31-01-2011

Hej! :)

Jahaja, en ny dag dÄ.
Idag var det ju skola eftersom det Àr mÄndag, hade matte, samhÀlls och teckensprÄk som vanligt.

PÄ Matten sÄ började Carro och Ante och hÀrja, sÄ rÄkade dom göra sÄ att en lampa nÀstan föll ner AHHA sÄ jag var tvungen att fixa det, sen sÄ chillade vi bara pÄ SamhÀllsen, efter det gick jag och Carro till stan, vi kÀka pÄ Max och sÄ köpte vi varsin tröja, jag köpte en röd Adidas, hon köpte en grön Adidas :D Dom kostade bara 350 sÄ fett billigt! :D

Nu ska jag faktiskt ut, ska evt Äka skridskor med Yasmina, vi ska dra och kolla om det gÄr ;D
HEJDÅ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

30-01-2011

Hej hej!

Som jag lovade sÄ skulle jag ta bilder pÄ mina nya skor :)



Dom lÀr bli ganska sÄ anvÀnda i sommar ;)



Även dessa lĂ€r bli anvĂ€nda, dock gör inte bilden nĂ„gon rĂ€ttvisa, dom Ă€r verkligen super snygga! :D

Aja kan bjuda pÄ lite bilder jag tagit i veckan.



FÀrga ögonbrynen (Y)



Okej, nu hejdar jag mig. Har inget vettigt att skriva sÄ :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

30-01-2011

Hej hej!

FörlÄt för att jag inte uppdaterat nÄgot, men har varit lite upptagen :D

IgÄr sÄ for jag och umgicks med Linda, hon sminkade mig osv, vi for till hennes Kusin Annelie och jag fick tvÄ par skor jag ska ta kort pÄ sÄ fort jag kommer hem sÄ jag kan visa er, FETT SNYGGA! :D
Vi satt hos Annelie tills ungefÀr halv 11, dÄ gick vi pÄ coop och köpte ostbÄgar och en cola, sen gick vi hem till mig sÄ jag fick packa en vÀska för jag skulle sova hos henne :)

Sen for vi dÄ hem till henne, sÄg tvÄ filmer :)
Pet Semitary
A walk to Remember

BÄda filmerna tog oss tydigen 4 timmar att kolla pÄ HAHA, för vi kom inte i sÀng förÀn klockan 6 pÄ morgonen :d Var ganska kul ÀndÄ :) SÄ nu ska jag och Linda fÀrga ögonbrynen och sÄnt dÀr tjej stuff ;)

Aja sÄÄ nu vet ni att jag lever iallafall, fast Àr halvdöd, för jag Àr trött och irriterad för mobilnÀtet ligger nere, och för mig har det inte fungerar sedan klockan 10 igÄrkvÀll ;s Lite pist men fÄr ta det med en nypa salt.. SÄ nu ska jag vara social med Linda :D

MVH Jessica Johansson Kuronen


28-01-2011

Hej hej, hemskt mycket hej!

AssÄ jaaaa jag suger pÄ att blogga bara sÄ ni vet..

Haft skola idag som vanligt, idrotten var nÄgolunda kul, vi fick bygga nÄgon inte stöta mark bana och sen knyta ihop oss med varandra för att ta oss igenom allt ;D mitt lag vann ;)
Aja har blivit helt krasslig i halsen, torrhostar som fan sÄ jag knarkar massa tée med honung i, fett gott! Varför gör inte vi svenskar som Britterna och dricker Tée varje dag? :D

Sen jag kom hem har jag suttit hÀr vid dumburken faktiskt, eller ja har duschat ocksÄ :)

Och igÄÄÄr sÄ bakade jag och Mamma Cupcakes, dom blev fan goda ÀndÄ! ;) sÄ har Àtit nÄgra idag och vi ska tydligen baka fler sÄnna nÄgon dag framöver! :)

Och nu nĂ€sta vecka ska jag och Mamma till Nautilus och köpa mitt gymkort, ÄNTLIGEN sĂ€ger jag bara, Ă€r sĂ„ sjukt taggad pĂ„ att börja trĂ€na, att fĂ„ gĂ„ ner i vikt och evt fĂ„ börja kĂ€ka P-piller igen..
Har för högt BMI för att fĂ„ Ă€ta P-piller nĂ€mligen sĂ„ jag ska försöka trĂ€na sĂ„ att jag gĂ„r ner i vikt, och sĂ„klart Ă€ta RÄTT.



Kan ju sÀga att jag tycker jag Àr rÀtt snygg pÄ bilden ;)
Haha nÀ ska börja avsluta det hÀr nu och fortsÀtta knarka Tée och ladda ner nya Glee avsnitt :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-01-2011

Hellu hellu!

Ja jag vaknade alldeles nyss typ och skulle ha börjat praktiken klockan halv 10.....
KÀnns absolut inte vÀrt att gÄ dit nu sÄ jag stannar hemma och chillar istÀllet hela dagen :' )

FörstÄr fan inte hur jag inte kunde höra alarmet ;o
Brukar ha det ashögt sÄ att jag blir irriterad pÄ morgonen och inte kan somna om hah! men ja tydligen nu sÄ var jag för trött, antar att det Àr frÄn igÄr dÄ jag klev upp klockan 6 och jobbade till 2, var pÄ stan tills klockan 6 sÄ ja.

Aja idag lÀr jag vÀl se Glee som vanligt, har Àntligen laddat ner andra sÀsongen sÄ :)
Uppdaterar vÀl senare! Puss

MVH Jessica Johansson Kuronen

25-01-2011

Hallojsan! :D

Hoff, nu Àr jag Àntligen hemma!
Har gÄtt pÄ stan sedan klockan 2 ungefÀr... Vilket Àr lÀnge :(

Aja iallafall, jag och Linda Äkte in till stan, trÀffade Madde och var med henne, sÄ kom tvÄ smÄ tjejer och var med, ehm ja. SÄ gick vi bara runt runt runt runt runt....!!!
Sen sÄ skulle jag och Madde till Game för att köpa en present till hennes bror och dÄ ser jag min solstrÄle Alexander Nordblom! Och inte ringde bögen att han var i lule nej nej, sÄÄ jag ringde honom och sen sÄ efter han dumpat dom han var med sÄ kom han och var med mig, Madde, Linda :D

Och vi gick runt Ànnu mer tills vi tappade bort Linda, Madde for pÄ trÀning och tillslut för Alex till Hockeyn.. Hockey suger bara sÄ ni vet!
SÄ nu har jag just kÀkat och det var fett gott... Ska lÀgga mig i ett bad snart för min rygg Àr fucked up, sov för konstigt inatt.... :/



Bilden vill inte bli vÀnd sÄ palla brÄka med den dÄ :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

25-01-2011

Hellu! :)

Blir ett kort inlÀgg, tÀnkte bara uppdatera er om att jag lever och andas.
Ska nÀmligen strax tillbaka till praktiken, började klockan 7 och fÄr sluta klockan 2, och dÄ ska jag pÄ stan med Linda och nÄgra till, Madde kommer Àven och chillar en stund :' )

Sitter och sjunger medans jag drömmer om att fÄ göra det i en riktig studio, hade verkligen velat ha sÄn dÀr mick osv osv som man har nÀr man ska spela in en lÄt! :(
DÄ hade jag lagt ut fler videos nÀr jag sjunger pÄ Youtube ocksÄ :)

Aja jag skriver sen nÀr jag kommer hem frÄn stan! :)



MVH Jessica Johansson Kuronen

24-01-2011

Hej igen! :)

Okej, jag sa ju att jag skulle chekka efter nÄgon/nÄgra filmer att rekomendera :D
TyvÀrr kan jag inte lÀgga ut nÄgon youtubelÀnk eftersom youtube fuckar....

Film numero 1.

127 Hour, handlar om en kille som gillar att klÀttra i berg och sprickor, men en nÀr han Àr och klÀttrar sÄ faller han ner och en sten fastnar pÄ hans arm mot stenvÀggen. Tiden rinner ut och han mÄste komma pÄ ett sÀtt att komma dÀrifrÄn eftersom att maten och vattnet tar snart slut.

http://tankafetast.com/torrent/4289-127_Hours_(2010)

Film numero 2.

Raise your voice, handlar om en tjej som Àr med om en bilolycka med sin bror efter en konsert. Hon Àlskar att sjunga men dÄ han dog försvann den glÀdjen. Hon kommer in pÄ vÀrldens bÀsta musikskola och smiter dit medans hon lÄtsas att hon Àr hos sin moster eftersom hennes pappa sagt att hon inte fÄr Äka.
VÀl pÄ sÄngskolan möter hon den populÀra killen, faller för honom.. Hon mÄste stÀndigt ljuga för sin pappa, hur lÀnge ska hon klara av att hÄlla den lögnen innan han fÄr reda pÄ sanningen?

http://tankafetast.com/torrent/4423-Raise_Your_Voice_(2004)_720p

Film numero 3.

Grown-ups, trettio Är efter deras High School-examen, möts fem goda vÀnner upp för att fira
nationaldagen ihop. Allt kan hÀnda, och det gör det ocksÄ

http://tankafetast.com/torrent/3867-Grown_Ups_(2010)

There u go! :D
NĂ„gra filmer jag rekomenderar Ă„tminstone :)

MVH Jessica Johansson Kuronen



24-01-2011

Hellu! :)

NÄvÀl, idag har jag haft skola som dom flesta har haft antar jag :)
TeckensprÄk som sista lektion, Àr kul om man hÀnger med men jag orkar verkligen inte ibland, kommer vara ett rent under om jag klarar denna kurs, fast jag har ju fÄtt G pÄ bÄda proven vi fÄtt sÄ Àr ju bra. :D

Har nyligt kÀkat sÄ nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, har inga böcker och lÀsa eftersom jag lÀste ut den sista igÄr, kanske lÀser om Harry Potter böckerna igen? ;) Àlskar verkligen att lÀsa, har lÀst Harry Potter trilogin sÀkert 20 gÄnger och kan lÀsa dom fler gÄnger :o

Fick Àven en lÀxa idag frÄn TeckensprÄket, vi ska vÀlja 3 meningar vi ska sÀga framför en kamera pÄ fredag, kÀnns inte sÄ givande för det ska vara mycket om Mimik (vilket menas att man ska anvÀnda ansiktet mycket) men det lÀr nog gÄ bra :)

SÄÄÄ ja jag kan vÀl uppdatera nÄgot senare, ska leta efter nÄ shyssta filmer att rekomendera! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

23-01-2011

Hej! :)

Kollade just min statistik och jag blir alldeles förundrad att folk egentligen kollar min blogg hah! :)

Aja idag Àr det söndag, vilket Àr min officiella slapp dag, dÄ jag sitter i pyjamas hela dagen, kollar film/serier osv.. Jag gör inget vettigt alls och sitter mest vid datorn, haha..

IgÄr var jag faktiskt med Mattias, min barndomsvÀn. Och vi höll pÄ att köra runt lite överallt, hittar en fin skogsvÀg vi ville utforska och sÄklart fastnar vi nÀr vi ska vÀnda, jag skulle pröva köra upp oss medans han puttade men helvete inte gick det, sÄ Mattias fick ringa sin kompis Tommy som kom och drog upp oss haha, tydligen lika att skaffa en fyrhjulsdriven bil sÄ att man klarar av att ta sig upp om man fastnar.

Annars hÀnder det inte sÄ mycket i mitt sorgliga liv.
Min morfar for in pÄ akuten i fredags, hade tydligen ont i hjÀrtat men var inget allvarligt. Han fick komma hem idag, vilket kÀnns skönt för jag vet inte vad jag skulle göra om jag miste honom.. Jag Àr hans lilla go docka(han kallar mig alltid go dockan) och han betyder hur mycket som helst för mig :' ))



Lilla morfar alltsÄ :) och mamma hah.

SÄÄÄÄÄÄ imorgon Àr det skola igen, sen har jag 3 dagar praktik.
Dock torsdagen Àr dagen jag lÀngtar till för dÄ har jag ESV Musik och som ni borde fattat vid det hÀr laget sÄ Àlskar jag musik, jag gÄr och nynnar överallt, sjunger överallt osv osv.

Fast jag Àr egentligen sjukt less pÄ praktiken nu..
Haft den i ungefÀr 5 veckor nu och ska ha den i 5 till ;p kÀnns inte sÄ givande men ungarna Àr fantastiska, dom utvecklas sÄ fort eller sÄ Àr det bara att dom varit blyga mot mig, men det kÀnns verkligen som att jag kan SE dom vÀxa och bli enskilda individer :)

IgÄr faktiskt nÀr jag dÄ var med Mattias, sÄ stod vi pÄ brass som vanligt och han pratade med Wollbro om en film dom tydligen ska se, den heter Trassel och Àr en barnfilm. NÀr jag kom hem och sökte pÄ youtube för att se trailern blev jag helt förstummad, det Àr filmen jag velat se sen julafton dÄ jag sÄg en filmsnutt frÄn Kalle Anka och hans vÀnner :' D SÄÄÄÄ ja, eh jag Àr en sucker för barnfilm, kan se det hela dagen utan att bli less :D
Och blogg.se hatar mig sÄ kan inte lÀgga in en Trailer.............



IstÀllet fÄr ni en gammal bild pÄ moi!

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-01-2011

Hellu :)

Idag Ă€r det fredag ÄNTLIGEN! :)
Har varit riktigt trött hela veckan sÄ det ska bli skönt att fÄ sova ut.

Iallafall, idag sÄ var det skola ju. Hade teckensprÄk och idrott, det var skönt med bara 2 lektioner.
Sen sÄ for jag hem och direkt sÄ satte jag igÄng mina Glee avsnitt.
Gud har fastnat för den serien totalt.



Ni som gillar sÄngrelaterade serier borde verkligen se den hÀr serien!
Den Àr bra som fan och jag fÄr sjukt mycket rysningar nÀr dom sjunger :' )

Nu sÄ ska jag iallafall se klart mina avsnitt sen ska jag nog lÀgga mig i ett bad, Àr helt slut av veckans bravader :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

20-01-2011

Hellu! :)

Dagen började med praktik som vanligt, klockan tvÄ fick jag gÄ eftersom jag skulle till skolan och ha Estetiskt val :) Gick hur bra som helst!
LÀrarna var hur chill som helst och skÀmtade mycket, sen var det ocksÄ kul att det gÄr mÄnga killar i gruppen ;D

Vi slutade iallafall 4, ska egentligen sluta halv 5 sÄ slipper gÄ till 5! :D
Aja just nu sitter jag hÀr och kÀkar, och tog nyss lite bilder hah.







Även töjt mitt ena öra till 16 mm nu, mitt slutmĂ„l! :D SĂ„Ă„ nĂ€r det har lĂ€kt lite mer sĂ„ ska jag sĂ€tta i min vackra plugg jag köpte innan jul, fett hĂ€rligt!
Nu efter jag kÀkat ska jag nog ladda ner film, kÀnner att jag behöver ligga ner och ta det lugnt, har sprÀngade huvudvÀrk och ont i nacken sÄ thats bad.

MVH Jessica Johansson Kuronen

19-01-2011

Hej hej!

Idag har jag faktiskt varit pÄ praktik som vanligt varje tisdag till torsdag.
NÀr jag kom hem dÀckade jag nÀstan dirr, och nu sitter jag hÀr igen, fast ska gÄ och duscha typ. Sen kanske lÀsa en bok för att koppla av hah.. :)

Sitter och funderar över vad jag kan ladda ner för filmer, kÀnner att utbudet av dagens filmer börjar bli lite tight!
Har ni nÄgon film ni rekomenderar? :)
Kan förövrigt varna er att jag sett dom flesta hah.

Nu iallafall ska jag gÄ och duscha, sen ska jag kanske se Sagan om Ringen :' D nörd som jag Àr.



MVH Jessica Johansson Kuronen

19-01-2011



I want too keep you all forever, but with this attitude I wont..
I seriously don't want to lose you guys, if I Do, the world would totally suck..
I'm trying to change, i'm really trying..


18-01-2011

Hej!

Idag, Àr jag fett suuuuur...

NÀr jag kom hem pÄ lunchen och startar upp Facebook sÄ skriver alla om sina stjÀrntecken, blev helt cp i skallen och undrade vad som skrev, fick dÄ en kommentar att dom Àndrat allas stjÀrntecken.
Jordens vridaxel har tydligen snurrat eller vafan det nu Àr och dÄ Àr allt Àndrat tydligen.
SĂ„ jag var(ÄR) Lejon, men ska tydligen nu vara KrĂ€fta? ;s

SÄhÀr ser det ut nu iallafall.

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

VĂ€duren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

KrÀftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

VĂ„gen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

OrmbÀraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

Fan Àr det för jÀvla svammel? Man Àr det stjÀrntecken man föds med, inte kan man bara mitt i allt byta..
Aja kommer dÄ alltid vara Lejon, det stÀmmer in pÄ min personlighet sÄ Astriologerna kan suga min kuk.

Idag har jag haft praktik, ganska jobbigt.. Började halv 8 och fick sluta halv 4, dock gick dagen ganska fort sÄ.
Och pÄ torsdag har jag Estetiskt val, lÀngtar!
Nu ska jag fortsÀtta Àta mina mackor, slÄ igÄng nÄgon film och sedan sova en stund :)

MVH Jessica Johansson Kuronen


16-01-2011

Hej hej!

Idag har jag faktiskt varit med min gamla bÀsta vÀn yasmina :D
Vi har varit till willys och köpt PK, dunkat massvis med musik och tagit massor av bilder :D
Var faktiskt kul att umgÄs med henne igen, har saknat henne enormt mycket!













Är ganska kul Ă€ndĂ„ att, Ă€ven om man sĂ€ger att vĂ€nskapen Ă€r över sĂ„ kan man alltid hitta tillbaka till varandra. Eller ja det gĂ€ller ju absolut inte i vissa fall men i andra funkar det. Jag och Yasmina brĂ„kade ju i sommras och jag sa tillslut upp vĂ€nskapen med henne sĂ„ det har varit tomt ja. Är verkligen glad att vi löst allt det dĂ€r tjaffset och kan gĂ„ vidare :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

16-01-2011

Hellu!

Har hittat mitt tidsfördriv idag, har laddat ner 4 filmer, det Àr snöstorm ute och jag hÄller pÄ att göra mat sÄ jag pallar inte skriva mycket!









HAHA udda filmsmak jag vet.. Men har man trÄkigt sÄ har man trÄkigt!
Rekomenderar iallafall Who framed Roger Rabbit! En av vÀrldens bÀsta filmer typ :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

15-01-2011

Hellu! :)

Idag har jag faktiskt varit relativt hurtigt!
Har stÀdat i min garderob, har en walk-in garderob med tvÄ feta hyllor och ganska stort golv. Iallafall sÄ rensade jag hyllorna pÄ skrÀp och sÄ gick jag och slÀngde det. Gick ner i kÀllarn med grejer som behövs kvar, diskade, fixade tvÀttkorgen, hÀngde upp den gamla tvÀtten och bytte sÀngklÀder!

Fan det var hurtigt av mig tycker jag :)
Efter det iallafall sÄ har jag lyssnat pÄ massa musik, sett klart Bröderna LejonhjÀrta :)

Hittar nu tyvÀrr ingen film jag vill se, Oskar rekomenderade denna iallafall!



Tycker den verkar lite kul ÀndÄ, pÄminner om Road trip Beer Pong HAHA!
Aja iallafall ska jag nu gÄ och lÀgga mig i ett bad, kÀnns att det behövs för nacken som troligtvis strÀcktes igÄr i gymmet :(

MVH Jessica Johansson Kuronen

14-01-2011

Hej hej!

IgÄr hade jag verkligen ingenting att skriva om sÄ jag valde istÀllet att inte skriva. NÄvÀl, jag hade ju sista praktikdagen för denna vecka igÄr, sen gjorde jag inte sÄ mycket. Var vÀldigt trött sÄ jag la mig i ett bad och chillade. Madde tipsade om en film som heter Dread, tyckte den var bra ÀndÄ, ganska sjuk men ÀndÄ bra :)
SÄg Àven att Jasper frÄn Twilight Àr med som en av huvudpersonerna :D



DĂ€r har ni trailern iallafall :)

Idag har jag.. hm varit i skolan, hade TeckensprÄk pÄ morgonen och fick veta mitt prov resultat, 1 poÀng frÄn vg, hur gay Àr inte det egentligen?! aja G+ blev det iallafall sÄ jag Àr ÀndÄ nöjd.
Sen hade jag hÄl tills 12.40, var i gymet med Carro, Ante och nÄgra brudar frÄn klassen ;D
Efter idrotten kom Mattias och skjutsade hem mig, pallade verkligen inte gÄ frÄn gymnasiebyn till stan :D

Nu sÄ sitter jag faktiskt och kollar pÄ Mio min Mio, har Àven laddat ner Bröderna LejonhjÀrta!





Åh min barndom med Astrid Lindgren var underbar, nĂ€r jag vĂ€l fĂ„r barn ska jag lĂ€tt ha kvar VHS filmerna och visa dom vad jag fick se pĂ„ och förhoppningsvis skulle dom Ă€lska det lika mycket som jag gjorde :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

12-01-2011

Hellu!!

Nu ska jag faktiskt nöta lite film, har börjat ladda ner andra och trejde Pirates of carribbean :D

KÀnner ni er nu sugna att ladda ner alla tre med fin kvalla (HD) varsÄgoda!

http://tankaner.com/show.php?torrent_id=3212 Pirates of Carribbean The curse of the Black Pearl

http://tankaner.com/show.php?torrent_id=3213 Pirates of Carribbean Dead Mans Chest

http://tankaner.com/show.php?torrent_id=3214 Pirates of Carribbean At worlds End

SÄg första filmen idag sÄ tÀnkte fortsÀtta och se dom andra tvÄ, lika bra ju :D

Förövrigt sÄ mÄste jag tipsa om en sjukt fin film!



Kan se denna film hur mĂ„nga gĂ„nger som helst assĂ„, den Ă€r sĂ„ jĂ€vla hĂ€rlig! Är en kĂ€rleksfilm och den Ă€r underbar. LADDA NER DEN!!

http://www.kickasstorrents.com/pride-and-prejudice-2005-swesub-dvdrip-xvid-angelita-t732930.html

MVH Jessica Johansson Kuronen


12-01-2011

Hej hopp!

Började pÄ praktiken idag klockan 8 och slutade 3, rÀtt skönt att sluta relativt tidigt ÀndÄ :D
Min lÀrare kom Àven förbi idag och kollade hur allt gick och hur jag tyckte det gick och bla bla bla, ska inte uttrÄka er :)

Well, just nu sÄ har jag just kÀkat en fet pizza bit, nom nom sÀger jag bara :D Och mamma har tydligen skÀmt ut sig pÄ MatstÀllet sÄ jag kan inte gÄ dit nÄmer, HAHA skÀmt o sido, men hon skÀmde ut sig iallafall :D
NĂ€r hon skulle bestĂ€lla pizzan sĂ„ sa hon en Acapulco, (hon hade inte sina glasögon med sig) sĂ„ ja det Ă€r oxfile pĂ„ den, champingjoner och massa Ă€ckliga grejer, sĂ„ mitt i allt mĂ€rker hon att det Ă€r fel och skriker rĂ€tt ut - VÄNTA LITE JAG SA FEL! Det blev tydligen knĂ€pp tyst och gubbarna som jobbade dĂ€r blev livrĂ€dda haha..

Och jag ska faktiskt försöka uppdatera er mer, Ätminstone 2 inlÀgg per dag vore fint, lÀr vÀl tipsa om filmer, spel osv :D

Har ni föresten spelat The Sims 3 nÄgon gÄng? Jag gjorde 3 gubbar, vilket tog 1 timme drygt och dÄ var jag less sÄ jag radera dom haha, mÄste sluta vara sÄ noga.. Men Àrligt talat, jag gillar the sims 1 bÀttre, har det pÄ en skiva hÀr hemma men det vill inte funka :(

Nu ska jag gÄ och ta mig ett bad, och haha ja dÄ kommer vattnet se ut sÄhÀr;



Varför? Jo, jag fÀrgade hÄret svart förra veckan och all fÀrg försvinner inte direkt sÄ det kÀnns lite nasty nÀr man tar ett bad och hela vattnet blir lila/svart -.-

SMELL U LATER!

MVH Jessica Johansson Kuronen

11-01-2011

Hej!

hoff, Àr hemma pÄ lunchrast just nu frÄn Förskolan dÀr jag har praktik i 10 veckor ;pp
Det Àr ÀndÄ ganska lugnt dÀra, men jobbigt ÀndÄ :D

Imorse var fan ett helvete att kliva upp, satan vad trött jag var! TÀnkte stanna hemma men Àh, lika att fara, men for en timme tidigare till praktiken, för jag orkar inte gÄ till 4 (A) sÄ jag gÄr bara till 3 idag och fÄr ocksÄ sitta fÄrn 2 till 3 och göra skolarbete sÄ jag klagar nog inte :)

Förövrigt Ă€r jag en viking har jag bestĂ€mt! Äter glass istĂ€llet för mat och fĂ„r ont i magen haha, men Ă€h fĂ„r Ă€ndĂ„ lunch pĂ„ dagiset sĂ„ jag kommer inte dö! :)

Nu fortsÀtta kolla mina sider, sedan tillbaka till lilla förskolan och plocka upp mina smÄ sötnosar som sover :' D



MVH Jessica Johansson Kuronen

10-01-2011

Hallojsan!

Puh.. Kom nyss upp frÄn kÀllaren, har nÀmligen haft tvÀttstugan idag, damn vad klÀder jag tvÀttade, kÀndes som att det aldrig tog slut att vika?! Aja, jag mÄste boka en till tid hÀr fram över dÄ jag ska rensa min garderob pÄ onödiga grejer som ligger i hyllorna osv.. Har massa klÀder dÀr och typ pÀlsÀnglar HAHA nasty I know..

Har inte varit och pillat pÄ dom hyllorna sen vi flyttade in i denna lÀgenhet, vilket Àr hm.. 3 Är sen snart (A)

Aja! Skola hade jag dÄ idag, fyfan, jag var sjukt trött, sov bara 3 och en halv timme..
Skolan gick fett segt! Matten var visserligen kul haha, Andreas i min klass började hÀrja i klassrummet sÄ började han pilla pÄ en stor affisch liknade grej om periodiska systemet, sÄ föll den ner HAHA! Oj oj, ja han Àr som Àr Àr:)

Sen hade jag ju samhÀlls, fan hennes röst, huvva.. Man vill springa dÀrifrÄn men tyvÀrr mÄste jag fÄ G..
Efter samhÀlls sÄ orkade jag inge mer, mitt huvud kunde inte alls tÀnka klart sÄ jag gick istÀllet till Kulturens hus och lÄnade 3 nya böcker, jag Àr vÀrldens lÀsomat typ ;o

Sen for jag ju hem, sov 1 timme, kÀkade, satt vid datorn, gick över till Fredrik som fixar över The Sims 3 till min usb sticka, och resten av kvÀllen har jag ju tvÀttat xD

DÀr har ni eran jÀvla update! NÀ men ja puss. Nu ska jag göra nÄgot annat nyttigt, som att kolla andra bloggar och facebooka som min gamla datalÀrare sa hihi :)



MVH Jessica Johansson Kuronen

10-01-2011

Hej hej!

Nu just idag Àr det en alldeles speciell dag!
Det Àr nÀmligen.....*trumvirvel* SKOLAN!!

Usch, speciell dag in my ass, seriöst, skolan suger...
Jag har aldrig varit den personen som gillar skolan, jag har sĂ€rbehandlats i varje skolan, brĂ„kat med lĂ€rarna eller andra elever. Jag Älskade skolan förut men nej inte nu mera ;p

Aja dagens schema sÄ vitt jag vet ser ut att jag börjar halv 11 med Mattestuga, hÄller pÄ att plugga upp matte A eftersom jag inte gjorde klart den i 1an. Sen efter matten har jag SamhÀlls som börjar 12.25 tills 13.50 tror jag, sen efter det har jag hÄl tills 15.40, inte vÀrldens trevligaste... DÄ har jag iallafall teckensprÄk, nÄgolunda kul dÄ min lÀrare Àr fett awesome! :D





Tjolahopp tjolaheeej! Haha, ja jag har trÄkigt och laddade nyss ner nÄgot program som heter ManyCam, min moderkaka har inte orkat fixat vÄran cam Ànnu sÄ att man kan ta bilder -.- SÄ jag mÄste istÀllet ladda ner program hihi, hallelujah att internet finns ibland.

Okej okej, nu ska jag ta och hejda mig hÀra innan allt gÄr överstyr, min buss gÄr dessutom pÄ 20 minuter ungefÀr, tur att man har busshÄllsplatsen just utanför ungefÀr! :D fast det snöar...

MVH Jessica Johansson Kuronen

09-01-2011

Yes no maby Lobster?

Nej men haha, dÄlig humor jag har...

Iallafall, jag tÀnkte visa er alla tatueringar jag hade velat göra nu nÀr jag blir 18, hÄller igentligen pÄ att checka film men tar en liten paus nu.

Den första Àr nÀckrosen ju som ska stÄ för min Pappa som blev mördad 2005, orkar inte lÀgga ut en bild pÄ den eftersom det redan finns :)

Den andra Àr en stjÀrna, som jag vill placera vid höftbenet eller handleden :) Och ja, jag vet att Bill frÄn Tokio Hotel har en sÄn hÀr och ja, jag tycker om Tokio Hotel lite för mycket ibland haha.



Den tredje tatueringen Àr stjÀrnor, tror min syster har gjort denna bild men jag snor den och vill göra den iallafall pÄ underarmen, har alltid gillat stjÀrnor sÄ fan, mitt kropp lÀr bli fylld xD



Den fjÀrde tatueringen Àr yttligare lite stjÀrnor, hittade denna bild i skolan och kÀnde det, damn den vill jag ha och sÄ tog jag den och nu Àr jag kÀr i den och vill tatuera in den pÄ underarmen :D



Den femte Àr en text, som jag har pÄ min header, den vill jag tatuera in i nacken, men kan inte riktigt bestÀmma med vilket textsnitt jag vill göra ;o

Sen mÄste jag nog hejda mig, finns en till jag vill göra men kommer mÄsta Àndra mycket i den för jag vill inte vara en extrem copycat :)
Nu ska jag fortsÀtta se min film som heter Legion.

MVH Jessica Johansson Kuronen


09-01-2011

Hej hej, hemskt mycket hej!

Ja ja, kan ju berÀtta att jag skulle egentligen dygna inatt, jomen jo det gick ju skit bra!
Eller sĂ„ inte.. Jag tĂ€nkte att jag skulle sova under 4 timmar, vaknade av alarmet vid halv 8 och somnade om.. SERIÖST! Okej nĂ€ jag ska inte dampa mer... AAAH

Haha.. Blir cp av min musik (A)

Aja, sitter och ladda ner lite spel, igÄr laddade jag nÀmligen ner Angry Birds som bara finns pÄ Iphone, andra touch mobiler, fast Àntligen har dom slÀppt det till PC/MAC och jag Àlskar verkligen det spelet!
Det handlar om att man har en slangbella, i slangbellan Àr det fÄglar som har olika "attacker" och man ska pricka sönder sÄ gröna grisar? ;p haha det Àr faktiskt kul :)
Langar nÄgra bilder!







SÄ ser nÄgra av banorna ut! :)
Är ett ganska roligt tidsfördriv men akta sĂ€ger jag bara, man blir fett sur nĂ€r det inte gĂ„r som man vill haha!
Den som nu blir intresserad av spelet, sÄ kan jag Àven langa nerladdningslÀnken.

http://tankafetast.com/torrent/4290-Angry_Birds_(PC_och_MAC)

THERE U GO! VarsÄgoda och nöta tills ni blir less!

Aja nu ska jag faktiskt fortsÀtta lyssna pÄ min awesome musik, försöka pilla igÄng The Sims 1 som inte funkar, BAJS.. Dock laddar ju Fredde ner alla the sims spelen just nu och ska komma hit med dom sen, hm noejd chey!

MVH Jessica Johansson Kuronen

08-01-2011

Ă…Ă„h mĂ„ste verkligen uppdatera er lite med skön musik jag lyssnar mest pĂ„ just nu :))

Vinnie Paz ft Block McCloud - End of Days



B.o.B ft Rivers Cuomo - Magic



John Mayer - Free Fallin'



Owl City - To the Sky



Den sista lÄten ( owl city ) kommer frÄn filmen Legend of the Guardians The Owls of Ga' Hoole, sÄg den nÀmligen idag, tyckte den var ganska söt. Den Àr tecknad och handlar om Ugglor, hah ja. Kan slÀnga in trailern.




Nu ska jag dissa bloggen, och istĂ€llet ladda ner nĂ„gon hĂ€rlig film/filmer, ska dygna inatt... Fett dĂ„ligt kommer det gĂ„. HÄÄÄÄJRÅÅÅÅ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

08-01-2011

Dag 29 - Ett sista ögonblick

Hmm ett absolut sista ögonblick..

Det hÀr Àr kanske snarare ett minne, men det fÄr rÀknas som ett ögonblick.

NÀr jag var liten sÄ tog min pappa med mig ut och rodde i en liten bÄt, det var strÄlande sol och vattnet var knallblÄtt. PÄ vattenytan lÄg massor av nÀckrosor, jag minns hur vackra jag tyckte dom var, jag bad pappa ta upp en och jag satt och luktade pÄ den hela dagen, sen gick jag tillbaka till sjön och satte tillbaka den i tron om att den skulle "Äterupplivas" ^^
SÄ nu nÀr jag fyller 18 har jag bestÀmt att jag ska tatuera in en nÀckros för en symbol för pappa.



UngefÀr sÄdÀr ska den se ut :)

Aja jag tÀnkte lÀgga upp det hÀr inlÀgget för ungefÀr en vecka sen men tyvÀrr sÄ Äkte jag till Kalix utan dator(dog inombords..) sÄ men bÀttre sent Àn aldrig!
Nu mÄste jag bara hitta nÄgot nytt att skriva om..

Har förövrigt fÀrgat hÄret svart igen, Àr fett nöjd!



MVH Jessica Johansson Kuronen

01-01-2011

Årets första inlĂ€gg, varsĂ„goda!

Dag 28 - Det hÀr saknar jag.

Jag saknar den gamla goda tiden.

Ni vet dÄ man var liten, dÄ det absolut inte existerade problem i ens vÀrld. Man grÀt inte över en obesvarar kÀrlek, man grÀt inte över ett brustet hjÀrta. Man förstod inte alls vad sÄdant betydde.
Ju Àldre man blir, desto svÄrare blir vÄra hinder, dom blir högre, taggigare u name it!

Vi har rushat med vÄran uppvÀxt, försökt bli Àldre fortare.
Dom som nu Àr 10 tar sitt första cigarettbloss, nÀr vi var 10 lekte vi med Pokemon kort eller cyklade runt med vÄra vÀnner. Dom som nu Àr 11 fÄr sin första fylla eller blir av med oskulden, nÀr vi var 11 sÄ brydde vi oss inte om sÄdant. Men sÄklart, vi började dricka tidigt, ville bli av med oskulden osv.

Finns absolut saker jag gjort som jag Ängrar för jag var egentligen för ung!
Den gamla goda tiden var fan hÀrlig dÄ man absolut inte brydde sig om sÄnt hÀr.



MVH Jessica Johansson Kuronen