... Jag lÀngtar tillbaka till sommaren, denna bild tog jag i sommras dÄ jag och en av mina bÀsta vÀnner Elin for till hennes stuga i 2 hÀrliga dagar.

Sommaren Àr sÄ sjukt hÀrlig! Man kan vara ute riktigt sent om nÀtterna, ta nattdopp i vattnet, sitta vid en eld och mysa, ligga under stjÀrnorna och mysa med nÄgon man tycker om. Visst man kan göra det nu pÄ vintern med men det Àr inte samma kÀnsla.
Nu vÀntar disken med arga huggtÀnder och grönt slem frÄn ögonen........

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-10-2010

Hallojsan i snÄret!

TÀnkte bara fylla in att idag har jag varit med Linda Northman Lundenor (hon tvingar mig skriva att jag var med henne..) Aja satt pÄ hennes praktik och vÀntade tills hon slutade och trÀffade massa söta barn, ska ta med en hem! :D Ni kan fÄ se en bild pÄ henne, hon Àr uber snygg!



HAHA hon leker cool, men okej, till nÄgot helt annat!

Jag och min Àlskade stjÀrnsyster Madelene Spegel funderar pÄ vad vi nu ska göra under lovet, och dÄ kom jag pÄ att vi kan fara och bada, klÀ ut oss hihi, fett kuuuul.. Okej jag tror inte ni förstÄr hur kul det kan bli nÀr jag och Madde Àr med varandra..

Förra helgen förövrigt var vÀldigt kul ÀndÄ, var med Madde, Joel, Pontus och Emil : ))) SÄ vi invaderade Emils place, jag invanderade sÀngen(sÄklart) sÄ fick Pontus för sig att gÄ till Statoil och möta polare, sÄ försökte han fÄ med oss andra men failade hÄrt, han fick bara med Madde som sen ringde efter Joel, vilket gjorde att jag och Emil var sjÀlv, ironin var att jag bara trÀffat denna Emil 1 gÄng innan dÄ kÀndes konstigt att sitta dÀr sjÀlv med han, men han lÀttade upp stÀmningen med att sjunga vÀldigt vackert :D

SÄ gick jag och han till en lokalfest som dom andra skulle gÄ till, sÄ möter vi en kille som kallas för Keinström, han var mycket full sÄ han fattade ingenting! Emil ropar hej keinström Ät honom, han stannar upp och kollar som nÄgot jÀvla sÀr, Emil försöker fÄ honom att förstÄ att det Àr Emil, tillslut blir han otÄlig och ropar Blockmongo Ät honom(haha dör inombords...) Och sÄklart blir Keinström arg men nÀr vi vÀl stÄr 1 meter ifrÄn ser han att det Àr Emil, och vi fick inte gÄ vidare förÀn jag presenterat mig och fÄtt en kram, alltid lika trevligt att fÄ en kram av en random snubbe alltsÄ! :D

Aja sen efter det drog jag hem typ, blev mycket trött och sur över en grej sÄ jag orkade inte vara kvar, men kÀndes verkligen hÀrligt att fÄ dÄsa ner i sÀngen och slagga till 11 dagen efter typ :D

Och nu kÀnner jag att jag skrivit allt för mycket sÄ att jag mÄste lÀgga ut en till bild sen ska jag gÄ och kissa(ja ni mÄste veta det.) sen sova sött för att orka med en lÄng skoldag idag :)



MVH Jessica Johansson Kuronen

14-10-2010

Halloj!

Kom fram till sköna göteborg i Tisdags ju, var redigt less pÄ att Äka tÄg alltsÄ! NÄvÀl har inte gjort mycket, utan gjort mestadels mina lÀxor jag fick med mig sÄ. Men ska nog ta mig ut en svÀng och gÄ för att upptÀcka Partille som jag bor i för stunden. PÄ lördag far vi till Hisinge för att bo hos min andra morbror sÄ det blir kul för dÄ ska jag trÀffa Camilla, Jennie osv <3

NÄvÀl nu ska jag göra med lÀxor sen ut en svÀng!

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-10-2010

MÄste först och frÀmst pÄpeka datumet idag hahahaha! :D

Aja helgen har varit helt okej!
Fredag; Var i skolan, sen for jag hem och trÀffade Linda och Lina en stund pÄ kvÀllen, hÀnde inte mycket mer.

Lördag; Var med Madde och Joel, vi satt hemma hos mig ett bra tag sen for vi till en fest i stan och pratade med lite folk :) Jag hittade en riktigt social jÀvel ute pÄ balkongen sÄ satt dÀra i sÀkert 1 timme och pratade :) Sen gick jag och Madde hem med nÄgon Max och nÀr jag kom hem somnade jag ganska dirr!

Söndag; Steg upp innan 10 för att gÄ ner i tvÀttstugan och hÀmta min tvÀtt som mamma satt i torktummlarn. Sen for jag till Linda och var med henne, hon gjorde naglar pÄ mig vilket uppskattas! Och vi for Àven till hennes mormor och hÀlsade pÄ. Sen nÀr jag kom hem packade jag vÀskan till imorgon, Äker nÀmligen till Göteborg imorgon sÄ ska bara pÄ en lektion imorgon, hÀmta lÀxor osv sen dra hem för att invÀnta pÄ att tÄget gÄr :)



KÀnns som att det behövdes en bild för att jÀmna ut alla text inlÀgg! Nu ska jag se Edward Scissorhands som Àr en av mina 3 favorit filmer! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

07-10-2010

Hallo hallo!

Skolan flyter pÄ som vanligt, börjar komma in i rutinen att kliva upp tidigt men har Àckligt svÄrt att somna pÄ nÀtterna. Idag hade vi skolfoto, det var ganska kul ÀndÄ, men alla var inte med, vilket var mindre trÄkigt.
Gjorde Àven ett prov i Matten och jag tror fan det gick bra!

Nu pĂ„ mĂ„ndag Ă„ker jag till Göteborg med kĂ€raste Mormor, sĂ„ har fĂ„tt pengar av Mamma sĂ„ jag kan göra stuff dĂ€ra, ska bli jĂ€tte kul att fĂ„ trĂ€ffa mina slĂ€ktingar och vĂ€nner! Även shoppa sĂ„ man har nĂ„got nytt i garderoben. Men tyvĂ€rr fĂ„r jag med mig massvis av lĂ€xor, men lika bra att göra det sĂ„ jag inte hamnar efter :)

PÄ den senaste tiden har jag gÄtt och funderat pÄ vad jag ska ta upp hÀr i bloggen som jag ville diskutera.
Och jag kom fram till kÀrlek.

Att leka med sina kÀnslor Àr ingen bra sak, man ska alltid försöka komma pÄ vad man vill och sÀga det rakt ut. Om det tagit slut mellan dig och din pojk/flickvÀn och ni börjar hÄlla pÄ igen, sÄ tycker jag att man leker med sina egna kÀnslor. För det gör att hoppet stiger om att man ska fÄ tillbaka personen igen. Vissa gÄnger fÄr man tillbaka personen för man vill verkligen försöka igen, men ibland Àr man en bara en spelpjÀs i den andres spel. Det Àr den dÄliga sidan av kÀrlek som kanske inte alla har upplevt Ànnu.
Men det finns sÄklart en bra sida med kÀrlek.

DÄ man precis har trÀffat personen och Àr alldeles nykÀr, man vet knappt vart man ska ta vÀgen. Man fÄr knappt fram orden; jag Àlskar dig. KÀrlek Àr en vÀldigt seriös sak. Det handlar verkligen om att förlora sig i varandras armar, leva för varandras kyssar, kunna berÀtta hemligheter, vara varandras bÀsta vÀnner. Att kunna mÄ bra och kÀnna sig fri.

MVH Jessica Johansson Kuronen