30-11-2010

Dag 9 - Min tro

Ärligt talat sĂ„ har jag ingen tro, har aldrig trott pĂ„ att det finns nĂ„gon gud som skapade oss osv osv, Ă€ndĂ„ har jag flera gĂ„nger bett till denna gud.
Jag gÄr till kyrkan varje julnatt, inte för att jag tror pÄ gud utan för att det Àr en tradition för mig och min Mormor.
Det finns liksom ingen gud för mig, jag tror pÄ verkligheten istÀllet och pÄ mig sjÀlv.

MVH Jessica Johansson Kuronen


29-11-2010

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick jag minns vÀldigt vÀl var sommaren 2007, den sommaren dÄ Camilla flyttade till Göteborg och vi tvÄ umgicks varje dag!
En dag gick vi mot bergviken, och bara för att vara busiga gick vi pÄ tÄgrÀlsen, tillslut kom vi till en bro dÀr tÄgen kör över, och vi började ta kort, sitta och prata skit, kasta stenar pÄ bilar osv. NÀr jag stod och skulle fota tÄgrÀlset sÄ stod jag med ryggen mot det hÄllet tÄgen kom frÄn, plötsligt hörde jag ett slags "tjutande" i rÀlsen och tÀnkte inte pÄ det, dom började vibrera och Camilla kollade bara frÄgade pÄ mig. Haha sen mitt i allt skriker hon att ett tÄg kommer och det var ungefÀr bara 30 meter ifrÄn oss! Vi kastade oss bokstavligen upp pÄ sidan av bron och höll oss fast i stÀngslet och fyfan vad vi skrattade! TÄget tutade för att visa att dom sett oss men vi brydde oss inte, sÄ fort det hade Äkt förbi gick vi och la oss i grÀset en stund och bara skrattade.
Saknar dom tiderna med henne, vi kom varandrna som nÀrmast och sÄ var hon tvungen att flytta..



Bilden jag tog innan tÄget kom :' )

MVH Jessica Johansson Kuronen

28-11-2010

Dag 7 - Mina bÀsta vÀnner

Den första Àr Madelene Spegel;



Hon och jag har hĂ€ngt ihop i ungefĂ€r 6 Ă„r, dock med uppehĂ„ll men nu dom senaste mĂ„naderna har vi vart vĂ€ldigt tighta och det Ă€lskar jag! För hon Ă€r född samma dag,samma Ă„r och nĂ€stan samma tid som mig(jag Ă€r 10 min Ă€ldre) 930809 in our hearts <3 Jag och Madde har sĂ„ underbart fina minnen med varandra, som nu i sommrar nĂ€r vi var pĂ„ Aronsbadet varje dag och stekte som fan! Eller dĂ„ vi for till Boden, finns sĂ„ mycket, varje dag Ă€r blott ett minne med henne, och hon Ă€r seriöst en av dom hĂ€rligaste personerna jag nĂ„gonsin kĂ€nnt! Älskar dig sis <3

Sedan har vi Elin Andersson;



Denna brud har jag kĂ€nnt sedan jag var vĂ€ldigt vĂ€ldigt liten, hennes pappa och min mamma har vart tillsammans, sĂ„ dom bodde hos oss ett tag nĂ€r vi bodde ute pĂ„ landet. Hon gjorde sĂ„ att jag fick lĂ€ra kĂ€nna mina smĂ„kusiner som bor i byn dĂ€r min mormor har stuga, dit jag brukar Ă„ka vĂ€ldigt ofta men inte nu mera.. Elin Ă€r den vĂ€nnen som jag kĂ€nnt lĂ€ngst nĂ€stan och hon vet allt om mig, hon kan allt om mig, hon vet hur jag fungerar. Jag vet allt om henne, hon har varit min bĂ€sta vĂ€n i flera Ă„r nu, och mer Ă„r ska det absolut bli. Älskar dig <3

MVH Jessica Johansson Kuronen


27-11-2010

Dag 6 - Min dag

Idag har jag chillat, vart med min stjÀrnsyster Àven, vi sÄg Harry Potter 2 pÄ tvn hemma hos henne, vÀldigt kul som vanligt, sen for jag hem och sov :)



Big love till dig Àlskade stjÀrnsyster/bÀsta vÀn <3

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-11-2010

Dag 5 - Vad Àr kÀrlek?

Ja, vad Àr kÀrlek?
KÀrlek Àr helt olika frÄn person till person.

Enligt mig Àr kÀrlek dÄ man verkligen kÀmpar för att allt i förhÄllandet ska funka, att om det tar slut och man hittar tillbaka till varandra, man klarar inte av att vara utan den personen.
Det ska pirra i magen av att se personen man Àr kÀr i, att kunna kyssas pÄ ett speciellt sÀtt som fÄr en att flyga. KÀrlek Àr sÄn stark kÀnsla och mÄnga upplever aldrig den kÀnslan.
Jag har upplevt den och Àrligt talat, det Àr det finaste som finns i hela vÀrlden, kÀrlek gör en stark, men samtidigt kan den göra en svag.

Jag anser Àven att kÀrlek Àr att man litar pÄ varandra, visst alla har vi hemligheter, men annars dom andra hemligheterna bör man dela med sig.
KÀrlek Àr en vacker men ömtÄlig sak, man ger bara kÀrlek till personer som förtjÀnat det, det Àr inget man gÄr och delar ut om och om igen. KÀrlek Àr nÄgot man ska respektera och om du verkligen inte kÀnner att du Àlskar en person sÄ ska du inte sÀga det.

MVH Jessica Johansson Kuronen

25-11-2010

Dag 4 - Det hÀr Ät jag idag.

Idag har jag Àtit plÀttar! Dom bjöd pÄ förskolan :' ))
Och sÄ har jag Àtit tvÄ piroger :)
Och nu ska jag Àta Spaghettie och barn köttfÀrssÄs :' DDDDDDD

MVH Jessica Johansson Kuronen

24-11-2010

Dag 3 - Mina förÀldrar

Min kÀra mamma heter Ewa Johansson, hon Àr hela 47 jordsnurr och jobbar pÄ JÀrnvÀgsgrillen i LuleÄ :)
Hon Àr min absoluta idol, förebild you name it! I min vÀrld kan hon allt, hon Àr allt, för henne gör jag vad som helst liksom. Har under hela min uppvÀxt bott med min mamma och fÄtt lÀra mig att bli sjÀlvstÀndig, Àven fast att dom som möter mig i nutiden inte kanske tycker jag Àr det.
Om min mamma sÀger Ät mig att jag inte fÄr dricka, sÄ gör jag inte det, jag vill inte göra henne besviken pÄ mig, för det har jag gjort och jag har nu byggt upp det igen. Mamma Àr en sÄn dÀr person man inte tjaffsar med, hon vet vad hon vill, hon Àr inte rÀdd för att sÀga vad hon tycker om folk osv, hon Àr stark som jag vet inte vad.
Hon har alltid satt mig och min syster i första hand, hon jobbar som ett psyke för min och min systers skull, för att vi ska kunna göra nÄgot kul! Jag Àlskar dig Mamma, du Àr bÀst! <3



Min pappa, som hette Jari Kuronen. Han lever tyvĂ€rr inte idag, han blev mördad i Älvsbyn för 5 Ă„r sedan. Jag bodde med honom, min mamma och syster tills jag var 1, dĂ„ han blev utkastad pga han var en alkoholist och knarkare, jag höll knappt kontakten med honom dĂ„ jag var yngre, eftersom jag inte gillade honom nĂ€r han var pĂ„verkad. Dom enda gĂ„ngerna jag trĂ€ffade honom var nĂ€r jag var till min farmor och farfar, han lĂ€ste alltid Den fula Ankungen Ă„t mig, kysste mig pĂ„ pannan och sa godnatt, det Ă€r Ă€rligt talat det starkaste minnet jag har med honom.
Han glömde bort mina födelsedagar, ringde aldrig, fanns helt enkelt inte dĂ€r som en pappa. Men han kunde vara underbar, snĂ€ll, givmild. Jag vet inte mycket om honom dĂ„ jag helt enkelt inte kĂ€nde honom. Hans död tog inte hĂ„rt pĂ„ mig, sĂ„klart det kĂ€ndes i hjĂ€rtat, men jag visste inte mer Ă€n att reagera med att grĂ„ta. Jag saknar honom, ja. Ångrar att jag inte var mer med honom, men jag vĂ„gade helt enkelt inte vara med en pĂ„verkad mĂ€nniska.
Pappa, jag Àlskar dig, det gör jag. <3



MVH Jessica Johansson Kuronen

23-11-2010

DÄ kör vi igen dÄ! Dag 2 Min första kÀrlek

Min första seriösa kÀrlek heter inget mindre Àn Fredrik Nyberg, han Àr vÀldigt speciell och svÄr att förstÄ sig pÄ, man mÄste helt enkelt kÀmpa :)

Jag och Fredrik möttes en sommar för dryga 6 Är sedan, jag satt pÄ en stor sten utanför lÀgenheterna jag, min mamma och min syster just flyttat till och nÀr jag sÄg honom fastnade jag direkt. PÄ den tiden var jag vÀldigt dum i huvudet och kunde sÀga jag Àlskar dig direkt, och tro mig det gjorde jag. Fredrik var med en kompis och hans kompis tyckte jag var riktigt snygg sÄ han frÄgade chans, men hah jag sa nej och han jagade efter mig hela sommaren.
Jag trÀffade en tjej i huset brevid mig och vi började umgÄs med Fredrik och hans polare, lekte jaga varje dag, tillslut till hösten började vi i samma klass och en dag i december gick jag och min kompis till Fredrik för att umgÄs, jag och fredde började umgÄs mer och tillslut en kvÀll var vi helt ensamma och jag kollade pÄ honom och sa att han hade vackra ögon, vilket han pÄpekade tillbaka och sa att det inte bara var dom som var vackra, jag bad om en kram och det fick jag, poff sÄ kysste vi varandra och jag gick hem och var alldeles lycklig!
Dagen efter frÄgade jag chans och sedan den 8 december 2004 har vi vart tillsammans, vi har gjort slut och blivit tillsammans hur mÄnga gÄnger som helst under Ären men nÄgot drog oss alltid tillbaka.



Hah ja, jag hittade ingen bÀttre bild dÄ jag har rensat bilder pÄ oss eftersom vi gjorde slut för drygt 10 mÄnader sen nu, eller nÀ jag sÀger 1 mÄnad sen, för vi höll pÄ under 10 mÄnader med.
Iallafall, Fredrik Àr vÀrldens snÀllaste kille nÀr han vill vara det, han Àr inte som andra, han kör liksom sitt eget race. Visst alla har dÄliga sidor med men ÀndÄ, han Àr en underbar person. : )

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-11-2010

Dag 1 Presentera mig sjÀlv.

Ja jag heter dÄ Ewa Jessica Gerhild Johansson Kuronen Morin och Àr 17 jordsnurr.
Om jag nu ska vara Àrlig heter jag bara Johansson i efternamn men Kuronen hette min pappa och Morin Àr jag bara lite slÀkt med, andranamnen kommer frÄn min mamma och min mormor. Föddes till vÀrlden pÄ luleÄ BB den 9onde Augusti klockan 15.10.

Jag skulle kunna beskriva mig sjÀlv som en ganska sprallig och öppen tjej, inte sÄ vÀrst blyg och oftast vÀldigt Àrlig av mig, Àven vÀldigt dryg. Har kort stubin och kan Àven tÀnda till pÄ smÄsaker.

Bor i kalla LuleĂ„ med min mor och Ă€r uppvuxen hĂ€ra, har flyttat runt i luleĂ„ dock. Bott pĂ„ Hertsön, ÖrnĂ€set, Mörön, ErsnĂ€s sen kommer jag inte pĂ„ nĂ„gra mer stĂ€llen men troligtvis mer.
Jag trivs inte i LuleÄ dessvÀrre, tycker det Àr ett för kallt klimat för mig och vill helst av allt bo utomlands, men förstörs den drömmen sÄ vill jag Ätmminstone bo i Göteborg. :)

Jag har tvÄ syskon, Johanna och Anna. Johanna Àr min helsyster och Anna Àr min halvsyster.

NÀr jag var en liten skitunge ville jag bli vetrinÀr och balettdansös, men nÀr man Àr liten Àndras allting pÄ mindre Àn en sekund. Sedan jag var liten faktiskt har jag alltid haft intresset till att sjunga och har sedan dess har jag velat ha en mindre karriÀr i sÄngvÀrlden. Men jag vill Àven ha ett riktigt jobb! Min dröm Àr att satsa pÄ att utbilda mig till högstadielÀrare inom Svenska och Engelska. DÄ kan jag Àven tillÀgga att jag gÄr Barn och Fritidsprogrammet Är 2 med en ganska hÀrlig klass :D

För mig sÄ betyder familjen verkligen allt, men Àven vÀnnerna. Jag Àr den personen som mÄnga kommer till och pratar ut om sina problem, har oftast vÀldigt vettiga saker att svara tillbaka Ät dom.

Och nu kommer jag Àrligt talat inte pÄ nÄ mer man kan skriva om mig! :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-11-2010

Hittade en sak pÄ Rebecka Harilas blogg som jag ocksÄ tÀnkte göra, det handlar om att i ett viss antal dagar ska jag skriva om olika saker i mitt liv :D hÀr Àr listan, som jag tÀnkte att jag börjar imorgon(eller gör ett ikvÀll och tidsinstÀller det)

♄ Dag 1 – Presentera mig sjĂ€lv.
♄ Dag 2 – Min första kĂ€rlek.
♄ Dag 3 – Mina förĂ€ldrar.
♄ Dag 4 – Det hĂ€r Ă„t jag idag.
♄ Dag 5 – Vad Ă€r kĂ€rlek.
♄ Dag 6 – Min dag.
♄ Dag 7 – Min bĂ€sta vĂ€n.
♄ Dag 8 – Ett ögonblick.
♄ Dag 9 – Min tro.
♄ Dag 10 – Det hĂ€r hade jag pĂ„ mig idag.
♄ Dag 11 – Mina syskon.
♄ Dag 12 – I min handvĂ€ska.
♄ Dag 13 – Den hĂ€r veckan.
♄ Dag 14 – Vad hade jag pĂ„ mig idag.
♄ Dag 15 – Mina drömmar.
♄ Dag 16 – Min första kyss.
♄ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♄ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♄ Dag 19 – Detta Ă„ngrar jag.
♄ Dag 20 – Den hĂ€r mĂ„naden.
♄ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♄ Dag 22 – Det hĂ€r upprör mig.
♄ Dag 23 – Det hĂ€r fĂ„r mig att mĂ„ bĂ€ttre.
♄ Dag 24 – Det hĂ€r fĂ„r mig att grĂ„ta.
♄ Dag 25 – En första.
♄ Dag 26 – Mina rĂ€dslor.
♄ Dag 27 – Min favoritplats.
♄ Dag 28 – Det hĂ€r saknar jag.
♄ Dag 29 – Mina ambitioner.
♄ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

17-11-2010

Hallojsaaaan!

MÄste verkligen bara visa en vÀldigt söt Tatuering jag funderar starkt pÄ att göra pÄ underarmen :' )))



Har gÄtt och kÀrat ner mig i den totalt och jag vill ha den nu nu nu, men tyvÀrr mÄste jag vÀnta drygt 11 mÄnader -.- tills jag fyller 18 för att fÄ lÀgga mig under nÄlen....
Visst min mamma vill vÀl bara mitt bÀsta med att sÀga att jag inte fÄr göra det förÀn jag Àr 18, men det kommer ju ÀndÄ hÀnda sen sÄ jag ser inte vitsen med det :)

Aja idag hade jag skola som vanligt, BF hela satans dagen sen ett kort matte pass som det inte blev mycket gjort pÄ men hah vi har för sköna tjejor och killar i klassen sÄ ibland gÄr det inte att fÄ tyst pÄ oss alla :' ))
Imorgon Àr det sista BF lektionen för drygt 10 veckor, nÀsta vecka ska jag nÀmligen ha APU i ja 10 veckor pÄ ett dagis, vilket jag absolut inte ville ha men skitsamma!

Nu ska jag istÀllet sitta och dreggla över fina tatueringar och söta hundar :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

15-11-2010

Allting kÀnns sÄ upp och ner nu.

Vill bara att du ska vara hÀr, jag vill kunna se ditt leende, kunna kÀnna din vÀrme mot min kropp. Men det kan jag inte för du Àr lÄngt bort..
Jag önskar och önskar att jag ska vakna en dag och du sitter pÄ min sÀngkant med glimten i ögat och bara kollar. Jag vill trÀffa dig och det mÄste du förstÄ..

NÄvÀl nog med det dÀr hah..

MÄste egentligen plugga just nu för jag har ett prov imorgon men det kÀndes verkligen inte lockande :) Madde sitter och pratar om att hon vill ha glass vilket gör mig sugen men har fan inge pengar.. BLEH
HejdÄ, har inge vettigt att skriva -.-

MVH Jessica Johansson Kuronen

 


05-11-2010

Shululululululuuuu : ))

Dagen har mest bestÄtt av att jag legat hemma och degat, sen for jag till stan och umgicks med Madde, vi gick till UH och trÀffade Alex och hans brud, sen for vi till Victor och vÄldgÀstade sen skjutsade Maddes pappa hem mig. Var inget speciellt...

IstÀllet bjuder jag pÄ Lady Gaga lÄtar som gjorde min sommar awesome :)







Hittade lÄtarna nyss igen och fick vÀrldens sommarfeeling <333 saknar sommaren... Lyssnade nÀmligen varje dag pÄ dom hÀr lÄtarna hela sommaren, dunkade den i Andreas och Oscars bil, gick verkligen inte att bli less att sjunga till dom varje gÄng, varje kvÀll :D.. Aja sommaren 2011, jag taggar! Augusti helst :D

MVH Jessica Johansson Kuronen


01-11-2010

Halloj halloj i smultronsnÄret! :D

Idag Àr Jessica mycket klad hezt! Jag köpte nÀmligen en ny jacka idag <3



Det Àr min nya kÀrlek och jag ska aldrig lÀmna den, aldrig!!"!!!!!!!!!11one

Aja i lördags var det ju Halloween, vilket var kul för jag och Madde drog till en Lokalfest och hittade massa folk utklÀdda, sminkade pojkar(hahahaha) och eh massa lÀskiga masker :(
KvÀllen var ÀndÄ ganska kul, trÀffade folk jag inte trodde verkligen festade men dÀr hade jag allt fel ;o haha.

Och nu sitter jag och kÀkar blÄbÀrspaj, vilket Àr ren kÀrlek för mig! hah

MVH Jessica Johanson Kuronen