30-05-2011

Hej! Sitter just pÄ bussen mot stan, varit pÄ sunderby sjukhus med Yasmina dÄ hon gjott Endoskopi, fett scary om ni frÄgar mig. Ska iallafall till skolan nu, vÀnta tills Carro kommer sen Àta sen ha lektion, mÄste plugga till ett prov! Puss! Mvh Jessica Johansson Kuronen

29-05-2011

Hej!

Har ni grattat era mammor pÄ mors dag? :)
Min mormor köpte grejer till mamma och lÄtsades att det var jag och min syster som köpt det, hah, sÄ Àr det nÀr man Àr low on money..

Vi gick iallafall till mormor och kÀkade tÄrta, dock fick jag sickt ont i magen.. Dom kommer ihÄg att köpa laktosfri mjölk men inte grÀdde? haha söta dom Àr, virrpannorna dÀra.

IgÄÄr var jag ju pÄ cruisingen!
Gaanska sÄ mycket bilar, massa fylla, massa glasflaskor över över allt och ja toppen av allt fick jag Äka raggarbil och slapp bÀlte, vi började diskutera i bilen vad för bil vi ville ha och vi alla kom fram till att vi ville ha en Dodge Charger 69 som sÄg ut precis sÄhÀr!



Ni kanske kÀnner igen den frÄn Dukes of Hazzard, fett bra film förövrigt!

Ja dock Àr den ju ganska sÄ dyr men hade man kunnat köpa den sÄ, fyfan va kul man skulle ha med den!!
Just nu iallafall sitter jag och vÀntar pÄ att vÀdret ska bli bÀttre sÄ kan kan gÄ till coop och köpa ostbÄgar och lÀgga mig i ett bad och chilla med mina harry potter böcker jag lÀst tre hundra gÄnger om typ.
Blir nog fint det, ska Àven prata en svÀnga med min kÀra stjÀrnsyster nÀr hon kommer hem frÄn sin 4 timmars trÀning, hurtig? jo jag vet ;) Madde du Àr sÄ duktigt!

NÀ nu avrundar jag och ska göra nÄgot vettigare, puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

28-05-2011

Hellu!

SÀger bara hjÀlp mig, jag har blivit vÄldgÀstad av nÄgra cpn, HAHA.....

28-05-2011

Hej!

Åh.. var verkligen tvungen att göra en Cover pĂ„ Chris Medina lĂ„ten, sĂ„ hĂ€r varsĂ„goda!



Det dÄliga Àr att ljudet suger nÀr man spelar in frÄn min mobil, och jag glömde vissa ord i texten men i helheten Àr jag sjukt nöjd med Covern!

MVH Jessica Johansson Kuronen

28-05-2011

Hej!

TÀnkte bara flika in en lÄt sÄhÀr pÄ morgonen, hÄller pÄ att stÀda och tvÀtta dÄ min mor Àr borta i hennes pojkvÀns stuga över helgen, skönt att lÀgenheten Àr tom ÀndÄ!
Den hÀr lÄten fÄr mig verkligen att grÄta, att kÀnna efter inom sig.
Hoppas ni gillar den ni som inte hört den!
Ändra förövrigt till HD kvalla pĂ„ videon, ljudet blir mycket bĂ€ttre!



MVH Jessica Johansson Kuronen

25-05-2011

Hellu!

Vaknade ganska sÄ nyss, Àr lektionsfri frÄn BF Àmnet idag, sjukt skönt! Dock ska jag ÀndÄ fara in till skolan en svÀng pÄ nÄgot tag och börja slipa pÄ nÄgra idéer inför Projektarbetet i 3an, sen ska jag ÀndÄ ha matte klockan 2 sÄ det Àr lika :)

IgÄr gjorde jag Àrligt talat inte sÄ mycket, jag for och trÀnade med Madde efter skolan, skönt som fan dÄ jag inte trÀnat pÄ lÀnge! Sen Äkte jag hem och la mig i ett bad och jag höll fan pÄ att somna sÄ gick och la mig i sÀngen och vad gör jag? somnar sÄklart och vaknade halv 10 tror jag och dÄ satt jag uppe tills halv 1 kanske och sen somnade jag igen hah, sover för mycket kÀnns det som ;o

Idag Àr det riktigt fint vÀder, tÀnkte sminka mig bara för det och ha sommriga klÀder, Àlskar att sommaren kommer för dÄ kan man ligga ute och sola, behöver bli brun dÄ jag ser ut som ett vandrande lik HAHA.



Typ sÄdÀr fint vÀder Àr det, dock Àr bilden gammal, Àr frÄn en moppe resa med Linda till PiteÄ, haha fyfan, varnar er att Äka moppe till piteÄ, var jÀvligt jobbigt och ont pÄ skinkorna fick man..
Aja nu ska jag gÄ och fixa mig, bussen gÄr pÄ prick en timme sÄ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

20-05-2011

Hej :)

Sitter hemma just nu och chillar, ska strax gÄ ut till bussen för jag ska fara till Kalix :' DD
Har inget att sÀga sÄÄÄ lÀgger ut bilder frÄn igÄr istÀllet!







MVH Jessica Johansson Kuronen

18-05-2011

Hejsan! :)

Ja, jag var helt slut igÄr alltsÄ, somnade nog klockan 10? ;o
Gjorde inget speciellt igÄr kvÀll faktiskt, sÄg lite film, tÀnkte se klart den nu idag, en gammal goding jag och mamma hyrde för nÄgra Är sen ;)





Sorry för en dÄlig kvalla trailer, men orkar inte riktigt leta efter nÄgon bÀttre. Iallafall, den filmen tittar jag pÄ nu, och den Àr riktigt suverÀn tycker dÄ jag Ätminstone!

Hm ja vad har hÀnt idag, jag Äkte till skolan kvart i 9, hade lektion till 10.40 sen slutade jag och dÄ gick jag, Carro och Emma till stan, jag köpte Kaffe, sen Äkte vi alla hem, sköönt! :)
SĂ„ nu ska jag se klart min film och bara chilla, puss!

FÖRÖVRIGT!!!!!! sĂ„ fick jag veta mitt sommarjobb igĂ„r, ska sommarjobba som fritidsledare hĂ€r pĂ„ örnĂ€set, skönt men ville Ă€ndĂ„ vara pĂ„ hertsöns fritids som förra sommaren :( aja thats all!

MVH Jessica Johansson Kuronen

17-05-2011

Hellu!

Hojja, idag var Änglasysters begravning..
Den var riktigt fin, och tack alla er som kom och kramade om mig och visade stöd, riktigt snÀllt!

Hennes kista var otrolig, alla blommorna, alla lÄtarna som spelades, minnena av henne flödade igenom mig och vissa gÄnger satt jag bara och log, som att hon satt dÀr framför mig och log tillbaka, gud vad jag saknar henne..





Efter gudstjÀnsten gick jag, yasmina och robin till KyrkogÄrden och dÀr la dom ner kistan, vi alla tog farvÀl och det var dÄ det tog som hÄrdast, det var verkligen dÄ som jag insÄg att hon kommer aldrig mer komma tillbaka hur mycket jag Àn vill det, hur mycket jag Àn vill ringa henne och sÀga att hon ska sluta skÀmta, det hÀr Àr inget skÀmt... Hon Àr verkligen borta..

Kramade om hennes mamma, pappa och bröder, dom Àr riktigt starka alla dom, och jag önskar dom hur mycket gott som helst i livet och att allting gÄr dom vÀl <3

Jag Àr helt psykiskt slut nu, jag har grÄtit till och frÄn och jag kÀnner att det Àr dags att sova en stund, drömma om min Mary, ge minnena till liv igen. <3

MVH Jessica Johansson Kuronen

16-05-2011

Hej!

Sitter hemma hos Yasmina för stunden, ska hjÀlpa henne med lite skolarbeten, prata skit om skoln osv osv, skönt.
Gick nÀmligen hem frÄn skolan pga vissa skÀl sÄ no school until onsdag, skönt som faaaan.
Imorgon Àr Ànglasysters begravning, ska köpa en riktigt vacker blomma Ät henne och kort,kÀnns sÄ sjukt overkligen fortfarande att hon ska vara borta, kÀnns inte som det.. KÀnns som att hon ska ringa upp pÄ vilken minut som helst och sÀga hej, men hon kommer inte göra det..
SÄÄ nu ska jag gÄ och se vad yasmina hÄller pÄ med sÄ kanske jg uppdaterar senare.
MVH Jessica Johansson Kuronen

13-05-2011

OOOH watch out, det Àr fredag den 13onde, JASON KOMMER!

Okej nÀ men hej!

Är helt jĂ€vla slut i kroppen, hĂ„ller pĂ„ att dö kĂ€nns det som..
Hade skola idag dÄ, en lektion, sen kÀkade jag pÄ skolan och efter det traskade jag till Pontusgymmet och gymmade en timme drygt, sjukt skönt!
Efter det kom nÄgra frÄn klassen och vi skulle ha idrott med att bada, vi simmade nÄgra lÀngder och efter det fick vi leka eller fara hem, jag, Cecilia, Evve och Carro stannade kvar och lekte som fan, sÄ jag tror jag kommer ha trÀningsvÀrk imorgon, eller? ;)

Och nu klagar min mor pÄ mitt skrivande, sÄÄÄ puss puss!





MVH Jessica Johansson Kuronen

06-05-2011

Hej

Haha ja, eftersom min kÀraste stjÀrnsyster klagar pÄ att jag bloggar dÄligt sÄ mÄste jag vÀl uppdatera!

Fick hem mina skor jag bestÀllt igÄr, prövade dom och kÀnner att det kommer bli lite övning att gÄ i dom, Àr inte van med extrema klackar men ÀndÄ ska jag vara kÀrringen mot strömmen och bestÀlla dom ;)
Lite stil mÄste man vÀl ÀndÄ ha i sommar? ;)

Nu imorse hade jag teckensprÄk, skulle gjort ett prov men eftersom jag inte kan det sÄ orkar jag inte engagera míg i det ;d
Efter den lektionen gick jag tillbaka till stan för att ta bussen till örnĂ€set och möta Madde, vi gick till ÖrnĂ€sskolan och pratade med Rektorn om lite stuff och snackade skit haha..

Nu sitter jag hemma och har just kÀkat, sÄ ska börja röra mig mot skolan :)
Sen blire trÀna för hela slanten!



MVH Jessica Johansson Kuronen

04-05-2011



It's true what people say, that i'm selfish.
But why is the only question.


02-05-2011

Hej!

MÄste först och frÀmst sÀga att jag bestÀllt nya skor, Madde hjÀlpte mig bestÀmma och jag inte vara mer nöjd över vad det blev för nÄgra! :D



Dom fick det dÄ bli, lÀngtar tills jag fÄr hÀmta ut dom, kanske imorgon, eller pÄ onsdag, WIE! :D
Iallafall, idag hade jag dÄ skola, trÄkigt nog, försökte komma pÄ en massa ord till en prov jag ska ha pÄ fredag i teckensprÄk... kommer faila..

SÄ ska gÄ och plugga om en liten stund, försöka iallafall!
Förövrigt HATAR jag att Spotify har gjort sĂ„ att man bara kan lyssna pĂ„ 10 timmars musik varje MÅNAD och 5 gĂ„nger pĂ„ en lĂ„t per dag, lyssnar mer Ă€n sĂ„ pĂ„ dom.. Ska nog köpa premium, lika (Y)
Har typ inget annat att sÀga sÄ puss.

MVH Jessica Johansson Kuronen