30-11-2010

Dag 9 - Min tro

Ärligt talat så har jag ingen tro, har aldrig trott på att det finns någon gud som skapade oss osv osv, ändå har jag flera gånger bett till denna gud.
Jag går till kyrkan varje julnatt, inte för att jag tror på gud utan för att det är en tradition för mig och min Mormor.
Det finns liksom ingen gud för mig, jag tror på verkligheten istället och på mig själv.

MVH Jessica Johansson Kuronen


29-11-2010

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick jag minns väldigt väl var sommaren 2007, den sommaren då Camilla flyttade till Göteborg och vi två umgicks varje dag!
En dag gick vi mot bergviken, och bara för att vara busiga gick vi på tågrälsen, tillslut kom vi till en bro där tågen kör över, och vi började ta kort, sitta och prata skit, kasta stenar på bilar osv. När jag stod och skulle fota tågrälset så stod jag med ryggen mot det hållet tågen kom från, plötsligt hörde jag ett slags "tjutande" i rälsen och tänkte inte på det, dom började vibrera och Camilla kollade bara frågade på mig. Haha sen mitt i allt skriker hon att ett tåg kommer och det var ungefär bara 30 meter ifrån oss! Vi kastade oss bokstavligen upp på sidan av bron och höll oss fast i stängslet och fyfan vad vi skrattade! Tåget tutade för att visa att dom sett oss men vi brydde oss inte, så fort det hade åkt förbi gick vi och la oss i gräset en stund och bara skrattade.
Saknar dom tiderna med henne, vi kom varandrna som närmast och så var hon tvungen att flytta..Bilden jag tog innan tåget kom :' )

MVH Jessica Johansson Kuronen

28-11-2010

Dag 7 - Mina bästa vänner

Den första är Madelene Spegel;Hon och jag har hängt ihop i ungefär 6 år, dock med uppehåll men nu dom senaste månaderna har vi vart väldigt tighta och det älskar jag! För hon är född samma dag,samma år och nästan samma tid som mig(jag är 10 min äldre) 930809 in our hearts <3 Jag och Madde har så underbart fina minnen med varandra, som nu i sommrar när vi var på Aronsbadet varje dag och stekte som fan! Eller då vi for till Boden, finns så mycket, varje dag är blott ett minne med henne, och hon är seriöst en av dom härligaste personerna jag någonsin kännt! Älskar dig sis <3

Sedan har vi Elin Andersson;Denna brud har jag kännt sedan jag var väldigt väldigt liten, hennes pappa och min mamma har vart tillsammans, så dom bodde hos oss ett tag när vi bodde ute på landet. Hon gjorde så att jag fick lära känna mina småkusiner som bor i byn där min mormor har stuga, dit jag brukar åka väldigt ofta men inte nu mera.. Elin är den vännen som jag kännt längst nästan och hon vet allt om mig, hon kan allt om mig, hon vet hur jag fungerar. Jag vet allt om henne, hon har varit min bästa vän i flera år nu, och mer år ska det absolut bli. Älskar dig <3

MVH Jessica Johansson Kuronen


27-11-2010

Dag 6 - Min dag

Idag har jag chillat, vart med min stjärnsyster även, vi såg Harry Potter 2 på tvn hemma hos henne, väldigt kul som vanligt, sen for jag hem och sov :)Big love till dig älskade stjärnsyster/bästa vän <3

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-11-2010

Dag 5 - Vad är kärlek?

Ja, vad är kärlek?
Kärlek är helt olika från person till person.

Enligt mig är kärlek då man verkligen kämpar för att allt i förhållandet ska funka, att om det tar slut och man hittar tillbaka till varandra, man klarar inte av att vara utan den personen.
Det ska pirra i magen av att se personen man är kär i, att kunna kyssas på ett speciellt sätt som får en att flyga. Kärlek är sån stark känsla och många upplever aldrig den känslan.
Jag har upplevt den och ärligt talat, det är det finaste som finns i hela världen, kärlek gör en stark, men samtidigt kan den göra en svag.

Jag anser även att kärlek är att man litar på varandra, visst alla har vi hemligheter, men annars dom andra hemligheterna bör man dela med sig.
Kärlek är en vacker men ömtålig sak, man ger bara kärlek till personer som förtjänat det, det är inget man går och delar ut om och om igen. Kärlek är något man ska respektera och om du verkligen inte känner att du älskar en person så ska du inte säga det.

MVH Jessica Johansson Kuronen

25-11-2010

Dag 4 - Det här åt jag idag.

Idag har jag ätit plättar! Dom bjöd på förskolan :' ))
Och så har jag ätit två piroger :)
Och nu ska jag äta Spaghettie och barn köttfärssås :' DDDDDDD

MVH Jessica Johansson Kuronen

24-11-2010

Dag 3 - Mina föräldrar

Min kära mamma heter Ewa Johansson, hon är hela 47 jordsnurr och jobbar på Järnvägsgrillen i Luleå :)
Hon är min absoluta idol, förebild you name it! I min värld kan hon allt, hon är allt, för henne gör jag vad som helst liksom. Har under hela min uppväxt bott med min mamma och fått lära mig att bli självständig, även fast att dom som möter mig i nutiden inte kanske tycker jag är det.
Om min mamma säger åt mig att jag inte får dricka, så gör jag inte det, jag vill inte göra henne besviken på mig, för det har jag gjort och jag har nu byggt upp det igen. Mamma är en sån där person man inte tjaffsar med, hon vet vad hon vill, hon är inte rädd för att säga vad hon tycker om folk osv, hon är stark som jag vet inte vad.
Hon har alltid satt mig och min syster i första hand, hon jobbar som ett psyke för min och min systers skull, för att vi ska kunna göra något kul! Jag älskar dig Mamma, du är bäst! <3Min pappa, som hette Jari Kuronen. Han lever tyvärr inte idag, han blev mördad i Älvsbyn för 5 år sedan. Jag bodde med honom, min mamma och syster tills jag var 1, då han blev utkastad pga han var en alkoholist och knarkare, jag höll knappt kontakten med honom då jag var yngre, eftersom jag inte gillade honom när han var påverkad. Dom enda gångerna jag träffade honom var när jag var till min farmor och farfar, han läste alltid Den fula Ankungen åt mig, kysste mig på pannan och sa godnatt, det är ärligt talat det starkaste minnet jag har med honom.
Han glömde bort mina födelsedagar, ringde aldrig, fanns helt enkelt inte där som en pappa. Men han kunde vara underbar, snäll, givmild. Jag vet inte mycket om honom då jag helt enkelt inte kände honom. Hans död tog inte hårt på mig, såklart det kändes i hjärtat, men jag visste inte mer än att reagera med att gråta. Jag saknar honom, ja. Ångrar att jag inte var mer med honom, men jag vågade helt enkelt inte vara med en påverkad människa.
Pappa, jag älskar dig, det gör jag. <3MVH Jessica Johansson Kuronen

23-11-2010

Då kör vi igen då! Dag 2 Min första kärlek

Min första seriösa kärlek heter inget mindre än Fredrik Nyberg, han är väldigt speciell och svår att förstå sig på, man måste helt enkelt kämpa :)

Jag och Fredrik möttes en sommar för dryga 6 år sedan, jag satt på en stor sten utanför lägenheterna jag, min mamma och min syster just flyttat till och när jag såg honom fastnade jag direkt. På den tiden var jag väldigt dum i huvudet och kunde säga jag älskar dig direkt, och tro mig det gjorde jag. Fredrik var med en kompis och hans kompis tyckte jag var riktigt snygg så han frågade chans, men hah jag sa nej och han jagade efter mig hela sommaren.
Jag träffade en tjej i huset brevid mig och vi började umgås med Fredrik och hans polare, lekte jaga varje dag, tillslut till hösten började vi i samma klass och en dag i december gick jag och min kompis till Fredrik för att umgås, jag och fredde började umgås mer och tillslut en kväll var vi helt ensamma och jag kollade på honom och sa att han hade vackra ögon, vilket han påpekade tillbaka och sa att det inte bara var dom som var vackra, jag bad om en kram och det fick jag, poff så kysste vi varandra och jag gick hem och var alldeles lycklig!
Dagen efter frågade jag chans och sedan den 8 december 2004 har vi vart tillsammans, vi har gjort slut och blivit tillsammans hur många gånger som helst under åren men något drog oss alltid tillbaka.Hah ja, jag hittade ingen bättre bild då jag har rensat bilder på oss eftersom vi gjorde slut för drygt 10 månader sen nu, eller nä jag säger 1 månad sen, för vi höll på under 10 månader med.
Iallafall, Fredrik är världens snällaste kille när han vill vara det, han är inte som andra, han kör liksom sitt eget race. Visst alla har dåliga sidor med men ändå, han är en underbar person. : )

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-11-2010

Dag 1 Presentera mig själv.

Ja jag heter då Ewa Jessica Gerhild Johansson Kuronen Morin och är 17 jordsnurr.
Om jag nu ska vara ärlig heter jag bara Johansson i efternamn men Kuronen hette min pappa och Morin är jag bara lite släkt med, andranamnen kommer från min mamma och min mormor. Föddes till världen på luleå BB den 9onde Augusti klockan 15.10.

Jag skulle kunna beskriva mig själv som en ganska sprallig och öppen tjej, inte så värst blyg och oftast väldigt ärlig av mig, även väldigt dryg. Har kort stubin och kan även tända till på småsaker.

Bor i kalla Luleå med min mor och är uppvuxen hära, har flyttat runt i luleå dock. Bott på Hertsön, Örnäset, Mörön, Ersnäs sen kommer jag inte på några mer ställen men troligtvis mer.
Jag trivs inte i Luleå dessvärre, tycker det är ett för kallt klimat för mig och vill helst av allt bo utomlands, men förstörs den drömmen så vill jag åtmminstone bo i Göteborg. :)

Jag har två syskon, Johanna och Anna. Johanna är min helsyster och Anna är min halvsyster.

När jag var en liten skitunge ville jag bli vetrinär och balettdansös, men när man är liten ändras allting på mindre än en sekund. Sedan jag var liten faktiskt har jag alltid haft intresset till att sjunga och har sedan dess har jag velat ha en mindre karriär i sångvärlden. Men jag vill även ha ett riktigt jobb! Min dröm är att satsa på att utbilda mig till högstadielärare inom Svenska och Engelska. Då kan jag även tillägga att jag går Barn och Fritidsprogrammet år 2 med en ganska härlig klass :D

För mig så betyder familjen verkligen allt, men även vännerna. Jag är den personen som många kommer till och pratar ut om sina problem, har oftast väldigt vettiga saker att svara tillbaka åt dom.

Och nu kommer jag ärligt talat inte på nå mer man kan skriva om mig! :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-11-2010

Hittade en sak på Rebecka Harilas blogg som jag också tänkte göra, det handlar om att i ett viss antal dagar ska jag skriva om olika saker i mitt liv :D här är listan, som jag tänkte att jag börjar imorgon(eller gör ett ikväll och tidsinställer det)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

17-11-2010

Hallojsaaaan!

Måste verkligen bara visa en väldigt söt Tatuering jag funderar starkt på att göra på underarmen :' )))Har gått och kärat ner mig i den totalt och jag vill ha den nu nu nu, men tyvärr måste jag vänta drygt 11 månader -.- tills jag fyller 18 för att få lägga mig under nålen....
Visst min mamma vill väl bara mitt bästa med att säga att jag inte får göra det förän jag är 18, men det kommer ju ändå hända sen så jag ser inte vitsen med det :)

Aja idag hade jag skola som vanligt, BF hela satans dagen sen ett kort matte pass som det inte blev mycket gjort på men hah vi har för sköna tjejor och killar i klassen så ibland går det inte att få tyst på oss alla :' ))
Imorgon är det sista BF lektionen för drygt 10 veckor, nästa vecka ska jag nämligen ha APU i ja 10 veckor på ett dagis, vilket jag absolut inte ville ha men skitsamma!

Nu ska jag istället sitta och dreggla över fina tatueringar och söta hundar :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

15-11-2010

Allting känns så upp och ner nu.

Vill bara att du ska vara här, jag vill kunna se ditt leende, kunna känna din värme mot min kropp. Men det kan jag inte för du är långt bort..
Jag önskar och önskar att jag ska vakna en dag och du sitter på min sängkant med glimten i ögat och bara kollar. Jag vill träffa dig och det måste du förstå..

Nåväl nog med det där hah..

Måste egentligen plugga just nu för jag har ett prov imorgon men det kändes verkligen inte lockande :) Madde sitter och pratar om att hon vill ha glass vilket gör mig sugen men har fan inge pengar.. BLEH
Hejdå, har inge vettigt att skriva -.-

MVH Jessica Johansson Kuronen

 


05-11-2010

Shululululululuuuu : ))

Dagen har mest bestått av att jag legat hemma och degat, sen for jag till stan och umgicks med Madde, vi gick till UH och träffade Alex och hans brud, sen for vi till Victor och våldgästade sen skjutsade Maddes pappa hem mig. Var inget speciellt...

Istället bjuder jag på Lady Gaga låtar som gjorde min sommar awesome :)Hittade låtarna nyss igen och fick världens sommarfeeling <333 saknar sommaren... Lyssnade nämligen varje dag på dom här låtarna hela sommaren, dunkade den i Andreas och Oscars bil, gick verkligen inte att bli less att sjunga till dom varje gång, varje kväll :D.. Aja sommaren 2011, jag taggar! Augusti helst :D

MVH Jessica Johansson Kuronen


01-11-2010

Halloj halloj i smultronsnåret! :D

Idag är Jessica mycket klad hezt! Jag köpte nämligen en ny jacka idag <3Det är min nya kärlek och jag ska aldrig lämna den, aldrig!!"!!!!!!!!!11one

Aja i lördags var det ju Halloween, vilket var kul för jag och Madde drog till en Lokalfest och hittade massa folk utklädda, sminkade pojkar(hahahaha) och eh massa läskiga masker :(
Kvällen var ändå ganska kul, träffade folk jag inte trodde verkligen festade men där hade jag allt fel ;o haha.

Och nu sitter jag och käkar blåbärspaj, vilket är ren kärlek för mig! hah

MVH Jessica Johanson Kuronen