28-08-10

Goddagens! :)

Vaknade gaaanska så nyligt, kom nämligen hem halv 5 igår från en viss Ricktard, han misshandlade mina revben.. Haha :)
Nå idag är det lördag och även Boden cruising, jag och min stjärnsyster blev erbjudja att åka med en polare till mig så vi ska nog allt ta chansen och fara, cruisingar är så jävla roliga att vara på! :)
Aja just nu sitter jag och försöker ladda ner nya Photoshop C5, ska nämligen göra en ny header hade jag tänk mig, har prövat i paint men jag är inte nog skillad till att få den som jag vill att den ska vara så det här blir allt roligt att se om jag lyckas med photoshop ;)

Ska även också försöka få tag på en usb sladd till min mobil så jag kanske kan göra dagens outfit osv, lägga upp fett roliga bilder som jag tagit :D Men ska fan psyk leta igenom alla internet sidor :)
FÖRESTEN!!! Jag tänker nu tipsa er om en fett bra låt, Madde rekomenderade den för mig och nu är jag totalt nerkärad i den.MVH Jessica Johansson Kuronen

26-08-2010

Helt otroligt att jag uppdaterar min blogg just nu.

Aja idag tänkte jag då bara skriva av mig, är en riktigt bitterfitta just nu för jag hittar ingen USB kabel till min mobil och jag blir fett less på det! Betalar man 1700 för en telefon så borde man väl åtminstone få med det och headset? Inkompetenta Elgiganten...

Nu har ju skolan börjar igen, jag började för 3 dagar sen och jag är redan fett skolless, vad är det med mig? Första veckan är inte ens jobbig egentligen jämfört med den "vanliga" skolveckan. Jag har börjat mellan 8.15-13.00 och slutat mellan 10.00-13.00, Det är fan inte jobbigt men ändå orkar jag knappt. Dock längtar jag ändå tills dom riktiga lektionerna sätter igång, har nämligen Teckenspråk iår och det vill jag verkligen lära mig!
Såå det ska bli trevligt att se hur det blir med den saken.

Ska väl strax gå och FÖRSÖKA laga mat, är fett hungrig men ja när jag lagar mat blir jag stressad och förstör den bara, så lär få vänta på min mamma tills hon kommer. Nu låter jag säkert fett bortskämd med att min mamma lagar min mat jämt hah, men så är inte fallet, kan man inte laga mat så ja : )

MVH Jessica Johansson Kuronen

03-08-2010When lights go down, I see no reason
For you to cry. We've been through this before
In every time, in every season,
God knows I've tried
So please don't ask for more.

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change my friend
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again somewhere again

I read your mind, with no intentions
Of being unkind, I wish I could explain
It all takes time, a whole lot of patience
If it's a crime, how come I feel no pain.

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change my friend
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change
Carrie, Carrie, Carrie
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again somewhere again

When lights go down