25-09-2010

Hallojsan!! :)

Har vart riktigt riktigt upptagen den senaste tiden, skolan osv. Har även vart snart en vecka på inpuls och tränat med Carro och Lisa, vann en gratisvecka så vi har prövat på massa olika pass, och dom flesta har varit roliga utom dom som man ska dansa mycket i, aldrig kunnat dansa -.-

Aja är även sjuk, har feber då och då, snorig som satan, hostar och har ont i halsen. Det är tur att min mamma älskar mig och ger mig glass, halstabletter och te :)
Nu ska jag då göra mig lite mat, kolla på något Sailor Moon avsnitt sedan sova en stund, klev upp 9 idag hehe..
MVH Jessica Johansson Kuronen                                     

16-09-2010

Hallo Hallo!

Tänkte bara skriva att jag lever och har värsta nostalgi veckan. Har laddat ner alla Sailor Moon avsnitt och alla Tillbaka till Vintergatan 5A/5B :)

Just nu gör jag inte så mycket, hade 1 lektion idag och sen slutade jag, for hem ganska direkt till mormor och hämtade en Jacka jag fick igår, en svart kappa. Och så for jag hem och lagade mat.
Min käraste mor är ju i Turkiet så jag har vart ensam hemma sen i söndags och imorgon ska jag eventuellt till Holsträsk med Linda :)

Har även städat idag, började rätt sent så dammsög och plockade upp kläder i rummet, ska även springa ner i tvättstugan och kolla om jag kan boka en tid, har full tvättkorg!
Aja nu ska jag nog ner i tvättis, sedan invänta Carolin som kommer och sover hos mig :)

MVH Jessica Johansson Kuronen