29-07-2011







Bra musik sÄhÀr pÄ nattkvisten!

MVH Jessica Johansson Kuronen

28-07-2011

Hej! :)

Ja idag vaknade jag klockan ett för er som vill veta!

Klockan 3 drygt Äkte jag till mormor med Mamma och syster, sÄ Ät vi potatispalt med slÀkten, mys, Àlskar dom, ibland haha..

Mamma klippte och fÀrgade Àven mitt hÄr dÀr borta :)





Den röda fÀrgen syns bÀst i solljuset sÄ dÀrför ser det bara mörkt ut, men ja jag Àr nöjd iallafall :' )

Efter det Äkte vi hem iallafall, jag bytte skor och cyklade till Madde, vi Äkte till Donken och köpte mat till henne, sÄg pÄ Pretty Little Liars och rensade en del av hennes klÀder och nu Àr jag hemma och Àter tacoskal, fuck va gott det Àr! :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

27-07-2011

Hellu!

Var pÄ stan idag med Madde, tvÀttade Àven klÀder imorse klockan 6.40, hÀrligt va?
SÄÄ jag har bara sovit drygt 5 timmar imorse men det kÀnns bra iallafall :)

Jag och Madde gick till banken och fixade in vÄra sommarjobbspengar pÄ vÄra kort, sen gick vi runt till alla frisörsalonger och kollade om dom hade tid, eh nae det hade dom inte sÄ vi gick pÄ stan istÀllet, jag köpte tvÄ linnen och nÄgon svart liten sak, sÄ fixade jag Àven skyddsplast till min telefon, nu saknas bara skalet Ä Àr det fullbordat :)

Madde fÀrgade förövrigt mitt hÄr igÄr!







Vi ska fÀrga hela idag, rött Àr sexigt!

MVH Jessica Johansson Kuronen

24-07-2011

Hellu!

Ja, i helgen har jag varit med HÀllan pÄ fredagen, jag sov över dÀra och jagade mygg hela satans natten typ, trevligt va?
Vi var Àven förbi Daniel för HÀllan skulle hjÀlpa honom att tona bakrutan, allting slutade med att Daniel blev fett less och rev lös ena delen, haha!

IgÄr sÄ var jag dÄ med Madde, vi var pÄ fest hos Jocke igen och hade det trevligt ett tag, 2 tiden sÄ började vi gÄ mot stan igen i regnet ehhe, sÄ vi gick till max och tÀnkte vÀrma oss men jo dÀr var det ju fullproppat med folk sÄ vi stod bara utanför och chillade.
Jag och Madde började prata med en kille som heter Marcus och han bjöd oss pÄ efterfest eller ja, snarare efterhÀng. Hans polare Äkte hem direkt vi kom hem till honom och dÄ spelade vi Kinect jag och han, Madde invaderade hans RUNDA sÀng och spikmattan och det var sjukt kul :)

Idag vaknade vi upp vid halv 3 nÀstan och dÄ hade Mamma gjort mat Ät oss, sen satt vi bara och tittade pÄ Life of Ryan, sickt snygg kille jodÄ!
Vi gick senare till coop och köpte ingredienser till Tacos och sÄ köpte vi godis, fett gott!









Nu ska jag fortsÀtta se Gossip Girl och evt ladda ner Life of Ryan, hehe...

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-07-2011

NĂ€men tjenis!

Okej för att reda ut det hÀr pÄ en gÄng, jag vaknade absolut inte nu, utan Madde ringde och vÀckte mig halv 3 ungefÀr, woho!

Kom iallafall vÀÀÀldigt nyligt ut ur duschen sÄ ska vÀl sÀtta pÄ nÄgra Gossip Girl avsnitt nu nÀr Madde gjort mig beroende hehe...

Ja juste! Inatt sÄ for ju jag och Madde ut, hon kom med en taxi utanför mig sÄ Äkte vi till stan och var med Svesse, vi satt och skrattade Ät nÄgot fult filmklipp om iphone 4 bla bla bla, orkar dessvÀrre inte förklara :)
Ja eh sen var vi ute en svÀng och sen for jag och Madde hem dÄ, jag satt uppe tills halv 6 dÄ Mamma vaknade till och började gapa att jag ska gÄ och lÀgga mig, det Àr det dÄliga med att ha datan i vardagsrummet för mamma sover hÀr i vardagsrummet..



Förövrigt ska jag nog fÀrga mitt hÄr sÄdÀr, blir nog bra det.

MVH Jessica Johansson Kuronen


22-07-2011









Vill absolut kunna det dÀr, nu iallafall ut pÄ Àventyr med Madde :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-07-2011

Hellu!

Nu har jag Àntligen vaknat, hehe... Madde hade terroriserat mig pÄ bÄde telefon och facebook, borde kanske börja stÀlla om mitt dygn eller?

Aja, ja jag drömde dÄ fan inte om Brandon fuck that, jag vill jag vill jag vill!!!

Alldeles strax ska jag till Madde och umgÄs sÄ nu ska jag vÀl gÄ och klÀ pÄ mig, föra över en lÄt pÄ mobilen, borsta tÀnderna sedan antingen cykla eller Äka buss till henne, hm hur lat Àr jag idag? ;)



MVH Jessica Johansson Kuronen

21-07-2011

Okej Brandon Cole Margera Àr Àckligt jÀvla snygg för att vara 31 Är, dÀrför bombaderar jag med bilder pÄ han nu, puss.









Ängest, ska drömma om han, kanske lindrar, hejdÄ.

MVH Jessica Johansson Kuronen


21-07-2011

Hej!

Ni mÄste ju bara ladda ner denna film och se!!



Det Àr materialet som blev över frÄn Jackass 3D och jag har hitills bara kollat typ 20 min och dör av skratt!

http://www.tankafetast.com/torrent/8974-jackass-3-5

Ladda ner och skratta :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-07-2011



MVH Jessica Johansson Kuronen

20-07-2011





Hit vill jag fara, Qlimax som förövrigt Àr i NederlÀnderna!

MVH Jessica Johansson Kuronen

20-07-2011

Hellu!

Ja, bara en stund efter jag uppdaterat sÄ skulle min syster fÀrga hÄret, jag frÄgade sÄklart om jag fick sÄ jag gjorde det och satte sedan folie i hennes hÄr haha...

Det blev massa fÀrg kvar sÄ, hehe vi fÀrgade mitt hÄr med, gjorde slingor, fÀrgade min sidecut och sÄ började hon dra en massa fÀrg igenom hÄret och nu ska ni fÄ se resultatet, prepare to laugh!





Och nu till Resultatet!!









HAHAHAHAHA ja, blir ju lÀtt att blondera senare iallafall förhoppningsvis!

Systers underhÄr blev sÄhÀr;



Nu blir det att se film och skicka ett mms Ät madde sÄ hon och jakob fÄr skratta Ät mig.....

MVH Jessica Johansson Kuronen

20-07-2011

Hej!

Okej, kan vÀl börja med att sÀga att ja jag suger pÄ att blogga care pÄ det..
Vaknade jÀÀvligt sent idag, halv 4 hehe.. Dock gick jag och la mig halv 6 pÄ morgonen efter ha sett klart en film som heter I spit on your grave, den var sjukt bra! Dock kÀnde jag verkligen smÀrtan som vissa utsattes för i filmen, langar trailern och nerladdningslÀnk Ät er bara för att jag Àr bÀst!



http://www.kat.ph/i-spit-on-your-grave-2010-swesub-ac3-unrated-dvdrip-xvid-kickfo-t5098239.html

Aja, jag har varit med Madde varje dag som vanligt :' D och vi har varit pÄ upptÀcktsfÀrd, fest, donken, stan osv osv.
Och nu idag ska jag göra ingenting, utom att ta ett lÄngt avkopplande bad, för min kropp gör protest för att jag börjat trÀna igen och det gör ont i varje muskel jag har inprincip pÄ överkroppen -.-
NÀ nu ska jag hitta mer filmer, kanske langar nÄ mer filmtips senare eller bara allmÀnt uppdaterar, puss puss.

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-07-2011

Hej!

Kan inte hÄlla mig lÀngre, mÄste berÀtta Ät er!!!!!

Idag sÄ kom min mor och vÀckte mig typ astidigt... och sÄ sa hon att vi skulle Äka till ONOFF och köpa en ny telefon till mig av mina busspengar till hösten dock osv men det gör inget, iallafall sÄ vi köpte mig en ny telefon och den hÀr blev det



Jag Àr sjukt nöjd och jag tror jag kommer vara det hela tiden, Android verkar vara vÀldigt bra osv!
Aja, efter det Äkte vi hem iallafall och dÄ efter ett tag for jag till coop för att möta Madde, hon köpte hÄrfÀrg och andra behövligheter sÄ Äkte vi hem till min mormor, var dÀr en stund och kÀndes ju som att hela slÀkten var dÀr, Robert den klantjÀveln hade sparkat i en sten i tron om att det var en katt(dum jag vet..) och hade nu en stor blÄ stortÄ haha.. Sen cyklade vi hem till Madde och dÄ fÀrgade vi hÄret pÄ henne dÄ.

Hennes hÄr blev fan fint! Skiftar rött i solen och ja, det var sweet!
Efter det Äkte vi hem till mig sÄ jag och hon fick kÀka, sen nu för en stund sen Äkte hon för att möta en snubbe hihihihiih, och nu ska jag se Stolthet och Fördom ( Pride and Prejudice )



MVH Jessica Johansson Kuronen

09-07-2011



MVH Jessica Johansson Kuronen

09-07-2011

Hellu!

I brist pÄ ett godartat humör sÄ ser jag film och tjurar istÀllet..



Är bitter för att min Ă€lskling ( den vita mobilen ) hĂ„ller pĂ„ att dö, sĂ„ var tvungen att byta till den svarta.. Förhoppningsvis fĂ„r jag mina pengar snart sĂ„ jag kan köpa en ny Ă€lskling, ska jĂ€vlart vara rĂ€dd om den och inte(försöka) tappa den!

Aja nu film, blir vÀl 1408, hÀr Àr den trailern iaf.



MVH Jessica Johansson Kuronen

07-07-2011

Hej! :)

Ja, jag kom hem idag klockan 7 pÄ morgonen, hÀrligt vÀrre!

GÄrdagens kvÀlls bravader var allt annat Àn dÄligt iallafall ;D hade sjukt kul som vanligt, jag och var först med Yasmina, vi Äkte till Donken dÄ hon och hennes pojkvÀn + johan kÀkade, sen efter det Äkte jag till Madde, vi kom pÄ mitt i allt att Äka till Max och köpa en lyxshake, sjukt gott sÀger jag bara!

DÄ vi satt dÀra, sÄ satt nÄgra killar och stirrade pÄ Madde, och dÄ menar jag verkligen stirrade, efter ett tag drog dom och sÄ kom en av killarna tillbaka och börja prata med oss, pinsam kille..

Efter det Äkte vi hem till Madde och invÀntade Max, Nippe och nÄgon Stefan, vi satt och sÄg tv och allmÀnt chillade, det var trevligt : )



Annars idag har jag varit hos TandlÀkaren, hon fuckade upp mitt tandkött... Sen cyklade jag till mormor och for med hon och morfar pÄ nÄ affÀrer pÄ storheden, sen cyklade jag hem och var med Yasse, vi Äkte in till stan och chillade, sen gick vi hem och gick bara runt och snackade, det var skönt som fan :' )

MVH Jessica Johansson Kuronen

06-07-2011

Hej!

I hela tre dagar har jag gjort knappt nÄgot haha, men ÀndÄ inte orkat uppdatera ^^

Aja, i mÄndags sÄ var jag med Madde som vanligt, hehe (A) och pÄ kvÀllen sÄ kom Max, Teddy och Niklas och var med oss, vi satt och sÄg tv, flummade osv :) var sjukt kul, Äkte hem vid typ 4 pÄ morgonen, hÀrligt vÀrre! :D
pÄ tisdagen lÄg jag bara inne och halv sov, satt i pyjamas hela dagen (Y)

Idag var jag in till stan, lÄnade nya böcker och sen Äkte jag hem.
Nu vÀntar jag pÄ yasmina som ska bli klar nÄgon gÄng sÄ vi kan fara till donken eller till arons eller vad det nu var :)



MVH Jessica Johansson Kuronen

03-07-2011

Hej!

IgÄr hade jag förjÀvligt kul!

Jag Madde och Elin for till en fest i stan hos Henke, det kom dit massa hÀrliga mÀnniskor som var super sociala! :)
Jag var typ den enda nyktra dÀra men det var helt okej, dom andra körde ölspelet och jag stod och tittade pÄ, skrattade osv, sÄ började dom spela Guitar Hero sÄ dÄ satt jag dÀra och sjöng kör med nÄgra killar.
SÄ ser jag lÄten Journey - Don't stop Believin, och jag börjar hoppa upp och ner, snÀlla snÀlla kör den lÄten jag lovar jag sjunger dÄ!!!! SÄ dom gick med pÄ det, och dom tÀnkte att aja, nu tÀnker hon sjunga oseriöst och tyst, men jo jÀvlar jag tog i, och fan va alla applÄderade nÀr sÄngen var slut, jag var överlycklig och fick vÀrldens bÀsta boost!

Efter det stod dom fortfarande och sa hur bra jag var och jag blev Àrligt talat generad.. :D

Sedan skulle Henke och alla dom ivÀg, eftersom Madde Elin och jag Àr under 18 sÄ kunde vi inte göra annat Àn att gÄ till hamnen och prata med nÄgon kille Madde kÀnde, men jag började frysa och var trött sÄ jag Äkte hem, Tack Madde för att du bjöd mig pÄ taxin hem, seriöst du har bjudit sÄ mycket pÄ taxi nu sÄ assÄ du ska fÄ igen, har skuldkÀnslor!!

Madde och Elin stannade kvar och kom hem till mig typ 7 pÄ morgonen (Y)
Nu fÄr ni bilder istÀllet!






Skryt frÄn min sida, var tvungen att bygga ett högt torn sÄ att barnen pÄ fritidset inte kunde göra det bÀttre Àn mig (A)



Elins snygga tatto!!



MVH Jessica Johansson Kuronen

01-07-2011

Hej!

Sitter hÀra hemma med Elin och chillar pung.

Har alldeles just duschat och hoppat in i min onepiece, jag hade sÄ jÀvla kul idag pÄ jobbet, jag och S sprang och jagade alla barnen i korridorerna ahha! Satan va svettig man blev sÄ det blev ju en ganska sÄ redig dusch nÀr man kom hem!

Det var trÄkigt att sluta dÀra, haft sÄ kul att lÀra kÀnna dom flesta barnen och fÄ vara med dom, men ja tur att dom bor pÄ örnÀset dÄ sÄ att jag kommer kunna se dom igen : )
Funderar till och med att fara dit nÀsta vecka och jobba gratis HAHA!

Aja, igĂ„r spenderades dagen med Elin, Madde och Helena, först Ă„kte jag Elin och Madde till en snubbe som tatuerade Madde, den blev JÄVLIGT FIN! Sen Ă„kte vi in till stan, gick till Salladsbar dĂ€r Madde snackade med Nicole och sĂ„ kom Helena dit och hĂ€mtade oss, och dĂ„ skjutsade hon oss till Max och chillade med oss, sen Ă„kte vi till Madde sen Ă„kte vi till ÖrnĂ€set dĂ€r dom trĂ€ffade Marigona.

Jag och Elin gick dÄ hem till mig och hÀmtade mormor och morfars dator, sen gick vi dit och drack te med henne och sen gick vi hem och jag slocknade direkt jag la mig i sÀngen typ.



MVH Jessica Johansson Kuronen