Lie to me once again

Vill bara dra tÀcket över huvudet och sluta finnas
 
Denna jÀvla panikÄngest gör mig sÄ jÀvla fast i det förflutna, fokuserar enbart pÄ dÄliga saker och pÄ riktigt vill jag inte finnas.
 
Jag vill inte flytta hem men jag klarar inte av att vara i skolan
FÄr Ängestattacker bara av att tÀnka tanken att jag mÄste flytta hem, vilket lÀr bli vÀldigt snart..
 
Vill bo kvar hÀr, fÄ leva mitt nya liv med massa sköna mÀnniskor som kommit sÄ pass nÀra.
 
Fucking jÀvla skit Ängest, dra Ät helvete.

And at last I see the light

Inte somnat Ànnu sÄ krigade in till stan för att sÀga hejdÄ till min fina Johannes som flyttade idag, var sjukt segt att krama om han och inte veta nÀsta gÄng man ser honom.

SÄ nu ska jag Àntligen sova en stund och hoppas pÄ att mitt illamÄende och yrseln försvinner, annars blire sÀng mode hela dagen..


Make this life last forever

Vi börjar vÀl med gÄrdagen
 
Jag sov bort hela dagen som vanligt typ, drog in till stan för att möta upp Millan och dra hem till henne för att fixa kÀk som vi lovat att göra Ät hennes madre, Katta gillade det och Àlskade efterrÀtten (Semifreddo tÄrtan) se pÄ fan vad jag kan assÄ!
 
NÀr vi vÀl slutat ha matkoma drog jag och Millan till stan och mötte upp kÀra David, sÄ kom Sebastian och hans polare och drog med oss pÄ en krog som heter SkÄl, lite proud Àr jag ju som ens kom in dÄ det var en 22 Ärs ÄldersgrÀns.
SÄÄ jag gick ut igÄr i Adidas prasselbyxor, osminkad med hÄret i en toffs och en tjocktröja hahaha, nÄngÄng mÄste ju bli den första tydligen.
 
NÀ men var sjuuuukt trevligt dÀr, vi trÀffa en skÄning och hans polare bjöd pÄ öl, vakten dÀr var för jÀvla snygg och trevlig och alla vi mötte var bara awesome, FLYTTA HIT HANNAH, YASMINA, ELIN OCH LINDA!!
 
Idag ringde Niina och vÀckte mig som vanligt ;)
SÄ drog in till stan och mötte henne och hennes son sÄ gick vi och lekte i en lekpark, tror faktiskt jag och Niina hade det mer roligt Àn Jonne xD
Camilla kom in efter ett tag sÄ gick vi bara runt runt och lodade.
 
That was mah daaay bitches.
 
<3

One minute

Tjenis!
 
GÄrdagen började med att Niina ringde och vÀckte mig, hon frÄga om jag kunde hÀmta hennes son pÄ dagis och sÄklart stÀllde jag upp pÄ det sÄ for och hÀmta sötkorven sÄ Äkte vi in till stan och mötte Niina och snacka lite skit.
 
Drog sedan och mötte upp Camilla och Katta för att handla mat inför imorgon och efterrÀtt.
SÄ vart bjuden pÄ kÀk dÀr idag med och prövade Àven kÀka vit mousse choklad, sjukt gott!
 
Idag blire a'la nudertjaffs och semifreddo tÄrta, om fucking nom sÀger jag dÄ bara!
 
Efter vi kÀkat sÄ drog jag och Millan in till stan en svÀng och trÀffade pÄ hur mÄnga jÀvla fÀltare som helst (typ som vuxna pÄ stan, dom kan ge tips om jobb, praktik stÀllen, prata om man behöver osv) tvÄ av vÄra favoriter var inne som aldrig har en trÄkig stund med oss haha.
 
Jag och Camilla Àr sÄ pass hyper pÄ kvÀllarna och dÄ blir vi helt fuckade sÄ dom som Àr i vÄran omgivning fÄr dö lite av skratt, kul att man förlÀnger nÄgons liv i alla fall ;)
 
SÄ nu ligger jag hÀr hemma och ska snart sova hade jag vÀl tÀnkt mig, hade planerat pÄ att kliva upp tidigt idag dÄ jag behöver vÀnda pÄ dygnet jobbigt nog.
Kanske drar förbi Niina en svÀng sÄ man hinner umgÄs lÀngre med tanten.
 
Puss!

Im coming home

Skrev med kÀraste mamma idag och spikade att jag ska komma hem i nÀstan 2 veckor.
 
SÄ 10-23 april Àr jag i LuleÄ och fyfan va skönt det ska bli att fÄ krama mamma, mormor, morfar och syster och sÄklart alla mina fruar och vÀnner.
 
Saknar alla mina fina dÀr uppe Àven om jag trivs som fisken hÀr nere dÀr det inte Àr nÄn snö ;)
 
SÄ nu Àr flygbiljetterna betalda och jag nojjar sjÀlvklart för att flyga ensam men mest troligt dör jag ju inte.
Mest troligt inte haha..
 
Puss pÄ er!
 

Waves

HÀngt med Johannes hela dagen och skrattat Ät hans dÄraktighet.

Camilla kom hit en svÀng medans han sov nÄgra timmar sÄ dÄ satt vi och skeatta Ät hur han lÄg och sov och snacka massa skit som vanligt.

Ledig hela denna veckan sÄ ska söka jobb som en dÄre, sova som gud vet vad och bara njuta!

Och snart Àre April, dÄ ska mamma komma till gbg 2 dagar, ska allt mojsa med henne massvis dÄ :')


Say goodbye to the pain of the past

Jag suger pÄ att blogga I know.
 
NĂ„ja igĂ„r sĂ„ sov jag hela dagen typ, sĂ„ for jag till ÄlvĂ€ngen för att möta upp Johannes, vi drog till stan och mötte upp Camilla och Angiie som vi hĂ€ngde med en stund, sĂ„ kom David in och vi gick ba runt runt runt.
 
Dom tvÄ killarna, nÀr dom Àr med varandra plus mig sÄ Àr jag deras absolut Àlsklings mobboffer, gÄr knappt en mening innan dom ens sÀger nÄ spydigt haha.
SĂ„ vi gick runt och jyrade, skrattade massvis i alla fall.
 
Elin drog ju hem i söndags, vi stod halvt och grinade Ät varandra..
Vi var ut Fredag och Lördag pÄ Rockbaren, en 47 Äring börja ragga pÄ mig och bjussa pÄ öl, helt ok med öl delen i alla fall, vi chillade hos Niina nÄn gÄng och mojsade bara pÄ.
 
Har Àven töjt upp mina öron till 20 och 22mm just nu, sÄ jÀvla nööjd.
 
Och nu inatt har jag dygnat sÄ hÀr ligger jag helt död och försöker hÄlla mig vaken, ska fan lyckas om det sÄ Àr det sista jag gör.
 
Ni kan fÄ lite insta bilder som blogg torka tröst :*
 
 

Live love laugh

Vi börjar vÀl sÄhÀr dÄ.
 
Fredag: Elin kom Àntligen hit, jag gick skola 2 timmar sen drog jag och trÀffade fina Pontus pÄ en fika, Äkte hem till en sovandes Elin och en uttrÄkad Camilla, hon drog ut och jag satt i min ensamhet och trÄkade ahha..
 
Tillslut vaknade dÄ Elin och vi drog till Davids polare Kim och festade dÀr med nÄgra sköna mÀnniskor, vi kom hem halv 9 pÄ morgonen, men ack sÄ kul det var!
Fick agera frisör och dreggla över massa tatueringar.
 
Lördag: Klev upp kring halv 2 för att dra till stan och köpa alkohol som sluta med att vi sprang runt överallt och jag blev bara grinig haha, vi gick till nagelsalongen dÀr Niina, Camilla och Jonne var, sÄ fÄr Elin för sig att göra fransförlÀngning sÄ jag fick sitta dÀr i över 2 timmar typ..
 
KvÀllen kom och vi drog till Rockbaren och drack litegranna, var dÄ förjÀvla kul ÀndÄ!
 
Nu idag ska vi och kÀka pizza och handla kÀk sÄ puss!