31-10-2011

Tju!

Ja vafan gör jag uppe nu?
Jag var ut med hunden vid för en timme sen och nu kan jag inte somna om sÄ vaafan lika att vara vaken, men saken Àr bara, vad ska jag hitta pÄ tills typ 12? fml..

FÄr vÀl se massa filmer jag har, avsnitt osv osv..

MVH Jessica Johansson Kuronen

30-10-2011

Hej hej!

Hur har jag spenderat min dag idag? Jo det ska jag berÀtta!

Jag sov tills typ 9, sen klev jag upp och satt vid datorn och sÄg nÄgon film jag glömt vad den hette, sÄg Vampire Diaries avsnitt, laddade ner denna film;



Åkte in till stan och lĂ„nade nya böcker, lĂ„nade fan en bok om titanic, wtf is wrong with me haha..
Sen har jag sjungt massor, chillat pung, tagit ett bad, kÀnns som att jag hunnit med hur mycket som helst och ÀndÄ Àr klockan bara snart 5, ska strax till mormor iallafall och spela Bingolotto med dom, blir nog fint det!
Ska Àven trÀffa yasmina tror jag dÄ hon kommer till örnÀset, vi ska bestÀlla kanyler och sÄnt sÄ jag kan pierca mig! :D

MVH Jessica Johansson Kuronen

29-10-2011

Hej hej!

nu ska ni fÄ veta nÄgot extremt lÀskigt jag gjorde igÄr! Har lÄnat Hannahs bild för det hÀr!



drygt 8-10 meter upp i luften var jag, och tittar man noga till vÀnster platÄ sÄ ser man en liten liten stege an skulle klÀttra upp för, jag fick redan panik efter halva och började grina och trodde jag skulle ramla ner(hade sele pÄ mig sÄ kunde inte ramla ner) men ja jÀvlar jag tog mig dÄ upp, sen stod jag bara dÀr i ren panik och vÄgade inte gÄ nÄgonstans vilket jag Ängrar men ÀndÄ haha..

Valde sen att Äka ner och dÄ började jag grina Ànnu mer för det kÀndes sjukt obehagligt att sÀtta sig ut i luften, hojja, panikÄngest pÄ hög nivÄ..

NÄvÀl, har fet trÀningsvÀrk i armarna, har ett blÄmÀrke pÄ vaden och idag ska jag freakin göra nada, se film hela dagen lÄter som en fin ide!
Laddat ner 2 andra vÀrldskriget filmer om Anne Frank :' ))
Anne Frank, The whole story
The Diary of Anne Frank

Och bara för att jag Àlskar min klass ska ni fÄ en bild pÄ dom!



Dock Àr inte alla med, men det gör inget :D
Kommer grÄta som fan nÀr jag gÄr ut och mÄste lÀmna denna klass, kÀnns sÄ fel, vi har alla kommit varandra sÄ nÀra nu och, dun dun dun!! Vi ska ha klassfest pÄ lördag ju, ska dÄ sova över med nÄgra fina dÀra sÄ det blir asbra! :D lml!

Nu se film hejdÄ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-10-2011

HÀr kommer filmen jag skulle berÀtta om!



Bruno, en oskuldsfull och naiv 8-Äring, tvingas utan förvarning flytta frÄn sitt trygga hem i Berlin till den tyska landsbygden. UttrÄkad och rastlös trotsar han sin mammas förbud och beger sig pÄ upptÀcksfÀrd i den nÀrliggande skogen. DÀr möter han en jÀmnÄrig pojke och en ovÀntad vÀnskap tar sin början... Pojken i randig pyjamas utspelar sig under andra vÀrldskriget och Àr baserad pÄ John Boynes prisbelönade roman. Det Àr en oerhört gripande och tÀnkvÀrd film som kommer att dröja sig kvar i ditt medvetande lÄngt efter att eftertexterna slutat rulla



Filmen i sig Àr RIKTIGT bra och jag kÀnner nu att jag mÄste lÄna boken och fÄ mig en uppfattning frÄn den, fick rysningar av att bara se trailern sÄ ska nog sÀtta mig och se filmen nu igen!

MVH Jessica Johansson Kuronen

26-10-11

Hej!

Jag hade inte sÄ lÄng skoldag idag som tur var!
Men gick pÄ stan med Hannah och Eve, dom köpte grejer till Halloween och det mÄste jag ocksÄ fan göra!! GAH vÄran klassfest Àr nÀsta helg och dÄ ska jag ha hunnit fixa allt, nÄja fÄr vÀl planera lite!

Efter det Äkte jag hem iallafall och dÄ kom Carro och vi gick till dagiset för att leta rektorn men hon var inte dÀr sÄ jag drog hem igen och kollade pÄ en gammal goding film Starstruck



Har Àven laddat ner tvÄ andra filmer, ena Àr Twilight Eclipse och den andra skriver jag om sen, fett sorglig ÀndÄ, vi sÄg den pÄ svenskan i mÄndags..

MVH Jessica Johansson Kuronen

22-10-2011

Welcome to the Good Life!

Den meningen sÀger allt om mitt liv just nu fan, man fungerar hur bra som helst utan mÀnniskor man tidigare behövt i sitt liv, livet Àr ÀndÄ the good life!



MVH Jessica Johansson Kuronen

22-10-2011

Hej hej.

NÄvÀl, igÄr var jag med Linda, vi var hos Lisbeth och Bolle och drack, Bolle fyllde Är sÄ ja :)
Trevligt var det dÄ iallafall!!
Vid 1 for jag vÀl hem och sÄ gick jag och sov hos Freddeboi och nu ska jag strax till mormor och kÀka middag, nom nom i guess.

SÄ nu ska jag gÄ och fixa mig en snabbis sen fara, bye bye.

MVH Jessica Johansson Kuronen

21-10-2011

Hallojsan!

Sitter och chillar pung, ska nog göra nÄ frukost istÀllet!

NÄvÀl, fredag, jag ska vara med Linda idag iallafall, blir nog asbra!

Och jag har egentligen inget vettigt att skriva haha..
Eller ja, min morbror krockat och har allvarliga ansiktsskador, hojja.. SÄ mormor ringde och grinade som fan igÄr, bleh och jag kan tÀnka mig att min syster fick panik av att se dom grÄta, nÄvÀl jag tror dÄ han klarar sig!



Snygg kille, ska sÀtta mig och titta pÄ massa gamla Vampire Diaries eftersom mina nya avsnitt inte kommit Ànnu, fml. nÄvÀl farvÀl haha.

MVH Jessica Johansson Kuronen

19-10-2011

Tjubre!

Fyfan, försov mig pÄ nÄgot konstigt höger, jag hade sovit hur mycket som helst ÀndÄ men ÀndÄ försover jag mig... SÄ ja tur att Hannah ringde mig sÄ att jag vakna, Jonna fick springa ut med hunden medans jag klÀdde pÄ mig och sprang till bussen för att hinna möta Hannah i stan för att gÄ pÄ mötet med Almi :)

Mötet gick bra, han var positiv till vÄran ide och verkar vilja sponsra oss!
Sedan Äkte vi till Björx och pratade med musiklÀraren dÀra och hon var sugen pÄ att vara med i Lilla Körslaget, Àlskar nÀr det gÄr som smort det hÀra! :D

Åkte hem efter det och kĂ€kade sen Ă„kte jag tillbaka till stan och tog en kaffe med Jonte, var kul att trĂ€ffa han igen, trĂ€ffar han sĂ„ sĂ€llan nu, gosh vi har kĂ€nnt varandra ett tag nu :' )

Aja nu ska jag nog se denna film som Àr min lÀxa frÄn Psykologin;





Av det jag sett av den verkar den faktiskt riktigt bra, mÄste bara se den igen för att förstÄ mina frÄgor jag ska besvara frÄn filmen hah..

MVH Jessica Johansson Kuronen

18-10-2011

Hej hej!

Åh hĂ€rligt liv jag har, jag Ă€r ledig imorgon!
Dock, jag och min fina arbetsgrupp ska till Almi pÄ möte kl 10, sen ska vi ut till skolorna och informera om projektarbetet, jag lÀngtar verkligen tills det hÀr blir av!

Dagen har spenderats i skolan och i sÀngen haha, jag somnade efter jag duschat...
NÄvÀl, hÄller pÄ att töja andra örat nu sÄ strax har jag 14 mm dÀra, en töjning kvar sen har jag bÄda mina tunnlar <3 ska Àlska dom livet ut med tanke pÄ att dom kosta 500 spÀnn typ, fyfan!



Nu ska jag göra mina lĂ€xor för en gĂ„ngs skull och kanske plugga till engelskaprovet jag har pĂ„ fredag... Är redan Ă€ckligt skolless, men det Ă€r lov snart och efter lovet Ă€r det inte mĂ„nga veckor tills jullovet och dĂ„ har redan en termin gĂ„tt och dĂ„ har jag halva terminen kvar tills studenten!
Nu lÀxor dÄ, innan jag tappar motivationen..

MVH Jessica Johansson Kuronen

17-10-2011

Hallojsan!

Huvva, var redan vaken klockan 7........., eller ja tidigare till och med, ni kanske tycker att det Àr vanligt men jag stiger upp typ halv 8 haha...

Varit ut med hundÀÀÀÀn och nu mÄste jag gÄ och fixa pÄ mig nÄ vanliga klÀder och Äka till skolan, gÄr till 5, kommer avlida rÀtt hÄrt under dagen, tur att jag har laddat ner mer musik som jag kan fördröja tiden med, borde ta med min twilightbok ocksÄ för att fördriva tiden dÄ jag har 2 timmars hÄl, hm..



SÄdÀr rödtott vill jag vara förövrigt..

MVH Jessica Johansson Kuronen

16-10-2011

Okej, snygg kille......









Shiloh Fernandez Àr hans namn, Han spelar ju karaktÀren Peter i Red Riding Hood ;))
EYECANDY!

MVH Jessica Johansson Kuronen

16-10-2011

Hej hej!

Ja igÄr var jag och Carro pÄ Modell för en dag, och ja det var verkligen för en DAG!
Vi satt först och frÀmst och vÀntade pÄ att bli sminkade i 3 timmar ungefÀr, efter det vÀntade vi yttligare typ 1 timme för att bli fotade, sedan blev vi fotade i ungefÀr 1 timme, sen fick vi vÀnta igen ett bra tag för att se vÄra foton och vÀlja ut dom, hela köret tog 6 timmar, jag var helt slut!

Jag valde iallafall 10 bilder, och en gruppbild pÄ mig och Carro, 10 bilder kostade 1900 och en gruppbild kostade 900 FYFAN va dryrt men ja, jag tog det iallafall..
SÄ nu tÀnkte jag lÀgga ut dom haha..

























Haha den dÀr lÄten spelades medans vi var dÀr och jag stod och dansade lite, hehe.
LĂ€skigt nog Ă€r jag lik min syster pĂ„ bilderna, JA JONNA DET ÄR VI!! Du kan inte förneka det.

MVH Jessica Johansson Kuronen

15-10-2011

Hej hej!

Vaknade Àckligt tidigt idag, hojja... Redan halv 9 var jag uppe..

Aja tÀnkte bara flika in att jag ska pÄ Modell för en dag med denna söta brud strax!



SÄÄÄÄ seeyah soon gullepluttar, uppdaterar sen möjligtvis om hur det var :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

13-10-2011

Here they come!!









MVH Jessica Johansson Kuronen

13-10-2011

Hej hej!

Ja idag har jag varit och köpt tyll till kjolen jag och mormor ska göra, woop woop!
Ni fÄr se den dÄ den Àr klar!
Efter det Äkte vi hem till mormor igen och babblade med Robert, Jens och Jenny, sen bakade jag bulla och dom blev fett goda bara sÄ ni vet..

SÄg pÄ Hannahs blogg ett par skor hon lagt ut, dock i vitt men ÀndÄ samma sko!



Love them!!

Dom kommer frÄn Baglys, http://shoe.baglys.com/?wpsc-product=kvoll-x42171-2
DÀr Àr en direktlÀnk till skorna hÀr uppe :)

Hannah skickade fövövrigt filmerna nu dÄ vi sjöng, ska titta igenom dom och pilla in dom pÄ youtube! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

12-10-2011

Hej hopp!

Ja idag har jag varit pÄ LTU - LuleÄ tekniska Universitet!
Dagen har varit vÀldigt rolig ÀndÄ, men maten sög penis..

Jag har sjungit med Carro och Cecilia, tack för att ni drog upp mig pÄ scenen! Vi gick nog och sjöng 3-4 gÄnger! Fyfan va roligt vi hade det!
Sen gick vi och fotade oss ocksÄ!

Och jag gjorde nÄ brandgrejs och fick en keps, Ät glass gjort av kvÀve typ, det var gott ;o
Sen har vi bara gÄtt runt runt och kikat!















Film pÄ nÀr jag Carro och Cecilia sjunger kommer sÄ fort som möjligt dÄ Hannah skickat dom Ät mig! :)

MVH Jessica Johansson Kuronen

11-10-2011

Hej!

Ja, idag fick vi sluta klockan 12, jag Emma och Hannah satt dock kvar och ringde till Ica Maxi och Coop Konsum för att leta sponsorer, sÄ nu nÀr jag kom hem har jag Àtit först och frÀmst det godaste som finns! Tacotallrik!!! <3

Aja ja, sÄ jag har mailat tvÄ företag om sponsring och det kÀnns verkligen som att vi kommer frammÄt i Projektarbetet, jag Àr sÄ himla taggad inför detta!!
Vi lÀmnade in vÄran affisch idag till Media, den ska tydligen vara klar innan höstlovet och jag lÀngtar efter att fÄ se den!

IgÄr sÄ var vi pÄ en förelÀsning, ja hon var skÄnsk och jag fattade inte ett skit av vad hon sa sÄ jag satte mig och lÀste istÀllet haha och spelade wordfeud.

NÀ nu ska jag slÀnga mig i ett bad och lÀsa massa bra böcker, hejrÄ!

MVH Jessica Johansson Kuronen

09-10-2011

Hej hej!

Ja, först och frÀmst!!
Jag sökte jobb nyss, kÀndes jÀvligt vuxet men vafan vill man ha extra pengar sÄ go for it!
Min fina syster som förövrigt fyller 20 idag <3 hjÀlpte mig (Y)

Idag har jag sovit typ hela dagen, sen Äkte jag till mormor en svÀng och spelade bingolotto med Emma, Andreas och Morfar, var ett fucking nummer ifrÄn att vinna en bil jÀvel...
Nu tÀnker ni sÀkert, varför blir du sur för det? du har inget körkort
Jo men jag tÀnkte ju sÀlja aset haha.... Hade inte suttit fel med lite pengar som typ 350 000 osv..

Eftersom att en viss person Äker utomlands pÄ fredag sÄ hatar jag han.
Mamma ska till kalix om typ 2 veckor och lÀmna mig ensam hemma, skönt? ÄterstÄr att se om hon gör mat Ät mig för dom dagar hon Àr borta HAHA!



HAHAH ja... Denna brud ska förövrigt göra hÄl i lÀppen pÄ mig snarast.

MVH Jessica Johansson Kuronen

08-10-2011






And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which i'm dying are the best i've ever had

I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run i circles
Its a very very
Mad world
Mad world




MVH Jessica Johansson Kuronen


07-10-2011





Älskar att vara sjuk pĂ„ helger...

Aja var pÄ skolfotot idag, gick vÀl bra men vafan man fick inte se hur man blev, jÀvla stressade jÀvlar, okej, vi Àr hur mÄnga elever som helst men ÀndÄ..........
Nu ska jag gÄ och spy sen se vampire diaries punkt punkt punkt.

MVH Jessica Johansson Kuronen

06-10-2011

Hej!

Ja, jag Äkte dÄ pÄ magsjuka, hÀrligt liv....

SÄ det hÀr Àr 4 dagen jag inte har Àtit en hel tallrik med mat, tror jag har fÄtt i mig 1 dl mat sammanlagt under dom 4 dagarna, hatar mitt liv, hatar magsjuka men har inte spytt nÄgot sen igÄr sÄ det Àr ju bra i guess?

Aja regnar gör det, jag vÀntar pÄ att mamma ska göra mat för min mage hÄller pÄ att dra ihop sig som ett hej kom och hjÀlp mig men ingen kom.

Sitter och tittar pÄ Hairspray för 3dje dagen i rad, har laddat ner vampire diaries första och andra sÀsongen, nu jÀvlar ska det nötas film hejdÄ.

MVH Jessica Johansson Kuronen

04-10-2011

Hej hej!

Ja idag sÄg vi en till teater, den var absolut inge bra och jag mÄdde inge bra heller sÄ kan ju ha nÄgot med det att göra, hojja, satt och hade spykÀnsla hela tiden..
NÀr vi gick till skolan för att Àta Ät jag 2 tuggor, slÀngde maten och spydde, mums.

Sen krigade vi in pÄ en trÄng jÀvla bussjÀvel ut till helvetes Karlsvik för att Orientera, tacka gud att det inte regnade dÄ jag och Sanna var ute i skogen, fyfan aja men det gick super bra och vi hittade alla 10 kontroller.
NÀr jag kom hem spydde jag igen, tog ett bad, sÄg en film, ska se mer film, pröva Àta höhööhöhöh har inget att skriva.

FÖRESTEN!!!!!!!!

Vet inte om jag berÀttat om mitt Projektarbete jag ska göra med Carro, Hannah, Emma??
Ah det heter dÄ Lilla Körslaget, dock kanske jag inte ska skriva ut för mycket sÄ det fÄr vara sÄ.
Vi hÄller pÄ att fixa sponsorer just nu och vi ska pÄ möte nÀsta vecka med Peka, sÄ jag hoppas allt gÄr vÀgen för jag Àr aspeppad pÄ det hÀr! :D



MVH Jessica Johansson Kuronen

03-10-2011

Hej!

Först och frĂ€mst, ÅH vad jag Ă€lskar tjejer som Ă€r sĂ„ Ă€ckligt beskyddande av sina pojkvĂ€nner som absolut tror att man Ă€r dum i huvudet nĂ€r dom skriver frĂ„n deras pojkvĂ€ns facebook dittan och dattan haha..
TyvÀrr Àr jag smartare Àn sÄ ;)

LÀr ju inte hÀnda nÄgerst kul i veckan vad jag vet,
har teater imorgon iallafall och sedan orientering, woop woop sÄ ni fÄr bild bomb puss.













MVH Jessica Johansson Kuronen