27-11-2011

Hej!

Har varit i kalix hela helgen så har inte haft någon dator då mormor och morfar stannade hemma!
Kan dra igenom lite snabbt vad jag gjort!

Fredagen: Gick skola, hade ett fett jobbigt idrottspass som innehöll boxning, sen satte jag och emma oss på bussen till kalix, Andreas och Anders kom och hämta oss och skjutade mig till huset så jag kunde göra mat, pastalåda blev det (Y) Sen kom Anders ett tag, så gick han, så kom Emma och Andreas och Elin och hennes lillasyster, så spelade vi lite nintendo och chillade. Så ringde Sandra och vi gick dit och drack och hade det fett trevligt, så for jag och Anders hem till mig sen och sov, eller ja, vi pratade väl i 6-7 timmar, härligt! Blev inte mycket till sömn.

Lördag: Vi vaknade 11 på morgonen typ, så kom andreas och emma och chillade, vi for upp till Kalix tror jag haha.. Minns knappt vad vi gjorde igår.. Aja jag var med bästa Elin ett tag, sen gick jag till Anders och vi gick hem till mig och sov.

Idag: Ja jag städade huset lite, diskade, tog ut soporna osv osv, Elin kom förbi och vi tittade på smurfarna :' D
FETT BRA! Nåväl och ja sen kom ju Emma och Andreas och hämtade mig och Anders och skjutsade mig och Emma till busstation så nu sitter jag ju här hemma och chillar, måste se en film som jag ska analysera, suck.. Fett jobbigt..

Aja där var min helg, förövrigt har jag anmält mig till en tävling, får se om jag får hålla i den eller inte! :)
Och så har skolkatalogen kommit, så ska kika igenom den!



MVH Jessica Johansson Kuronen






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback