04-04-2012

Hej!

Ja jag har inte orkat uppdatera sedan fredagen så tänkte dra lite snabbt vad jag gjort under tiden! :)

Fredag; A kom till mig som jag skrev, vi gjorde inte så mycket faktiskt, vi låg och mös hela kvällen och såg nån film

Lördag; Tvätt dagen, jag höll på att springa som en tok i tvättstugan och så kom Emma hem till mig och efter det for jag och A till mormor för att äta lite familjemiddag, så åkte vi in till stan för att vara med Emma igen, vi gick och fikade på Friends och skulle egentligen möta någon snubbe Emma kände, men han var för feg så han kom aldrig haha.. Sen åkte vi hem och missade hela Earth Hour vilket jag ångrade lite, tror det hade varit nice att se på från Ormberget tex.

Söndag; Vi vaknade tidigt som vanligt och valde att åka till stan för att träffa hans kompis Bagarn, vi hade det lagomt trevligt, vi var på Willys och så gick vi på isvägen en sväng, drack kaffe och såg någon jävligt wierd mongo splatter film haha.. Sen åkte A hem och jag åkte hem och sov.

Måndag; Ja skoldag som vanligt trodde ni va? ;)
Nä faktiskt, hade två lektioner sen åkte jag, Hannah, Jokke och Andreas på världens spontantripp till Sundsvall haha, LF (Luleå basket) bjöd på resan ner och hem, mat och basket biljetten, klart vi åkte! Och satan vad vi rockade matchen dära! :D Nåväl, vi åkte dit klockan 11 på morgonen och kom hem ganska prick 4 på morgonen, så jävla kul det var att bara sticka iväg sådära :D Nåväl, när jag väl kom hem kunde jag såklart inte sova så jag somnade inte förän 7/8 på morgonen.

Tisdag; Praktikdag, dagen gick förjävla segt men det var trevligt ändå. Efter praktiken så åkte jag hem och käkade och duschade och sedan gick jag iväg till Patrik och socialiserade med honom, vi såg någon film, beställde pizza och pratade om allt mellan himmel och jord, han är så jävla härlig den där människan! :D

Nåväl där har ni mina crazy dagar haha..
Var ju även på UH idag med Hannah och fixade naglarna, dom blev fina som vanligt!
Och imorgon åker jag till Kalix tills söndag och sen på söndagen lär jag nog åka till A :)



MVH Jessica Johansson Kuronen






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback