30-11-2011

Hej hej!

Ja idag har jag gÄtt en onödig skoldag, tatuerat mig och gjort nya naglar :)







Är fett nöjd! :)
aja till tatueringen dĂ„, satt och pinade mig i 1 Âœ timme haha ;d



Den stÄr för min kÀra vÀn Mary som inte finns mer, men Àven för hopp om en ljusare framtid! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

29-11-2011

Hej!

Ja skolan gick fan jÀÀÀvligt segt idag, hade prov i kanske 2 timmar totalt, var sickt trÄkigt.
Drog till mormor efter skolan och tÀnkte lÀmna igen husnyckeln till kalix men icke det, ska dit i helgen igen sjÀlv, ska bli skönt! :)

NÄvÀl, mÄste visa er dessa tvÄ otroligt fina lÄtar, den första Àr en Mashup, sjukt bra röst har bruden!



Och hÀr Àr orginalet av Lighters, fina Bruno Mars sjunger refrÀngen i den <3



Ja, vad annars, ja jag la ju ut bilder frÄn mitt nyystÀdade rum igÄr, Àr sjukt nöjd och imorgon ska min syster tatuera mig, och ska kanske gÄ pÄ bio, hm fick hem min bio biljett idag frÄn Mr Deal sÄ ja :D
Nu ska jag se om nÄgon av mina serier har slÀppt nÄgot nytt avsnitt!

MVH Jessica Johansson Kuronen

28-11-2011

Hej hej!

Ja, jag skippade skolan idag, mÄdde fett dÄligt pÄ morgonen, typ knivar i magen (Y)
IstÀllet har jag stÀdat mitt run, fÄtt upp en hylla och en lampa som stÄtt och samlat damm i nÄgra Är haha..
Nu luktar mitt rum asgott, och det Àr ommöblerat! HÀrligt :)









Höhö sÀpo blev ledsen för att jag inte ville leka med hans slemmiga koalabjörn som han ÀndÄ vill ha tillbaka och morrar Ät mig haha! :D
NÄvÀl mÄste gÄ och leta i mitt rum efter nÄ cp papper sÄ jag kan utvÀrdera min film jag ska ha sett tills imorgon! ;o stressad chey.

MVH Jessica Johansson Kuronen

27-11-2011

Hej!

Har varit i kalix hela helgen sÄ har inte haft nÄgon dator dÄ mormor och morfar stannade hemma!
Kan dra igenom lite snabbt vad jag gjort!

Fredagen: Gick skola, hade ett fett jobbigt idrottspass som innehöll boxning, sen satte jag och emma oss pÄ bussen till kalix, Andreas och Anders kom och hÀmta oss och skjutade mig till huset sÄ jag kunde göra mat, pastalÄda blev det (Y) Sen kom Anders ett tag, sÄ gick han, sÄ kom Emma och Andreas och Elin och hennes lillasyster, sÄ spelade vi lite nintendo och chillade. SÄ ringde Sandra och vi gick dit och drack och hade det fett trevligt, sÄ for jag och Anders hem till mig sen och sov, eller ja, vi pratade vÀl i 6-7 timmar, hÀrligt! Blev inte mycket till sömn.

Lördag: Vi vaknade 11 pÄ morgonen typ, sÄ kom andreas och emma och chillade, vi for upp till Kalix tror jag haha.. Minns knappt vad vi gjorde igÄr.. Aja jag var med bÀsta Elin ett tag, sen gick jag till Anders och vi gick hem till mig och sov.

Idag: Ja jag stÀdade huset lite, diskade, tog ut soporna osv osv, Elin kom förbi och vi tittade pÄ smurfarna :' D
FETT BRA! NÄvÀl och ja sen kom ju Emma och Andreas och hÀmtade mig och Anders och skjutsade mig och Emma till busstation sÄ nu sitter jag ju hÀr hemma och chillar, mÄste se en film som jag ska analysera, suck.. Fett jobbigt..

Aja dÀr var min helg, förövrigt har jag anmÀlt mig till en tÀvling, fÄr se om jag fÄr hÄlla i den eller inte! :)
Och sÄ har skolkatalogen kommit, sÄ ska kika igenom den!



MVH Jessica Johansson Kuronen

24-11-2011

Hej hej!

Ja igÄr var jag och Ät hos mormor, nom nom potatispalt <3
och nej det Àr inte vanlig grÄ palt, den hÀr krossar man bara potatis och hever i lite mjöl sÄ kokar man det sÄ blir det gul palt, mer gott Àn vanlig grÄ cp palt sÄ ni vet!

Aja efter det Äkte jag till stan för att möta emma och hannah, vi gick pÄ tjejkvÀllen pÄ UH och gjorde naglar! SÄhÀr ser mina ut just nu iallafall :)







Är ganska sĂ„ nöjd :D
NÄvÀl mamma ringde och beordrade mig att göra mat sÄ fÄr vÀl göra det dÄ, puss puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

23-11-2011

Tja!

Ja jag hade skola i 45 minuter idag, redovisade mitt carro och antes arbete sen gjorde jag en grej om BipolÀr sjukdom, sen slutade jag, kÀndes inte vÀrt att stiga upp och nu fÄr jag inte tag pÄ min syster som ska komma hit och gÄ ut med hunden, hm aja :D

Funderar pÄ att dra och trÀna, lÄter nice, men kÀnner mig lat och det verkar regna -.-
SÄ den tanken fÄr jag hÄlla tills imorgon, dÄ ska jag fanemig trÀna!!

SÄ ska ladda ner gamla Conan the barbarian och se den, Àven kolla mitt Gossip Girl avsnitt :' D
Och mÄste gÄ och lÀmna igen min hyrfilm, jobbigt..

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-11-2011

Hej hej!

Ja, jag var och umgicks med Emma, Andreas och Anders, vi var pÄ storheden pÄ alla dom dÀra affÀrerna plus Media Markt! :D Emma och jag tog nÄgra fina bilder dÀra :D







HAHA DÖR! :D
NÄvÀl vi gjorde vÀl inte sÄ mycket vettigt, Anders har fÄtt mig att lyssna pÄ denna lÄt as mycket iallafalll.



videon var ju förövrigt grym

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-11-2011

Hejhej!

Sitter i skolan just nu och chillar pung, jobbar om Tourettes Syndrom med Andreas, dock Àr vi vÀl klara nu sÄ det blir nog fint :)

Försov mig fan idag, jÀvla skit haha... Somnade ju inget igÄr förÀn vid 12 tiden, sÄ vaknade i ren panik 8.10, skulle gÄtt ut med hunden kring 7 för att lÀmna han hos mormor, aja men det gick bra, sprang dit och tog bussen till skolan sen, vi har inte gjort sÄ mycket idag sÄ kÀndes bara skönt att sova ut haha.. :D

Ska vÀl jobba pÄ nu eller nÄgot, puss puss!



MVH Jessica Johansson Kuronen

21-11-2011

Hej!

Ja, igÄr for jag ju till mormor och spelade bingolotto, inte vann jag nÄ -.-
Aja efter det Äkte jag till emma, hon rensade klÀder sÄ roffade Ät mig nÄgra plagg, sÄ vid halv 12 tiden gick vi hem till mig och skulle försöka oss pÄ att sova dÄ vi skulle till Media Markt öppningen som öppnade kl 6, jo det slutade med att emma somnade kl 1 ungefÀr och jag ligger vaken tills efter kl 3 och spelar Wordfeud med Anders som tvingade sig hÄlla sig vaken för mig skull, aww sÀger jag.

Öppningen var inge speciellt, vi klev upp 5, Ă„kte dit, var 10 minuter som max och Ă„kte hem till Emma för att sova lite innan skolan, jo men jag var ju övertrött och fick skrattanfall, telefonerna gick pĂ„ högvarv och dĂ„ hann vi itne alls sova, sĂ„ nu har jag hĂ„l tills kl 2, kĂ€nns jobbigt..

Ska se lite film nu iallafall och slappna av, gÄr till 5, förstÄr inte hur jag ska överleva haha..
Herbie blir det idag iallafall! :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

20-11-2011

Hej!

Kom hem idag, kÀnns jÀvligt jobbigt för jag vill verkligen inte vara i luleÄ nÄmer, jag Àr sÄ Àckligt less pÄ den hÀr staden.. Kalix fÄr mig att slappna av, dÀr skakar inte hela huset av att en buss kör förbi, dÀr Àr ingen knappt ute efter kl 9, skriker och gapar. Man slappnar verkligen av pÄ ett helt annat sÀtt dÀr Àn hÀr, hoppas ni har nÄgot sÄdant stÀlle att rymma till ibland!

Aja ska mojsa ner mig i stolen och titta klart pÄ Lilla Sjöjungfrun 2, sÄg Àven just klart nyaste Pirates of the Caribbien, den var bra! :)
Ska lÄna hem Kung Fu Panda 2 nu ocksÄ till mig och mormor :' DD



MVH Jessica Johansson Kuronen

19-11-2011

Hej!

Satt just och lÀste en blogg, om en muslimsk tjej som bor i finland med sin familj.
Ni borde lÀsa hennes blogg, den Àr fan hemsk.. Klicka hÀr sÄ kommer ni till den!

Det fÄr mig att diskutera detta litegrann.
SÄ ni som lÀser hennes blogg, kommentera gÀrna vad ni tycker till mig och vad ni tycker om det jag skriver hÀr nÀst.

Jag har alltid fÄtt höra att man ska ta seden dit man kommer, eller hur? Det har man alltid blivit lÀrd sedan man varit liten, skulle jag Äka nÄgonstans dÀr det finns muslimer sÄ skulle jag nog inte springa runt som jag gör i sverige med kort kjol, urringade klÀder osv, det skulle ju vara vÀldigt respektlöst.
Men varför kan dÄ inte dom som Àr muslimer, iranier osv osv ta seden dit dom kommer? Jag ber dom inte sluta tro pÄ sin gud, sÄklart dom fÄr be till den MEN att slÄ sina fruar och dötter men uppmuntra sina söner till att göra precis vad dom vill? Det Àr fan fel.

Enligt hon pÄ bloggen sÄ Àr det nÄgon som har misstolkat koranen och dÀrmed satt att kvinnor ska inte ha nÄgot frihet i deras land, den Àldsta döttern ska laga all mat, leka slav och sitta och hÄlla kÀften sen.
I finland sĂ„ kom lagen 1983 att man inte lĂ€ngre fĂ„r aga sina barn (aga Ă€r ett annat ord för slĂ„), sverige fick den 1979 förövrigt. SĂ„ om man kommer som utlĂ€nning till ett land dĂ€r man inte fĂ„r slĂ„ sina barn osv, VAFAN GÖR NI DET FÖR? Det kommer inte ge bĂ€ttre pli pĂ„ barnen tror jag, tillslut kommer dom göra uppror.

Iallafall, vad tycker ni om det hĂ€r? Är det rent av sjukt eller har dom rĂ€tt att stĂ€lla kvinnorna i köket och ta ivĂ€g deras frihet i ett land dĂ€r dom har hur mycket frihet som helst?

MVH Jessica Johansson Kuronen

18-11-2011

Hallojsinus!

Sitter nu i mitt andra hem, kÀraste Kalix, kÀraste Risön!

Emma och Andreas skulle tydligen komma hit pÄ nÄgot tag, jag ska ringa Molle strax med och höra om han ska komma hit en svÀng, ska Àven tjocka pÄ min choklad och min grogg, kÀnns stadigt!
NÄvÀl, lÄnade ju hem Pirates of the Caribbien - FrÀmmande Farvatten, sÄg den pÄ bio med Madde för nÄgra mÄnader sen? och tÀnkte nu jÀvlar ska jag se den igen, jo men den gÄr ju inte att se pÄ datajÀveln -.- nu lÀngtar jag efter en dvd jÀvel...

Aja ska hitta pÄ nÄgot roligare nu, det Àr asvarmt hÀr inne sÄ ska nog gÄ och tjöta med mormor och syster, tror Gunnar(vÄran granne) Àr hÀra med hah..



Bjuder pÄ den haha, gammal som satan!

MVH Jessica Johansson Kuronen

18-11-2011

Hej hej!

Ja jag tÀnkte bara slÀnga in ett snabbinlÀgg, ska nÀmligen till kalix och jag börjar bli stressad av att sitta hÀra Àven fast bussen gÄr om typ 40 minuter haha.. Jag Àr vÀrldens sÀmsta tidsoptimist, kan absolut inte komma i tid ibland, men fan nÀr det gÀlller viktiga grejer dÄ Àr jag en halvtimme före! gosh..

Skolan gick bra, jag Àr trött som ett cp och lÀr somna pÄ bussen, jag har mensvÀrk sÄ ni vet, min tremÀnning Àr cp och tur Àr det att vi inte Àr nÀra slÀkt, nu ska jag gÄ och packa mina stuffs och fara i guess haha HejdÄ, uppdaterar nog senare! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

17-11-2011

Hej hej!

Ja idag hade jag som vanligt skola, som sÀkert ni alla andra hade ;d
Min klass hade dÄ denna lekdag med BF ettorna, hoppas dom tyckte det var kul :)

NÄvÀl, sminkade mig imorse som Àr sjukt ovanligt, med ganska mycket fÀrg, sÄhÀr sÄg det ut iallafall :)





dock var sminkningen finare imorse, men hann inte ta nÄgon bild för jag höll pÄ att missa bussen haha..
NÄvÀl, ska Àta min mat nu och hurra litegrann, för PeKa har sponsrat mitt, carros, hannahs och emmas projekt!!! :D happy hallelujah!

MVH Jessica Johansson Kuronen

16-11-2011



SÄhÀr ser det ut just nu hos mig... Fuck att jag Àr kort, fuck att han Àr lÄng, han Àr snygg haha..
Han pillar pÄ vÄra brandvarnare för att se om dom fungerar och mamma börjar prata om allt annat med han typ, suverÀnt! or not.. sitter och gömmer mig bakom skÀrmen..

16-11-2011

Hejsan! :)

Ja, skoldagen var jÀvligt chill, satt mest pÄ biblioteket och sökte fakta om tourettes syndrom med Andreas och Carro, och sÄ sÄg vi tidigare en film om utvecklingsstörning, typ hur det var förr i tiden osv, ganska hemskt ÀndÄ..

NÄvÀl sitter och tittar pÄ denna film



Trodde verkligen inte den skulle falla mig i smaken, men det gjorde den! Andra gÄngen jag ser den nu pÄ 2 dagar, inte illa ;) haha..
Har Àven klickat hem tvÄ filmer frÄn Lovefilm som förhoppningsvis kommer hem i brevlÄdan snart, hÄller ocksÄ pÄ att signa mig pÄ Buzzador som testpilot, verkar ju vara kul att vara det! :)

Nu ska jag iallafall göra nÄ Àtbart, se film film, signa klart mig pÄ sidan och kanske ta ett bad sen, lÀt mys för imorgon Àr det en dag med BF ettorna, hoppas dom kommer gilla vÄra lekar HAHA..

MVH Jessica Johansson Kuronen

15-11-2011

Hej hej! :)

sitter och hÄller pÄ att överföra en massa julkalendrar avsnitt till min usb sticka som min kÀra klasskamrat Cecilia ska lÄna med sig hem hÀr framöver, Àr tydligen inte bara jag som Àlskar det! ;) Hannah ska ju ocksÄ lÄna det sen :D

NĂ„vĂ€l, skoldagen gick snabbt, vi har hĂ„llt pĂ„ att planera vĂ„ran lekdag med ettorna, haft grupparbete om Tourettes, flummat runt, försökt oss pĂ„ att exprimentera med cola och mentos, vilket faila haha... Älskar min fina klass som Ă€r sĂ„ störd ibland <3

Ehm, ja jag har inte sÄ mycket att skriva om, ska vÀl försöka mig pÄ yttligare en engelska lÀxa och trÀna till ett eventuellt prov pÄ torsdag om jag hinner med det, blir nog bra det! Bad pÄ det sen! Puss!



MVH Jessica Johansson Kuronen

13-11-2011


12-11-2011

Hej hej!

Åh jag har typ legat i soffan hela dagen kĂ€nns det som, legat och tittat pĂ„ massa avsnitt av 16 and pregnant, Degrassi the next generation och Awkward, ska nog ta och ladda ner lite avsnitt av det kĂ€nner jag! :D
Aja kom just upp ur ett bad, hela min kropp Àr stel som en pinne och jag dör halvt nÀmen..

KÀnner ni som jag att ni vill ladda ner dessa serier kan ni göra det pÄ dessa lÀnkar

Awkward

Degrassi: The next generation

Orkar inte leta efter nÄgon bra lÀnk till 16 and pregnant, men det hittar ni vÀl sjÀlva isÄfall :)
SÄ nu ska jag börja ladda ner Awkward iallafall ;D



MVH Jessica Johansson Kuronen


12-11-2011

Tjenis penis!

Jaha, igÄr var det, 11-11-11, och mÄnga tyckte det var extra kul dÄ kl var 11:11 haha.. Helt okej om ni blev mindfucked, för det blev jag, av min egen förklaring, lovely..

Aja gĂ„rdagen spenderades i skolan, pĂ„ sista idrottslektionen (har ju tvĂ„ pĂ„ fredagar) sĂ„ var vi helt jĂ€vla crazy, vi hade val i huset sĂ„ jag och nĂ„gra sköna frĂ„n min klass sprang direkt till Äventyrshallen och lekte i ringarna och lĂ„ga klĂ€tterbanan, vem vaknar upp med trĂ€ningsvĂ€rk idag? jo jag, syns att jag trĂ€nar ju HAHA...

NÀr jag kom hem sÄ hade denna serie laddat ner klart;



Haha börjar bli mycket gamla julkalendrar hÀra, dock Àr det bara denna och Mysteriet pÄ Greveholm jag kan komma ihÄg frÄn min barndom trÄkigt nog, ska nog sitta och kolla igenom listan pÄ det som varit, tycker fan synd om dom barn som fÄr uppleva sÄ kassa julkalendrar nu mera, eller hur?
Aja, ska se mitt nya avsnitt av Vampire Diaries och göra mig nÄ frulle, vaknade fan 9!!

Btw, idag avslutas tĂ€vlingen i Hannahs blogg, klicka HÄR sĂ„ kommer ni till tĂ€vlingsinlĂ€gget om ni inte Ă€r med i tĂ€vlingen!

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-11-2011

Hej!

ÅÅÅH ni förstĂ„r nog inte hur lycklig jag blev just!

Denna julkalender;



Kommer det komma en uppföljare till, julen 2012! :' D
15 Ă„r efter orginalet kommer det ÄNTLIGEN en uppföljare, jag kommer nog kunna dö lyckligt kĂ€nner jag!

Aja igÄr, jag gjorde skolarbete efter skolarbete, ska fixa lite nu med Projektarbetet sšvi kan boka möte med Almi! :) blir nog asbra!
Annars idag sÄ hade jag utvecklingsamtal, och vad fÄr jag se att min svenskalÀrare har skrivit? Jo att jag tydligen ska vara en "negativ ledare"! Ledare say what?! Ledare in my ass vafan, jag bossar tydligen över Emma och Hannah men allt detta gör min lÀrare BAKOM min rygg, ingen av dom lÀrare som varit pÄ den lektionen har sagt till mig att dom tycker jag Àr en, backstabbers.

Ska fixa det dÀra med Sponsringskonceptet nu sÄ hÀjrÄ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

09-11-2011

Tja tja!

Hade en vÀldigt kort skoldag idag, skönt! Dock har jag det varje onsdag sÄ det var ju inget nytt..

Aja, sedan jag kom hem har jag suttit och först och frÀmst laddat ner nÄgot jÀvla skitskriv program som segade upp min dator som uta helvete, funderade helt allvarligt pÄ att slÀnga ut skiten genom fönstret..
NÀr det vÀl laddat ner sÄ började jag skriva ett sponsringskoncept till en av sponsorerna, dock gav jag upp nu för ett tag sen för jag fattade ingenting pÄ budgetbiten, ska prata med mina fina projektmedlemmar om det!

Nu sitter jag och skriver ner ett recept som Hannah lagt ut pÄ sin bakblogg, klicka hÀr sÄ kommer ni till det receptet!

Nu ska jag gÄ och göra Ànnu mer skolarbete -.- kÀnns ju hurtigt!
Hejs svejs!



MVH Jessica Johansson Kuronen

07-11-2011

Tjululu!





TÀnkte bara berÀtta att jag Àr med och tÀvlar i en tÀvling som heter Alla Krossade HjÀrtans dag!
TĂ€vlingen hittar ni HÄR!!!

Man kan vinna dessa priser, som ett litet kit för att hela sitt brustna hjÀrta litegrann :)
-Presentkort pÄ glass
- Presentkort pÄ en Viking Line- kryssning
- En exlusive hudkrÀm frÄn Clarins




MVH Jessica Johansson Kuronen


07-11-2011

Hej hej!

Ja, lördagen rockade ju jÀvligt hÄrt! RÄnebyn hade mycket att erbjuda haha! :D dock jÀvla cp Àckliga tattare som kommer och snor alkohol Àr ju ja, tattigt..
NÄvÀl, jag tog bilder, jag sitter och skrattar just nu Ät dom Hannah tagit, vill nog inte ens se bilderna alla andra har tagit, hjÀlp..









































Ja jÀvlar, linser var nog det konstigaste jag nÄgonsin haft pÄ mig, kÀndes sÄ knas haha! :D
Var ju hÀrligt att fÄ sova sen, Àven fast vi steg upp tidigt och stÀdade ur huset, sÄ kom HÀllan och hÀmta mig och Eve, sÄ skjutsade han hem oss och jag kÀkade dirr, tog ett bad, gick och la mig och sov film, dÀcka ja :)

SĂ„ vare ju skola idag, fyfan sĂ€ger jag bara, lovet hade ju GÄRNA fĂ„tt vara lĂ€ngre...
Nu ska jag iallafall ta ett bad, och ladda ner en film! Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

05-11-2011

Hej!

Ja, jag vaknade ganska sÄ tidigt idag, kunde inte sova, Àr sÄ himla taggad!!
NÄvÀl, mamma och jag Äkte ut till storheden, jag köpte muggar och djÀvulshorn till Carro :)

Har Àntligen packat klart allting, och det vÀger fucking ton, gosh, hur ska jag orka bÀra det till loet?! Borde skaffa mig en packÄsna, en polle eller nÄgot! :D
Aja, ska försöka fördriva tiden lite snabbare genom att titta pÄ film!

'

All in tonight boys and girls ;) <3

MVH Jessica Johansson Kuronen

04-11-2011

Hej hej!

Ja vad har jag gjort idag?

Jag gick ut och trÀffade Lindutt en svÀng, sen satt jag bara och dog tills kl 7 för dÄ började jag tvÀtta min jacka och lite annat grejs, sÄ laddade jag ner Hannah Montana - The Movie och Camp Rock, gamla goingar som jag kÀnner för att se tre miljoner gÄnger igen haha..
Sitter och taggar som ett jÀvla cp inför imorgon, kl 2 sÀtter jag mig pÄ bussen mot rÄne med fiina klasskamrater, innan det ska jag och mamma till Dollar Store sÄ ska jag fixa det sista inför festen.

NÄvÀl nu ska jag se klart min film och sedan sovaa för jag lÀr vÀl bli vÀckt tidigt av mamma..

MVH Jessica Johansson Kuronen

04-11-2011

Hej hej!

Sitter och kikar igenom en massa sminkvideos till imorgon för bÄde mig, hannah och carro, ska nÀmligen sminka Carro imorgon och Hannah vill ha sminktips, och jag vill tillÀgga nÄgot pÄ min sminkning, kommer inte lÀgga ut en tutorial pÄ det jag ska vara men sÄ som jag gÀrna hade sminkat :)
Dock Àr det hÀr bara vampyr sminkning.. hm







Till nÄgot annat dÄ!

Imorgon, Àntligen!! Àr klassfesten, ska bli kul att se hur alla sminkar sig!
Bleh ska tvÀtta sen jobbigt..

MVH Jessica Johansson Kuronen

03-11-2011

Hej!

Sitter och kikar igenom bloggarna som vanligt, och sÄg dessa skor pÄ Kenzas blogg, varsÄgod och köp dom Ät mig tack!



Kostar ju bara ungefÀr 1700 men det Àr ju helt okej!!.....
Laddade ner Mysteriet pĂ„ Greveholm serien, sĂ„g klart alla avsnitt pĂ„ ungefĂ€r 2 timmar haha, Ă„Ă„h den Ă€r seriöst den BÄSTA julkalendern som hitills varit sedan jag föddes, minns ju dock inte dom första som var men annars ja :D

NÄvÀl, medans jag ÀndÄ hÄller pÄ och sÀga vad jag vill ha sÄ kan jag visa yttligare nÄ grejer jag vill ha! :)



Är en sucker för spets!!!!



Röda jeans, so sweet, passar sÄ jÀvla bra ihop till svart spetstyg och high heels!



Och sÄ en nice cardigan för att göra outfiten komplett!
Allt Àr hittat pÄ Nelly.com, kan ju alltid önska mig det dÀra, fuck att jag har lÄgt om pengar nu dom framtida mÄnaderna...
Aja nu titta klart filmen Flicka jag skrev om tidigare! Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

03-11-2011

Tjenis!

Varit vaken ett tag nu och surplat pÄ min fina kladdkakesmet, som jag sagt tidigare, kladdkaka Àr inget jag kan baka, bara göra sjÀlva smeten och Àta upp den haha..
Min fina syster har bakat cupcakes, tyvÀrr var inte frostingen god sÄ jag vÄgade inte smaka mer av kakan just dÄ, fÄr vÀl göra det ikvÀll eller nÄgot :)

Ska alldeles strax gÄ ut med SÀpo, vet inte om jag har lagt ut nÄgon bild pÄ honom sÄ jag gör vÀl det dÄ!
SmÄbarn som ser mig mÄste ju tro att jag Àr en förvuxen teletubbis som Àr pÄ rymmen dÄ jag springer ut med hunden i min onepiece som Àr gul haha! :D



Lill missen sÀpo, haha ja jag kallar han för misse tyvÀrr..
Aja ska se klart en film jag laddat ner för lÀnge sen, redan sett den en gÄng men den var ganska bra, för dom som gillar hÀstar iallafall!



SÄÄÄ gillar ni hÀstar sÄ kan ni ladda ner den hÀra;
http://www.tankafetast.com/torrent/5514-flicka-2006

Nu ska jag gÄ ut med hunden iallafall sen ska jag se film och sen vet jag inte vad jag ska göra, kolla lÀgenheter för skojs skull, kanske kolla efter nÄ jobb!

MVH Jessica Johansson Kuronen

02-11-2011

Vi har försökt undvika det hÀr i 6 Är, försökt undvika tanken om att det aldrig kommer gÄ att fixa som en gÄng varit helt.. Vi Àr som tvÄ magneter som inte gÄr ihop, vi fungerar inte tillsammans mer och det gör fan ont..



Efter allt vi sa, slutade det med tÄrar. och dÄ tÀnker jag,
jag vill aldrig mer se dig sÄras. jag förstÄr att du,
inte klarar av min tystnad, men du som jag, mÄste lÀra dig och lyssna.

Efter allt vi gjort, gick vi skilda vÀgar, och
trots att du Àr den jag vill ha nÀra.
och nu tÀnker jag, pÄ den kÀnslan som föddes
den dagen den gÄngen, som vÄra lÀppar möttes.
men av olika skÀl stÄr jag nu hÀr, jag har frÄgat mig nÀr
skrattet förvandlades till tÄrar. men jag fÄr inget svar
har bara minnen kvar.

MVH Jessica Johansson Kuronen

01-11-2011

Hej hej!

Ja idag har jag dÄ varit pÄ möte och pÄ stan med Carro!

Mötet gick bra, eller, ska kanske sÀga intervjuen..
Efter det sÄ for jag och Carro till stan och gick runt runt, jag köpte ett limstift till ögonbrynen(halloween grejs) sÄ nu Àr vÀl allt i sin ordning pÄ den delen, ska fÄ alkoholen imorgon sÄ dÄ Àr allt klart och vi far pÄ lördag till RÄne ;D

PÄ stan kommer mitt i allt Carina(vÄran gamla men hitills bÀsta BF-lÀrare) och kramar om oss och jag och Carro blev skitglad! Vi bestÀmde en fika med henne kl 2, sÄ vi gick lite till pÄ stan, sen Äkte jag hem och gick ut med hunden och sÄ Äkte jag till stan igen och mötte upp Carro, vi gick till Nautilus och köpte henne ett gymkort sÄ nu jÀvlar ska det trÀnas! Vi mötte Yasmina och gick runt med henne ett tag tills Carina kom, sÄ vi pratade om allt möjligt, satan vad jag saknar den kvinnan!!
Vi gav henne en inramad bild som jag, carro och cecilia har tagit pÄ LTU dagen, vi skrev ju Carinas tjejer tror jag det var :' D

NÄvÀl sÄ nu sitter jag hÀra, ska nog lÀgga mig i ett bad som jag gjort varje dag dom senaste dagarna och tagga för imorgon haha, ska till tandlÀkaren kl 7.40 och fÄ lugnande medel och laga en tandjÀvel... SÄ kommer mormor och hÀmtar mig sÄÄ det blir nog bra det! ;D



Den bilden fÄr duga för tillfÀllet!

MVH Jessica Johansson Kuronen