25-08-2011

Hej!

Ja idag hade jag ju skola som vanligt, hade bara tvÄ lektioner och jag nöjer mig dÄ med det dÄ jag har tvÄ idrottspass imorgon -.-

Ja pÄ lektionen idag sÄ började vi prata om hur vi vill arbeta med kursen osv osv, sÄ jag och Carro sprang över till Soc för att fÄ reda pÄ nummer till Stödfamiljer som kan komma och förelÀsa, blir nog bra det hÀr :)
Sen gick vi till stan iallafall och jag Äkte hem och har suttit hÀr vid datan sedan dess..

NÀr min mor kom hem sÄ berÀttade hon nÄgot hur awzum som helst!

Vi ska skaffa en hund, en Papillon som Àr tvÄ Är gammal, vi fÄr honom pÄ Lördag och jag lÀngtar en hel del!!!!



MVH Jessica Johansson Kuronen

22-08-2011

Hej!

Ids inte skriva massa, sÄ langar bilder frÄn helgen istÀllet.















MVH Jessica Johansson Kuronen

20-08-2011

Hej hej!

Ja, tÀnkte bara lÀgga in ett snabb inlÀgg, kÀnner mig  lite stressad!!!!!

Ja ikvÀll sÄ ska jag och Madde till Becky, sedan ska vi nog till Kafelino och Heroes, blir as bra och askul som vanligt tror jag, sÄ nu har jag iallafall fixat klart mig, orkar inte ta nÄgon bild nu eftersom det kommer sÀkert bara dampa om jag ska lÀgga in det, och madde ska komma till mig alldeles strax sÄ ska vi pÄ coop, köpa behövligheter och sen fara ivÀg, woop woop!

Tar bilder sĂ€kert nu ikvĂ€ll sĂ„ wait and see, och nu skrev nog madde sĂ„ nu mĂ„ste jag gĂ„, HEJRÅ!!

MVH Jessica Johansson Kuronen

19-08-2011

Hej hej!

Ja igÄr var jag med Madde som vanligt, hehe...

Vi var hemma hos henne först, lÄg och pratade, chillade som vi alltid gör, sÄ kom hon pÄ att hon ville ha hamburgare sÄ vi tog första bÀsta buss till mig och gjorde hamburgare och pommes, ni anar inte hur gott det blir nÀr vi gör det haha! :D

Sen satt vi dÄ och chillade Ànnu mer, och vid 10 sÄ for hon hem och dÄ satte jag mig vid datan och kollade slött pÄ Gossip Girl, dÄ kom jag pÄ att Nissan Äker hem idag sÄ jag gick till svartöstan i regnet för att trÀffa honom och vara med honom en stund.
Vid 4 tiden gick jag hem igen haha, var ganska sÄ blöt pga Àckel regnet och nu verkar det vara uppehÄll som tur Àr! :)

SÄg förövrigt nyss denna film



Filmen handlar om en familjs dotter som blir vÄldtagen av en Àldre man som hon pratat med över internet.
Tyckte inte den var sÄ bra som jag trodde den skulle vara, pappan i filmen blir crazy pga vad som hÀnt och vill ha fast killen till vilket pris som helst och ja, ni kan ju alltid pröva ladda ner den eller nÄ :)

Nu ska jag lÀgga mig i ett bad, spela lite Bubble Blast och alla andra spel jag laddat ner till telefon, fÄr vÀl börja ta det lugnt eftersom skolan börjar pÄ mÄndag, fuck life hejdÄ.

MVH Jessica Johansson Kuronen

14-08-2011

HallÄ!

Ja, igÄr, fyfan va kul det var hehehe....

Vi körde en tvÄdagars dÄ!

Dagen började med att jag vaknade dÄ, sÄklart. Och sÄ började jag fixa mig as sent och pratade med Madde och Elin ibland i telefon, vi skulle hÀmta upp henne i stan för hon skulle med oss och festa, sÄ Maddes pappa och madde dÄ kom och hÀmtade upp mig sÄ for vi till stan och hÀmta upp Elin, sedan bar det ivÀg till Becky och förfestade igen pÄ hennes systers fest.

Vid 11 tiden tog vi taxi in till stan och det var, jag, madde, elin, becky, alle, emil och kalle som var med sÄ, vi gick till Heroes och bestÀllde drinkar, madde och dom bestÀllde shots och jag mötte min kusin som tydligen gifte sig igÄr, dÀr ser man haha..

Tillslut for Madde och dom, och dÄ var bara Diego kvar, han kom och umgicks med oss förövrigt men ja, han och jag gick tillbaka till Heroes efter ha sagt hejdÄ till Madde och dom, vi drack lite till sedan gick han med mig hem, sjukt snÀllt!

Och ja, dĂ„ gick jag ju alltsĂ„ frĂ„n stan till ÖrnĂ€set, UTAN skor för jag fick ont i fötterna sĂ„ jag lĂ€ngtade ju efter min sĂ€ng, men nae, en viss person skulle ju hĂ€va hem oss till bergnĂ€set sĂ„ vi GICK dit, jag ville dö utan att överdriva.
Vi somnade vÀl halv 10 pÄ morgonen och vaknade 1, sÄ sliten Àr man vÀl och jag insÄg just att ingen kommer orka lÀsa allt det hÀr svamlet haha.







Önskar jag hade tagit mer bilder men tyvĂ€rr inte hah! :(

Nu ska jag gÄ och sova, Àr Àckligt trött sÄ godnatt eller nÄ.

MVH Jessica Johansson Kuronen

13-08-2011

Hej hej!

Ja igÄr var det förjÀvla kul!
Jag, Madde och Jocke Äkte hem till Becky och förfestade, sen kom vi pÄ att vi skulle dra ut pÄ krogen, sÄ Jocke sÄ snÀll som han Àr skjutsade oss in till stan och dÄ Äkte han hem efter det.

Vi, som förövrigt var Alexandra, Becky och sÄ jag och Madde, vi gick till Corner, som var asdött!! Vi köpte oss varsin shot iallafall och satt dÀra ett tag tills vi gick till en fest dÀr Beckys tremÀnning? var, och efter det drog vi till Heroes och dÀr var det drag! Vi mötte nÄ finskar, och andra roliga folk och jag Àr riktigt nöjd med kvÀllen, utom att jag fick mig en stalker men okej.

Vid halv 3 började dom stÀnga sÄ jag ringde Tomas och gick och pratade med den pojken i typ en timme, sen började jag traska hemmÄt och ja, jag har nog aldrig uppskattat min sÀng sÄ mycket som jag gjorde inatt, fyfan!
Nu bombaderar jag med bilder!





















MVH Jessica Johansson Kuronen

12-08-2011

Hej hej! :)

Är riktigt trött och sliten kĂ€nns det som, hojja!

Aja, igÄr, jag gjorde inte sÄ mycket, satt hemma och mÄdde skit och kollade pÄ Gossip Girl, vid 11 tiden gick jag ut och prata med Yasmina, efter det kom Fredrik och vi redde ut lite stuff och sen kom min rÀddare i nöden Madde<3 vi Äkte ut med Ante och Pontus och fulade oss som vanligt, var jÀvligt kul!

Nu snart ska jag och Madde Äka och trÀna, ska bli skönt att trÀna bort funderingar osv!



MVH Jessica Johansson Kuronen

11-08-2011

Hej!

Ja inatt mÄste jag börja med att jag var med Madde dÄ, eller ja redan innan pÄ dagen sÄ var jag med henne, vi trÀnade och Ät pÄ Dagobert, sen Äkte vi hem till henne för hon skulle duscha, men hon fastna framför datan och gjorde anvÀndare pÄ tex eDarling HAHA!

Sen Äkte vi hem till mig och gjorde mat, sen satt vi bara och pratade om allt och inget, jag kom pÄ att Fredrik och hans polare skulle komma förbi pÄ en rök sÄ det gjorde dom och ja, fredrik Àr ju som han Àr, fular sig alltid sÄ man avlider av skratt..

Efter det gĂ­ck vi in och gjorde mat igen (A) sen Ă„kte Madde hem och jag gick och la mig typ 4 :)

Vaknade iallafall 10 av att klockan ringde, sprang ner i tvÀttstugan och sov imellan klÀderna tvÀttades och torkades, sen gick jag bara ner och slÀngde ner allt i tvÀttkorgen, gick upp och sov igen, trött tjej? jo.

Förövrigt mĂ„ste jag bara skriva grattis Ă„t min Ă€lskade Änglasyster Mary, hon skulle bli 18 idag och det Ă€r sĂ„ synd att jag inte kunde fĂ„ fira den med henne, miss u darling.<3



Grattis iallafall till din dag! Hoppas du firas ordentligt dÀr uppe vars du Àn Àr och mÄr gott, vi alla tÀnker pÄ dig och saknar dig obeskrivligt mycket och jag hoppas du vakar över oss gumman.

MVH Jessica Johansson Kuronen

09-08-2011

Hej!

Today is the day my birthday is! :D och Maddes <3

Vi ska ut och Àta senare :)

IgÄr sÄ tatuerade jag mig iallafall





Den stÄr för mig sjÀlv, syster, mamma, pappa, mormor och morfar <3

Och sen Ă„kte vi hem till mig, Ă„t mat, chillade osv :)

Nu ska jag duscha hade jag tÀnkt, sen stÀda lite och ringa nÄ samtal :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

07-08-2011

Hej hej!

Om ynka tvÄ dagar fyller jag 18, imorgon tatuerar jag mig!

GÄrdagen var hur nice som helst, jag och madde for till Alle och förfestade lite, sen Äkte vi vidare till Magnus och trÀffade massa hÀrligt folk, sedan drog vi in pÄ omrÄdet, Äkte nÄ karuseller, trÀffade mer roligt folk osv osv :)

Nu vet ni det, heirÄ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

02-08-2011

Hellu!

GOOOOOSH TIDEN GÅR FORT!!!!!

Ja eh, pÄ torsdag Àr det LuleKalaset vilket kallas för LK, sÄ jag ska vÀl gÄ dÄ antar jag och sen ska jag bara chilla hela helgen, nÀsta tisdag fyller jag 18, skönt? eh jo!

Idag iallafall har jag varit med Madde, vi Äkte hem till en söt tant och fÀrgade hennes hÄr, eller ja madde fÀrgade hennes hÄr, jag höll henne bara sÀllskap :)
Det var trevligt iallafall!

Efter det Äkte jag hem direkt sÄ nu ska jag se!!



HÄJRÅ!

MVH Jessica Johansson Kuronen