Stor saknad

Ni anar verkligen inte hur mycket jag saknar denna brud, vi mÄ bara ha kÀnnt varandra sen i Februari men vi klickade direkt, och det kÀnns som att vi har kÀnnt varandra i flera Är!

Vi umgicks först bara nÀr Camilla umgicks med henne men sen hade vi vÄran första ensamma kvÀll 14 Februari (alla hjÀrtans dag) och sen dess har vi inte kunnat sluta umgÄs eller prata med varandra.

Hon förstÄr mig bÀttre Àn mÄnga andra av dom jag kÀnner, hon dömer mig aldrig och vet exakt vad hon ska sÀga för att fÄ mig glad Àven om hon inte kÀnner mig sÄ jÀtte bra.

Hon har blivit en av mina bÀsta vÀnner, en soulmate och jag kan absolut inte tÀnka mig att bryta kontakten med denna mÀnniska för hon Àr sÄ underbar, likasÄ hennes 6 Äriga son.

Finaste du Niina, jag saknar dig sÄ det gör ont, snart Àr det 2 mÄnader sen vi trÀffades sist och det kÀnns som evigheter sen, men snart förhoppningsvis ses vi, Àlskar dig hjÀrtat och jag finns hÀr för dig dag som natt <3
Finns ingenting som kan hÄlla ner mig

Tjenis!
 
Idag ska jag och trÀffa min fruga HÀnki och Sara, vi ska dra stads hÀng sÄ ska passa pÄ att köpa ny fondation osv.
Hannah Äker ju till Turkiet nÀsta vecka den jÀveln..
 
Jag ska visserligen ocksÄ ivÀg nÀsta vecka under helgen till PiteÄ med Yasmina och jobba i en grill under Dragracingen dÀra, spÀnnande dÄ jag aldrig nÄgonsin gjort nÄgot sÄnt haha..
 
SÄ nu ska jag fixa fÀrdigt mig sen börja röra mig mot bussen, puss!
 
 

Home sweet home

Tja!
 
I fredags sÄ hade jag möte med min Kontaktperson (som jag fÄtt via nÀrpsykiatrin) som rÄdde mig till att Äka till Psyk och prata, slutade med att jag blev inlagd sÄ jag lÄg dÀr frÄn fredag kvÀll tills igÄr kvÀll.
 
Var inte speciellt kul men hade en shysst roomie Ă„tminstone!
 
FÄtt en anti depp medicin jag ska pröva ta och se om det blir bÀttre plus sömn medicin som smakar skit (ni som prövat theralen know the drill)
SÄ nu kÀnns det faktiskt som att det kan bli bÀttre.
 
Nu ska jag dÄ klÀ pÄ mig och dra in till stan för att köpa nÄn grej till vÄran boxer som mysteriskt har försvunnit ur lÀgenheten, puss!
 
 

Utan dina andetag on Youtube!

Äntligen fixat till videon frĂ„n nĂ€r jag sjön lite och lagt ut pĂ„ youtube!
 
SÄ nu fÄr ni som inte har min pÄ facebook höra ocksÄ :D
GÄr Àven att vÀlja HD kvalla pÄ den ;)
 
 
 
NÄvÀl, jobbat igÄr och idag som Personlig Assistent och jag trivdes som fisken!
SÄ inom detta yrke vill jag dÄ lÀtt stanna kvar.
 
Imorgon jobbar jag 7-14 pÄ dagis med min fruga HÀnki, woop woop!

FÀrglös som en tÄr

Tjenis!
 
Som vanligt Àr jag sömnlös pÄ nÀtterna..
 
NÄvÀl igÄr sÄ var jag pÄ dop med Mormor och Morfar, Marias son Mikko döptes och till Àran sÄ fick jag sjunga Kents underbara lÄt Utan dina Andetag, ni som nu har mig pÄ fejjan Àr la bara gÄ dit och kika dÄ jag lagt ut ett klipp dÀr, annars finns en snutt pÄ min Instagram: JessicaJKM.
 
Försöker fixa till filmen pÄ datorn just nu sÄ jag kan dra ut den pÄ tuben sÄ alla kan se enklare plus att det blir bÀttre ljud!
SÄÄ ja det var ju trevligt i alla fall, inte sjungt i en kyrka pÄ gud vet nÀr.
 
NÀr jag kom hem la jag mig i sÀngen dirr som vanligt och nu ligger jag fortfarande hÀr och försöker hitta John Blund, ska nÀmligen jobba första dagen imorgon pÄ Inre Kraft, minns Àrligt talat inte om jag missat att skriva det men fÄtt jobb dÀr som personlig assistent sÄ idag tekniskt sÀtt sÄ har jag min första intro dag 13 till 20 sÄ ska bli spÀnnande faktiskt.
 
Enda jag gruvar mig för lite Àr att dra ut piercingarna, kommer kÀnna mig grymt naken utan dom, dom Àr som min familj, min personlighet haha..
 
NÄja, mÄste försöka sova nu en stund Ätminstone sÄ man Àr relativt pigg och alert nÀr man ska jobba!
 
 

The same old story

Tjenis!
 
Min helg bestod inte av mÄnga knopar, lÄg nog mest och kikade pÄ FörhÀxad som jag otroligt nog blivit FörhÀxad av att se pÄ (skulle inte förvÄna mig om jag börjar drömma att jag Àr en hÀxa snart)
 
NÄvÀl, pÄ lördagen fast tekniskt sÀtt söndagen dÄ klockan var halv 1 sÄ trÀffade jag upp Lina en svÀng, ah det slutade med att vi drog hem till henne och satt dÀr tills typ halv 7 pÄ morgonen haha!

Var dÄ trevligt, vi snackade massvis om gamla minnen ;)
 
SÄÄ nu har jag ju vÀnt pÄ mitt dygn, sÄ inatt drog jag till Eric och socialiserade dÀr, somnade nÄn timme ocksÄ.
Och snart ska jag nog trÀffa Linda sÄ ska vi pÄ Àventyr som vanligt!
 
Förövrigt ska jag pÄ jobbintervju pÄ Onsdag, Àr sÄ satans nervös sÄ fyfan, men hoppas jag fÄr det sÄ blire mer cash och dÄ kan jag kanske fara till min Àlskade pÀrla Niina och hÀlsa pÄ henne :' D
 
Ni anar fan inte hur mycket jag saknar den brud jÀveln, Àven fast vi pratar varje dag i nÄn timme sÄ saknar jag henne ÀndÄ, min lilla Abu Hassan <3