30-05-2012

Tjenis penis!

Ja jag och Hannah Äkte dÄ till skolan med gymnasiebussen och vi började egentligen 11.50, varför? jo för att vi Àr lata jÀvlar som inte orkar gÄ frÄn stan. SÄ vi passade pÄ att pussa pÄ vÄra skÄp en sista gÄng, nÀ men vi rensade ut dom och idag var ju liksom sista skoldagen, Àr ledig nu fram till nÀsta fredag = studentdagen, jag Àr jÀtte nervös..

Vi hade förövrigt student lunch idag, tacos var det och jag tröck som ett svin, as gott!!
Och hÀr kan ni fÄ lite bilder jag tagit den senaste tiden.
Och förövrigt Äker jag nog till SkellefteÄ idag och kommer hem imorgon, puss.









MVH Jessica Johansson Kuronen


29-05-2012

Hej hej!

Kom hem idag istÀllet men kbry pÄ det!
NÄja, hade sjÀlvklart en helt ovÀrd lektion om man nu ens ska kalla den det, mÄnga fick höra sina omdömen bland annat jag, jag fick VG i bÄde stödkursen och projektarbetet, jag Àr sjukt nöjd!
Dock ska jag göra lite Àndringar i projektrapporten sen Àr jag klar, och det hade jag vÀl tÀnkt att göra nu medans jag Àr igÄng och vaken, Àr sjukt trött..

NÄja sÄ vi hörs vÀl lite senare, puss!



MVH Jessica Johansson Kuronen

28-05-2012

Hej hej!
Ehm ja jag missade bussen hem imorse haha, dock missade jag inga viktiga lektioner sÄ det var ju tur det. NÄvÀl min klass har tydligen diskuterat vad vi ska göra pÄ studentveckan, vilket Àr nÀsta vecka :' DD och ja nu har jag bara skola imorgon och pÄ onsdag, sen Àr jag ledig torsdag,fredag,mÄndag,onsdag,torsdag WOHO! PÄ tisdagen nÀsta vecka ska vi grilla med vÄra mentorer och ge dom blommor sÄ det blir nog fint. MÄste Àven skriva till vissa gamla lÀrare och höra om dom ska komma och vara med pÄ vÄran student, lÀngtar som fan nu!
NÄja dagen har bestÄtt av att stÀda, A Äker ju bort pÄ torsdag sÄ kan ju se Ätminstone lite respektabelt ut nÀr han kommer hem :)
Kommer hem senare ikvÀll tror jag, annars kommer jag hem imorgon, puss!
MVH Jessica Johansson Kuronen

27-05-2012

Moshi moshi!
Är sjukt varmt hĂ€r i SkeĂ„, dör litegranna!
NÄja, hitills idag har jag och A hunnit att sitta i hamnen och chilla med T och hans brud, och nu har vi kÀkat tacos woop woop, love it!
Puss puss!
MVH Jessica Johansson Kuronen

27-05-2012

Hej!
Är ju i SkeĂ„ men kan ju Ă€ndĂ„ passa pĂ„ att berĂ€tta vad jag gjort ikvĂ€ll dĂ„ A Ă€ndĂ„ sitter och jiddrar i telefon..
NÄvÀl, jag och A Äkte till T och grillade med hans familj och vÀnner, det var skit trevligt! Sedan sÄg vi pÄ ja de dÀra Loreen sjöng osv tÀvlingen iallafall, awesome att Sverige vann!
Sen gick vi hem och nu sitter vi hÀr, ska vÀl hoppa in i en dusch hade jag tÀnk mig Àven fast klockan Àr mycket, har varit jÀtte varmt idag och jag har brÀnt min axel, fu..
Puss!
MVH Jessica Johansson Kuronen

25-05-2012

Tjenis penis!

Var bara pÄ en lektion idag, hade ju Engelska pÄ morgonen men det spöregnade sÄ sket i den och dessutom mÄdde jag bajs, jÀvla förkylning frÄn helvetet Àr du kommen..
NÄja har ingen mer Engelska nu, fÄtt G i den kursen ASBRA!
Har ingen mer extra idrott
Ingen mer vanlig idrott
Ingen mer torsdags lektion

LOVE IT!
Haha skolan Àr snart slut, jag Àr helt slut i skallen typ..

NÄja pÄ idrottslektionen idag var Hannah tvungen och gÄ 5 kilometer för att ha gjort en kompletering till milen vi egentligen skulle gÄ, sÄ jag hakade pÄ henne för snÀllhetens skull, vad gör man inte för sin fru liksom?
Och egentligen idag ska jag Äka till SkellefteÄ men sÄ ringer mamma och sÀger att jag mÄste ha hunden, wtf moment aja..

puss.

MVH Jessica Johansson Kuronen

24-05-2012

Tja!

JÀvla A som förövrigt ringde och vÀckte mig innan kl 8 pÄ morgonen, ska spöa han lite nÀr jag trÀffar han nÀsta gÄng. NÄja for till stan med Hannah vid 2 tiden och utrÀttade ett Àrende, sen satt vi vid hamnen sÄklart en stund och solade sen Äkte vi hem för vÀdret blev dÄligt :(

Och ja nu ska jag se denna film



Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

24-05-2012

Tja!

Idag Àr det torsdag och jag Àr ledig, love it!
Enda som suger Àr att jag Àr hemskt sjuk och hoppas verkligen jag hinner bli frisk innan studenten, annars blir jag vÀÀÀldigt ledsen i ögat..

NĂ„ja ska se Hairspray idag tror jag och bara chilla, puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

23-05-2012

Hej!

Har inte sovit ett skit inatt, blev typ andra vÀrldskriget md en person, sÄ var jag tvungen och fixa det och dÄ fick jag prata med en annan person i 2 timmar och under hela den tiden ville jag spy, sÄ dÄligt mÄdde jag fyfan, satt och kallsvettades och riktigt dog..

For hem frÄn skolan iallafall, sÄ har sovit dryga 2 timmar nu, vakna av att nÄgon random kÀrring ringer pÄ dörren och tror att nÄn Astrid bor hÀr haha.. aja, puss.



MVH Jessica Johansson Kuronen

22-05-2012

Hej!

Ja jag satt ju tidigare pÄ bibblan med lite people och hjÀlpte dom med projektrapporten, det gick faktiskt bra, sen gick jag och Hannah och vÀntade pÄ bussen hem osv osv osv.
Medans jag satt pÄ bibblan satt jag och kollade pÄ massa kattungar, varför? Jo för jag och A har bestÀmt att vi ska skaffa en katt som kommer bo hemma hos honom mest pga att jag har hund hÀr hemma som jag inte riktigt vet om han fungerar med katter.

NĂ„ja sĂ„ har mailat tvĂ„ st som har kattungar nu och förhoppningsvis sĂ„ vill dom hĂ„lla dom tills efter min student, A Ă„ker ju ivĂ€g nĂ€sta vecka och dĂ„ kommer vi inte kunna ses förĂ€n efter min student och lika att skaffa ett djur dĂ„ man har gĂ„tt ut skolan och vet att man har tid för den. ÅÅH jag Ă€r sĂ„ glad, kattungar in my <3





Bilderna Àr tagna frÄn Google!

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-05-2012

JAAAG VILL HAAAA EN EGEN MÅÅNEEE SOM JAG KAN ÅÅKA TIIIILL!!

Hhaha okej nÀ, jag har slutat skolan redan innan klockan 10 idag, det sög och nu sitter jag pÄ bibblan med Hannah, Carro och Emma och gör absolut inget alls, kanske ska spela lite Buggle pÄ fejjan :' DD
Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-05-2012

Hej hej!

Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„h nu Ă€r det inte lĂ€nge kvar tills studenten, sĂ„g nu nĂ€r jag kom hem att min kĂ€ra mor tagit fram vĂ€rsta ful söta bilden pĂ„ mig som jag antar kommer hamna pĂ„ mitt plakat!
Sweet!

NÄja, kÀnner mig Àckligt sliten, i lördags var jag och compani vaken till 7 pÄ morgonen, eller ja, T somnade redan vid 4 typ, jag somnade 7 och A somnade vÀl vid 11 tiden pÄ morgonen haha..
SÄ igÄr nÀr jag skulle gÄ och sova var jag absolut inte trött, sÄ somnade inte förÀn halv 3 och vaknade 5 för att ta bussen till skolan som förövrigt kÀndes hur ovÀrt som helst..

NÄvÀl, jag vÀntar pÄ att mamma ska komma hem sÄ jag fÄr göra mat, det blir Tacos idag :' ) sen ska jag till hamnen och ha tjejsnack med Hannah! Det Àr as fint vÀder ute sÄ bara att passa pÄ innan piss regnet kommer..



Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

19-05-2012

Hej!
Är i SkellefteĂ„ sĂ„ lĂ€r inte uppdatera nĂ„got förĂ€n jag Ă„ker hem igen, sĂ„ vi hörs pĂ„ mĂ„ndag!
GÄr förövrigt kort dag dÄ, sÄ ska upp vid 5 pÄ morgonen dÄ och Äka buss till skolan och ha 1 lektion sen Äka hem haha vÀrt..
MVH Jessica Johansson Kuronen

18-05-2012

Hej!

Är jĂ€vligt arg idag, bleh...
Varför? Jo sÄhÀr Àr det..

IgÄr pÄ bussen hem möter jag en polare jag kÀnnt i flera Är, lÄt oss kalla honom P. Jag vet att han har haft drogproblem i mÄnga Är nu men hela tiden Äker han in pÄ behandling och direkt han kommer ut igen sÄ gÄr han tillbaka till sina jÀvla polare som fortfarande sitter kvar i skiten vilket gör att han sjÀlvklart börjar igen ocksÄ..
Nu senast satt han pÄ en behandling inlÄst i 4 mÄnader, innan det satt han över 1 Är, jag förstÄr inte varför sÄdana mÀnniskor inte förhelvete tar sig ur skiten..
Blir sÄ arg pÄ P, för jag hatar att trÀffa pÄverkade mÀnniskor och delvis för att han aldrig kommer klara av att ta sig ur det hÀr. Det som verkar krÀvas för honom Àr att flytta lÄng Ät helvete och klippa banden med sina polare.

Sen en annan kille som vi kan kalla för L, han bad mig ta hand om en person medans han var pĂ„ behandling, personen jag skulle "ta" hand om röker pĂ„ ibland men inte nĂ€r personen har varit med mig eller har trĂ€ffat mig. NĂ„vĂ€l, sĂ„ var dessa personer med varandra eftersom L hoppade av sin behandling och kĂ€nde sig bra, att han inte kommer hĂ„lla pĂ„ nĂ„ mer. SĂ„ Ă„ker dessa personer ivĂ€g till en stuga och dĂ€r har L tydligen fixat nĂ„got att röka, sĂ„ sjĂ€lvklart röker bĂ„da tvĂ„.. JÄVLA DUBBELMORAL. Fan assĂ„, han kan ju inte be mig fĂ„ en person att sluta hĂ„lla pĂ„ och sĂ„ drar han med sig sĂ„n skit, sjĂ€lvklart gör röker han dĂ„.

Fan va less jag blir pÄ vissa mÀnniskor ibland..

Dessutom, droger Àr fan nÄgot av det vÀrsta jag vet. Jag skÀms inte för att sÀga att min far var alkoholist och höll pÄ med droger, men det Àr just dÀrifrÄn jag fÄtt min rÀdsla, jag hatar att se pÄverkade mÀnniskor för jag vet inte om jag vill slÄ dom eller om jag ska grÄta Ät dom. Kommer pÄverkade mÀnniskor fram till mig och vill prata jag ber dom gÄ för jag blir rÀdd.
Jag har försökt fÄ en person att inse att det Àr sÄhÀr jag mÄr av att se folk ta droger eller höra att dom gör det, jag vill inte vara med en sÄn person men jag kommer ALDRIG tvinga dom vÀlja igen. Gjorde det misstaget med mitt ex och det gick ju Ät helvete. Aja som avslutning, droger Àr skit, och dom jag skrivit om behöver fan hjÀlp.

MVH Jessica Johansson Kuronen

17-05-2012

Tja!

IgÄr Äkte jag och Hannah in till stan och hade lite bÀnkhÀng i 4 timmar, det var otroligt fint vÀder och vi satt och kikade pÄ solnedgÄngen :' )
Och det roliga som var nÀr vi kom in till stan var att 2 smÄpojkar kom och typ sprang efter mig och Hannah och frÄga om vi kunde köpa snus Ät dom, dör..
Ska man röka eller snusa bör man kunna fixa det sjÀlv eller sluta ;)

NÄja nÄ snubbar kom förbi kring 10 tiden dÄ vi satt dÀr pÄ bÀnken och chillade, sen gick jag och Hannah till bussen och undra nÀstan om jag ska dra med Montana till stan om det extremt sugiga vÀdret vill ge med sig..



Just sÄdÀr Àr vÀdret idag, sÄ fÄr vÀl se igenom massa missade serie avsnitt!

MVH Jessica Johansson Kuronen

16-05-2012

Tjenis!

Skoldagen gick vÀl relativt fort, jag och min fina vapendragare Hannah hade inga rester att göra sÄ vi gick och gjorde studentlapparna, WOHO!
14 dagar kvar om man nu rÀknar med studentdagen, love it seriöst!

NÄvÀl, vi satt mest ute och stekte pÄ nÄn bÀnk, kanske fÄr mig lite fÀrg i ansiktet förhoppningsvis, var skit varmt idag och as fint vÀder och det Àr det fortfarande :' D
Och nu ska jag nog gÄ och köpa nÄgot gott, har ju lÄng helg nu sÄ kan ju unna mig lite! :D



Hade varit fett gott att Äka till ett sÄdant stÀlle nu, Hannah det finns i sthlm, lets go!

MVH Jessica Johansson Kuronen

15-05-2012

Hej hej!

Nu Àr jag hemma igen, jag och Hannah gick en prommis pÄ cirka en timme sen satt vi och prata massor om utlandet i sÀkert 2 timmar!
SÄÄ efter vi fyllt Är (augusti) och troligtvis har vi jobbat och tjÀnat cash dÄ sÄ ska vi dra till Turkiet om allt gÄr som planerat, min första utomlandsresa dÄ, woho!!

HÀr fÄr ni en fin bild pÄ vacka BergnÀsbron jag tog!



MVH Jessica Johansson Kuronen


15-05-2012

Tjenis Penis!

Skoldagen idag var riktigt kort, gick till klockan 11 enbart och efter det gick jag och Hannah till biblioteket sÄ jag fick göra klart mina rester jag har att göra, kÀndes bra att ha gjort dom iallafall, sÄ nu har jag bara en grej kvar! :D woop woop!

NÄja, jag och Hannah ska kanske ut och gÄ, lÀt gudomligt skönt och det Àr fint vÀder sÄ bring it sÀger jag!
Puss!



MVH Jessica Johansson Kuronen

14-05-2012



Docta docta, need you bad
Call me babe
Docta Docta, where you at?
Give me something
I need your love
I need your love
I need your loving
You got that kind of medecine that keeps me comin'

My body needs a hero
Come and save me
Something tells me you know how to save me
I've been feeling real low
Oh, I need you to come and rescue me

Make me come alive
Come on turn me on
Touch me, save my life
Come on and turn me on
I'm too young to die

Boy, I'm achin', make it right
My temperature is super high
If I scream, if I cry
It's only 'cause I feel alive

14-05-2012

Tja!

Äntligen hemma, ska slĂ€nga mig i ett bad alldeles strax sen fortsĂ€tta se denna film



Efter det lÀr jag nog leka kreativ och skissa upp min tatuering, lÀr likna denna av nÄgot slag men ska ha helt andra fÀrger och den ska se mer ut som min egen!



Detta halsband finns förövrigt pÄ Ur och Penn, bÄde i affÀren och pÄ sidan och kostar sÄ lite som 79 kr just nu!

MVH Jessica Johansson Kuronen

14-05-2012

Hej hej!

Sitter pÄ biblioteket nu med Hannah, jag gör projektarbetsrapporten och hon hÄller pÄ att skicka in svenska saker! :D
Och idag har vi planerat nÄgot riktigt storartat, det kommer bli awesome och ni skulle bara skratta Ät mig om ni visste nu vad det var för nÄgot och knappast tro mig för den delen heller!
Men det ska fan bli av! :D

NÄja ska fortsÀtta nu, gÄr ju till 5 idag sÄ vi hörs mot kvÀllen, puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

13-05-2012





Hannahs man till höger, min till vÀnster som förövrigt har en grön Hello Kitty keps pÄ sig, Àr kÀr..
Jag och Hannah ska strunta i A och R och satsa pÄ dessa goingar! ;)

MVH Jessica Johansson Kuronen

13-05-2012

Ă„Ă„Ă„h vet ni???

Morfar köpte studentskor Ät mig, love my life och mormor köpte cykelbyxor :D



Love it!

MVH Jessica Johansson Kuronen

13-05-2012

Hej!

Jag och Hannah drog ju ut pÄ en hurtig promenad igÄr, det var jÀvligt skönt!
Vi gick förbi stallet ocksÄ och klappade massa söta hÀstar och började drömma oss bort om att ha hÀstar och rida till Göteborg haha..
Sen gick vi runt pÄ hertsön och satte oss vid nÄn skog typ och pratade i sÀkert 1 timme, alltid lika skönt att fÄ prata av sig med henne, typ soulmate pÄ tankar och problem och humor haha, love u! <3











Nu idag ska jag faktiskt Äka och plugga med Hannah pÄ KH, lika att göra bort allt i tid :D
Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

12-05-2012

Tja tja bloggen!

Jag och Hannah insÄg just att vi har suttit inne hela dagen, hemskt..
SÄ nu har vi bestÀmt oss för att gÄ ut och röra pÄ dö flÀsket!
Älskar spontan ideer!
Hatar förövrigt ÖL reklamen, vill slĂ„ han som sjunger den, hoppas han lĂ€ser det hĂ€r..

MVH Jessica Johansson Kuronen

12-05-2012











Alla bilderna kommer frÄn weheartit!

MVH Jessica Johansson Kuronen

11-05-2012

Tja!

TÀnkte berÀtta om Howls Moving Castle nu!



Mannen som gjort denna film har ju Àven gjort den ökÀnda filmen Spirited Away, som förövrigt Àr super duper awesome!

NÄvÀl handlingen i denna film Àr sÄhÀr: When an unconfident young woman is cursed with an old body by a spiteful witch, her only chance of breaking the spell lies with a self-indulgent yet insecure young wizard and his companions in his legged, walking home. (taget frÄn Imdb.com)



Personligen sÄ Àlskade jag denna film, jag Àr en riktig sucker för Manga filmer och mÄste bara dÀrför ladda ner Spirited Away, The Flying Castle, Ponyo, alla dom Àr sÄdana hÀrliga Manga filmer! :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

11-05-2012

Hej hej!

Skönt med helg vill jag börja med att sÀga, Àr sÄ sjukt skolless nu sÄ att jag skulle kunna spy typ..
NÄja, ska faktiskt sÀtta mig och kika pÄ Howl's Moving Castle, lÀgger in bild och trailer senare!

Nu till vad jag vill ha till studenten haha..







Allt kommer frÄn http://www.amakli.se/sv/start.html
Och det var billigt ocksÄ!
SÄ ja, ska nog gnÀlla pÄ mamma om att fÄ allt det dÀr, jag Àr ju hennes dotter trotsallt!

Puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-05-2012

Hej!

Ja nu har jag avslutat min sista dag pÄ praktiken, vill tillbaka, suck..
NÄvÀl mamma lagade mat Ät mig idag medans jag gick och köpte chokladpudding och grÀdde, om nom! SÄ tÀnkte slÀnga mig i ett bad, har pÄ nÄgot konstigt höger trÀningsvÀrk i hela kroppen utan att ha trÀnat osv sÄ, lite on nom och en god bok i badet blir som grÀdden pÄ moset!

Förövrigt, nu Ă€r det 19 skoldagar kvar tills jag tar studenten, och 29 om man rĂ€knar med helger och lovdagar, inser ni att jag tar studenten snart?!!! okej, jag blir lite hoppig av det dĂ€r haha.. Är sĂ„ lycklig, Ă€r den första i min familj som tar studenten och ska plugga vidare, jag Ă€r bĂ€st.
Min mamma gjorde tydligen ett jÀvla bra jobb med mig ;)

MVH Jessica Johansson Kuronen

10-05-2012

Hej hej

Idag Àr det absolut sista dagen pÄ praktiken, igÄr var ju som sista pÄ fritidset..
Jag hade bakat kakor och muffins till ungdomarna, och sÄ fick jag choklad, ett blockljus och vÀrldens finaste egengjorda kort av dom, Àlskar min handledare och dom övriga i personalen!

SÄ idag Àr det gruppen och gruppen jag ska vara med ska hÀnga pÄ stan och kÀka mjukglass, om nom!
sÄÄÄ se yah.



MVH Jessica Johansson Kuronen

08-05-2012

Hej hej!

Ja till att börja med, A kom hem till mig pÄ söndagen, eller ja tekniskt sÀtt sÄ kom han natten mot mÄndag, sÄ sov han hÀr och var hemma frÄn jobbet för att vara med mig, sen pÄ kvÀllen vid 11 tiden Äkte vi hem till honom (ja vi Äkte till skellefteÄ..) och nu imorse Äkte jag hem dÀrifrÄn, bajs.

NÀr jag kom fram till stan var jag tvungen att ruscha till bussen till praktiken, har 2 dagar kvar nu, vill inte lÀmna dom.. NÄvÀl sÄ nÀr jag kom hem dÀrifrÄn gick jag pÄ coop och handlade sÄ jag kunde baka, sÄ nu har jag bakat kladdkakmuffins och min underbara moderkaka bakar massa kakor som jag ska ta med mig imorgon till mina fina ungdomar och kollegor, det blir en slags avslutningsmellis eftersom torsdagar Àr det grupper och dÄ Àr alla 3 fritidsarna ihopblandade, bla bla bla, ska inte babbla för mycket om det.

Ska ladda ner nyaste Once upon a time, desperata husfruar osv, kanske se lite mera Sons of Anarchy, inte sett det pÄ evigheter kÀnns det som!
Puss pÄ er!



MVH Jessica Johansson Kuronen

06-05-2012



KÀnns som att jag Äterupplever mitt förra förhÄllande all over again
Jag vill inte leka stalker nÄ mer
Det Àr inte sÄ svÄrt att skriva ett sms att du lever och att vi kan höras den dagen istÀllet för att bara ignorera mig
Du borde ha sett att jag ringt, dÄ hade du kunnat skriva idag att vi kan höras senare men nej

Jag har mina grÀnser och det hÀr Àr en av dom, jag tÄl inte hur mycket som helst
Jag gick ur mitt förra förhÄllande av en anledning, jag vill inte gÄ ifrÄn dig.

06-05-2012

Hahaha orkar inte...



Ska ju tatuera in just det dÀr sÄ ja..
Hittade pÄ denna sida http://www.damnlol.com/who-said-words-dont-hurt-17817.html

Ska se massa manga film nu, puss!

MVH Jessica Johansson Kuronen

06-05-2012

Tja!

Jag har egentligen inte sÄ mycket att berÀtta för er.
SÄ tÀnkte bara skriva att jag lever och andas och lÀr ligga inne pÄ mitt rum hela dagen och tagga inför prov imorgon.. puss



MVH Jessica Johansson Kuronen

05-05-2012

Tja!

Eh ja, jag mÄr illa som gud vet vad och jag Àr fortfarande full.
Min sminkvÀska försvann och det Àr jag grymt bitter över men fan kvÀllen var legendarisk! Och jag Àr sÄ glad att alla kom, eller ja nÀstan alla :D

NÄvÀl, jag kom ju hem typ 3 tror jag och dÄ blev det sÀnglÀge direkt. SÄ nu nÀr jag vaknade idag skulle jag egentligen ha Äkt och jobbat en svÀng men sÄ blev det inte, mÄdde ju bajs haha..
Drog pÄ coop iallafall och köpte chips sÄ har legat i sÀngen hela dagen, skönt!



MVH Jessica Johansson Kuronen

04-05-2012

D DAY IS HERE!

Äntligen Ă€r jag taggad, jag Ă€r sĂ„ satans taggad pĂ„ ett awesome disco nu först och frĂ€mst, ska dansa med alla ungdomarna, dom har lovat mig minst en 30 sekunders dans :' D
Och sedan ska jag festa hela natten lÄng, gogo sÀger jag bara!
Och ni andra ska ha sÄ trevligt ikvÀll, bugar och bockar! :)





SÄhÀr snygg Àr jag idag, seriöst inget absolut inget kan dra ner mitt humör nu, jag Àr oövervinnlig och jag klarar av allt! :D SÄ himla glad..
Och detta Àr ju sista klassfesten med hela BF3orna, vi ska rocka hela LuleÄ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

03-05-2012

Skitdag..

Jag gick till vikarieförmedlingen idag - blev inte inskriven men en i min klass har blivit det..
PÄ praktiken fick vi veta om vi fick sommarjobb dÀr eller inte -  min klasskamrat fick det inte jag..
Jag försöker söka massa jobb just nu - SkellefteÄs sida Àr dum i huvudet..

SERIÖST! vad vill vĂ€rlden mig idag, allt gĂ„r bakĂ„t, dö sĂ€ger jag bara, Ă€r arg..
NĂ„ja, imorgon har jag nationella i Engelska B, sen massa idrott och sedan kl 6 blir det Disco med praktiken till klockan 8, sen ska jag Ă„ka direkt till klassfesten, hoff..
Hörs kanske imorgon.

MVH Jessica Johansson Kuronen

02-05-2012



Gosh, den hÀr lÄten lyssnade jag pÄ hur mycket som helst för mÄnga Är sen. Jag har grÄtit mÄnga tÄrar till den och texten gör mig verkligen varm om hjÀrtat <3

MVH Jessica Johansson Kuronen

02-05-2012

Hej hej!

Ja nu Àr jag hemma igen, relativt skönt ÀndÄ men jag saknar A redan, haha orka att jag Àr beroende..
NÄvÀl idag bytte jag och Emma avdelningar pÄ praktiken, det gick jÀtte bra och jag trivs verkligen pÄ det stÀllet!

Jag Äkte ju hem frÄn SkellefteÄ imorse, tanken var ju att jag skulle ta halv 6 bussen pÄ morgonen för att hinna hem och tvÀtta lite men det sket sig och jag tog bussen som gick 7.40 istÀllet och for direkt till praktiken, var lika kÀnde jag :' )
NÄvÀl nu har jag kÀkat och sÄ tÀnkte jag vÀl sÀtta mig och se massa avsnitt jag missat, kanske se om jag kan baka Biskvier ;) om nom..



MVH Jessica Johansson Kuronen