27-06-2011

Hej!

TÀnkte bara sÀga att jag ska drömma om dom hÀr tvÄ inatt.




Tom Kaulitz




Shimon Moore

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-06-2011

Hellu!

Ja, idag har jag varit hurtig.

Har klippt en del av grĂ€set hĂ€ra pĂ„ baksidan, det var inte ju inte precis kul dĂ„ ALLA insekter kommer fram och biter en inprincip.. Och sĂ„ mĂ„lade jag andra varvet pĂ„ stolarna jag och syrran mĂ„lade igĂ„r. Ska Ă€ven mĂ„la dörrkarmen (not till mig sjĂ€lv; RÖR INTE KANTERNA OCH LUTA DIG INTE MOT DOM!!) sĂ„ det blir nog bra.

Mormor och morfar Äkte hem igÄr, sÄ jag och syster Àr kvar hÀra sjÀlva, önskar jag hade kunnat fÄ stanna lÀngre med syrran hÀra sjÀlv, det Àr skönt att fÄ göra som man vill, att kunna gÄ ut mitt i natten och klippa grÀset typ, nÀmen, ja ni fattar principen.



MVH Jessica Johansson Kuronen

25-06-2011

Hej! :)

Ja igÄr var det ju midsommar, den firade jag med Emma, Andreas, Anders och Alexander aka Balle.
Vi satt hemma hos Anders syster Sandra, Anders var barnvakt och dom satt och drack litegranna dÄ, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och hade super kul! SÄ tack för en trevlig kvÀll guys! :)

Idag sÄ vaknade jag dÄ halv 1 av att Andreas psykringer, steg senare upp för att jag itne kunde somna om...
Sen sÄ kom jag och min syster pÄ att vi skulle sÀtta upp det riktiga myggnÀtet för dörren, jo men hon hade ju klistrat fast det första myggnÀtet, sÄ vi var tvungen att mÄla kanterna igen nÀr vi slet bort det ( sprungit in i dom dÀr jÀvla kanterna hela dagen.. ) och sÄ kom vi pÄ att ja vi mÄlarna stolarna dÀr ute!
Elin kom förbi Àven en svÀng och kollade pÄ nÀr vi mÄlade, sen gick jag och Jonna in för att förbereda maten, vi gjorde marinering och ska vÀl pÄ nÄgot tag börja grilla kotletter eller vad det nu Àr haha..

Vi skulle klippa grÀsmattan Àven men hon fick besök sÄ ja :)



HAHA bjuder pÄ den, orkar inte ta en ny bild sÄ fÄr bli en gammal.

MVH Jessica Johansson Kuronen

24-06-2011

Hej!

Min nuvarande halv favorit lÄt



SÄg förövrigt nyss klart Jackass3D filmen, skrattade sjukt mycket flera gÄnger, sÄ jag rekomenderar den till er som inte Àr sÄ superkÀnsliga för Àckliga grejer, men ibland kan man behövas hÀrda ut.

Utöver det sitter jag och bara och tÀnker, jag mÄr dÄligt psykiskt just nu, vet inte varför ens. Jag vill för mycket men vet att jag inte kan ha det, personer jag vill ha i mitt liv finns inte, dom verkar försvinna en efter en.
Jag önskar verkligen jag var gud, att jag kunde hela alla sjuka sÄ dom kunde leva friska.
Mormor har nu fÄtt veta sin diagnos, hon har Leukemi och fÄr inte veta om hon fÄr strÄlningsbehandling förÀn henens vita blodkroppar Àr pÄ 100%..

Vill fan inte att hon ska försvinna, okej, det Àr ju inte sÀkert att hon kommer avlida av det men ÀndÄ.
Finns sÄ mycket tankar som gÄr runt runt nu sÄhÀr pÄ natten..

MVH Jessica Johansson Kuronen

23-06-2011

Hej!

Ni har vÀl inte missat Nellys KlÀnntÀvling?
Gjorde mig dÄ nyss en, fÄr se hur mÄnga som röstar pÄ den haha.

Mina designade klÀnning pÄ NELLY.COM


Imorgon rymmer jag ivÀg till Kalix, ska vara dÀr tills söndag.
SÄ langar upp ett inlÀgg dÄ evt, puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-06-2011

TÀnkte bara sÀga vad jag fick pÄ spÄkulan idag pÄ Facebook.

LÄt inte tvÄ bruna hypnotiska ögon manipulera dig. Detta Àr inte kÀrlek.



MVH Jessica Johansson Kuronen

19-06-2011

Hellu :)

Idag vaknade jag klockan 1, gode skönt att sova ut kan jag ju sÀga!

GÄrdagen spenderades med Mattias aka HÀllan ju, plus Robin och hans flickvÀn Melle :) Vi for runt överallt för att hitta en grillplats med ved, sÄ vi Äkte till MÄtsund, dock kunde vi ha grillat dÀra men det var sÄ mycket myror.. SÄ vi Äkte till ErsnÀs och tittade men hittade inget, vi Äkte till Mörön, gud dÀr har jag inte varit pÄ mÄnga mÄnga Är, sÀkert 10 Är, sÄ var lite kul ÀndÄ, nÀr jag skaffar eget körkort ska jag köra ut till huset dÀr jag bodde och fÄ massa minnen tillbaka :)

Ja vi insÄg sen att vi inte kunde hitta nÄgon grillplats sÄ vi Äkte tillbaka till Kallax och grillade hos Robin, satt och prata om massa roliga grejer HÀllan och Robin gjort osv osv, sen skjutsade HÀllan hem mig och dÄ kollade jag nÄgot True Blood avsnitt sen gick jag och la mig, var gode trött dÄ! :)

HÀr Àr förövrigt bilden jag pratade om igÄr!



Det Àr nog det bÀsta inköpet jag nÄgonsin gjort sÄ jag Àr sjukt nöjd, den kostade bara 250 spÀnn pÄ Gina Tricot sÄ ja :' D Mamma sÀger att jag inte fÄr gÄ ut i den men haha, i will do that someday ;)

MVH Jessica Johansson Kuronen

18-06-2011

Hej!

Idag har jag varit med Madde!
Vi gick och trÀnade först och frÀmst, sÄ jÀvla skönt! var ett tag sen det hÀnde för mig typ.

Sen gick vi till stan och köpte oss varsin Onepiece frÄn Gina Tricot, jag ville dock ha en grön men tyvÀrr fanns min storlek bara i large, men gul var ocksÄ fint ;)



Och min telefon Àr pÄ vippen att dö av nÄgot cp grejs sÄ kunde inte lÀgga in den stiliga bilden dÄ jag har pÄ mig den, har den pÄ mig nu och jag Àr kÀr haha!

Resten av dagen/kvÀllen ska jag vÀl bara chilla, emma ville hitta pÄ nÄgot och sÄ ska jag fara och grilla med HÀllan ocksÄ, sÄ det blir ju trevligt! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

14-06-2011

Hej!

Har inte orkat uppdatera bloggen, eftersom jag har jobbat över nu i 2 dagar.
Jobbar in midsommar sÄ ja :)

Ehm ja, igÄr var ju första jobbdagen, jag vaknade kvart i 7, hade bara sovit nÀstan 3 timmar och var pigg, jobbet gick fort, jag jobbade in lunchen och yttligare en timma efter det sÄ sen nÀr jag kom hem var jag ÀndÄ inte trött, gjorde inget nÀr jag kom hem förutom att sitta vid datan och chilla pung sen gick jag och sov vid 11.

Idag sov jag dock bÀttre, vaknade kvart i 7 igen, vaknar sjÀlvmant fult nog. Följde med nÄgra barn till fotbollsskolan, sen följde jag med dom stora barnen till Arons och kollade nÀr dom badade. Efter det spelade jag spel med nÄgra tjejer, drack massa kaffe, skrattade och hade jÀvligt kul, kÀnns som att jag kÀnner barnen jÀtte bra Àven fast jag bara trÀffat dom tvÄ dagar, samma med personalen, dom Àr super hÀrliga!



Imorgon börjar jag 8 som vanligt, jobbar in lunchen och jobbar över en halvtimme sen har jag jobbat in midsommar, ska fara och bada med nÄgra barn ocksÄ om nu vÀdret tillÄter :)
Nu ska jag fortsÀtta se true blood, sen sova, börjar kÀnna mig trött :o

MVH Jessica Johansson Kuronen

12-06-2011

Hej!

Madde och Carl for just hÀrifrÄn.
Dom kom hit för att jag bakade kakor, sÄ vi hade kak kalas och drack lite hallonsoda. HAHA nÀ okej, ja men det var trevligt, Àven fast klockan Àr mycket, klockan Àr 3 just nu i skrivande stund.

Förövrigt blev mina rÀnder extremt vita och jag brÀnde bröstkorgen och axlarna, trevligt nog.. SÄ fÄr smörja för jÀmnan sÄ att det gÄr ner och att jag evt kan sola senare idag, blev lite av en drog ÀndÄ. Dock verkar det ska bli molnigt ute senare.

Jaja, innan Madde och Carl kom hit sÄ var jag med HÀllan nÄgra timmar, vi for runt stan och sen Äkte vi till ErsnÀs med Tommy, blev vÀrldens nostalgi tripp. Bodde nÀmligen dÀra i nÄgra Är, det var Àven dÀr jag trÀffade pÄ HÀllan för första gÄngen, kÀnns kul att man har kvar barndoms vÀnner i livet iallafall :)

Nu ska jag kolla facebook och alla mina bloggar, sedan gĂ„ och lĂ€gga mig, mĂ„ste nog stiga upp tidigt imorgon sĂ„ att jag tar mig upp för att kunna jobba pĂ„ mĂ„ndag, börjar ju sommarjobbet dĂ„ pĂ„ ÖrnĂ€set Fritids, Madde fick ju det bĂ€sta sommarjobbet, vara ute pĂ„ en bĂ„t till skĂ€rgĂ„rden i dryga 2 veckor, Ă€r avis..



MVH Jessica Johansson Kuronen

11-06-2011

Hellu! :)

Sitter hemma hos Madde just nu, vi har legat ute och stekt pÄ hennes altan, fÄtt mig nÄgra rÀnder ;)) woop woop!
Just nu Àr hon och duschar, eller ja hon duschade just klart sÄ hon ska smörja in sig ;) haha..

Senare ska jag vÀl hem och Àta, sedan ska vÀl jag och Madde hitta pÄ nÄgot en sÄ fin dag som det Àr idag :)



Bjuder pÄ den dÀra, vi tog den i torsdags :)

Förövrigt sÄ sög filmen jag sÄg igÄr, inget jag rekomenderar men ja, ni kanske tycker annat, Àr bara att kolla trailern och isÄfall ladda ner den, gick relativt fort enligt mig :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-06-2011

Tjena tjena!

Sitter hÀr hemma och funderar starkt pÄ om jag ska gÄ och köpa polly, lÀt jÀvligt gott just nu ahha..

Dagen har spenderats hÀr hemma, varit sÄ sjukt varmt ute sÄ velat hÄlla mig inne, dock for jag in till stan en svÀng och fixade nya böcker att lÀsa :) Efter det for jag hem och handlade glass sÄ jag kan göra milkshakes i helgen eftersom mamma Àr borta, sÄ fick ju laga mat sjÀlv idag, blev Hamburgare och Kroketter, sjukt gott!

Ja nu hÄller jag pÄ att kolla pÄ en Fransk film, sÄ hÀr ser den ut.



PÄ engelska blir namnet, Brotherhood of the Wolf. Inte kommit sÄ lÄng in i filmen men kan deffinitivt sÀga senare vad jag tyckte om den :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-06-2011



MVH Jessica Johansson Kuronen

10-06-2011

Hej hej!

Idag har lule haft ett toppenvÀder!! fyfan.

Jag och Madde drog till stan för att möta upp tvÄ Pitebor typ, ja och dÄ umgicks vi med dom ett tag tills dom mitt i allt försvann? och dÄ iallafall mötte jag och Madde tvÄ smÄ pojkar som hette Carl och den andra glömde jag namnet pÄ, sorryyy...
Vi gick till Dagobert, nom nom och Ät en macka sen umgicks vi lite mer och sen gick jag och Madde och trÀnade lite mage och armar ;) biff1

Efter det for jag hem, duschade en snabbis och sen cyklade jag till Madde, hon lockade mitt hÄr och sÄ for vi mot Sunderbyn, dock vÀnde vi direkt dÄ vi sÄg att det bara var massa smÄbarn dÀr typ hah, sÄ vi fick skjuts till stan, gick ett varv, hennes pappa kom och hÀmta oss och dÄ satte vi oss utanför mig och chillade i nÄgra minuter, myggen dödade oss litegranna tyvÀrr.. svensk sommar love it! <3 eller ja, norrlÀndsk sommar.









MVH Jessica Johansson Kuronen

08-06-2011

Hej hej.

MÄste vÀl uppdatera, med att sÀga att.......

JAG FICK SOMMARLOV IDAG!!

Okej ja nu vet ni.

NÀ jag och nÄgra frÄn min klass samlades hos vÄran gamla lÀrare ( hon blev avskedad nu igÄr ) och hade det allmÀnt trevligt! Hon hade en jÀvligt fin lÀgenhet och balkongens utsikt var to die for bara sÄ ni vet.
Vi gav henne och MÀrta blommor, MÀrta gÄr i förtidspension sÄ vi ville vara gulliga och ge henne en blomma med :)

Efter det cyklade jag hem, vÀdret Àr verkligen fantasktiskt idag sÄ ja, jag cyklade som sagt hem och efter det sÄ kom Kristian förbi mig ett tag, vi pratade om allt och ingenting, var verkligen kul att fÄ trÀffa han igen ;o Ja efter det sÄ skjutsade han mig till Madde och dom började prata lite om bilar osv, tror Madde diggade det ;)
Och nu Àr jag dÄ hemma och har Àtit tacos, Madde skulle ringa efter hon Àtit sÄ skulle vi evt fara och köpa mjukglass pÄ donken, to die for.



Nu ska jag titta igenom True Blood och sedan se vad som hÀnder :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

05-06-2011

Hellu!

Har inte skrivit pÄ ett tag, har nÀmligen inte orkat eftersom jag Àr hÀr i kalix och tar det lugnt.

Har inte gjort sÄ vÀrst mycket hÀra egentligen, bakat, kollat tv, sovit i husvagnen, varit med kompisar, haft det bara allmÀnt trevligt!
IgÄr hittade jag ett program pÄ tv som jag Àlskade förut och nu nöter jag det igen..



Förövrigt har jag ont i huvudet dÄ jag rÄkade slÄ in skallen i ett skÄp i husvagnen.. FÄtt en fet bula och ont gör den.. Aja ska kolla mer tv nu sedan Àta mat, nom nom!

MVH Jessica Johansson Kuronen

31-05-2011

Hellu! :)

Kom vÀldigt nyss hem, har varit med Madde först och frÀmst pÄ Röda korset tidigare idag!
Fyndade ett par snygga jeans för fucking 40 kronor, lÀtt vÀrt det. Sen kom John, Markus och OJ och hÀmtade upp oss, vi for till GÀddvik dÀr dom kopplade in en killes bas, sen Äkte vi runt stan ett tag tills dom kom pÄ att nu jÀvlar ska vi göra nÄ bus och sÄklart springer dom och köper diskmedel, resten fÄr ni vÀl tÀnka ut sjÀlva ;)

Jag och Madde som satt i baksÀtet dog av skratt dÄ och dÄ, jag började grÄta för att det började blixtra och mullra (Àr jÀvligt rÀdd för Äskan) och sÄ pÄ köpet basade John sönder vÄra hjÀrnor, tack John! :D haha..
Det har Àven regnat som gud vet vad, fyfan, blev gode less!



Förövrigt sÄ Äker jag hit imorgon ( KALIX! ) Àr sjukt taggad pÄ att fÄ vara i mitt andra hem mer Àn bara över en helg, ska bli skönt att slappna av totalt och chilla jÀrnet! SÄ uppdatering kan bli lÀgre Àn vad den redan Àr, höhö...

Ni kan fÄ veta vad jag gjorde i skolan idag!!
Jag dukade Ät 3orna inför deras avslutningslunch, sen kom jag och Carro pÄ en projektbeskrivning som vi lÀmnade in till vÄran lÀrare, sen Äkte jag hem. TrÄkigt liv jag har.. HejdÄ.

MVH Jessica Johansson Kuronen