29-02-2012

Hej!
Vet att jag inte uppdaterat på gud vet när, men gör det nu iallafall!
Sen den 24 har jag varit i Skellefteå och haft det kul.
Fredagen; Hade skola, så praktiserade jag litegranna efteråt med mina praktikbarn, åkte hem en snabbis och sen tillbaka till stan för att ta bussen till skeå, A kom och hämta mig och vi for hem till M&M och chilldrack litegranna, var massa trevligt folk dära så kul hade jag då! Så åkte vi hem och stupade i säng.
Lördag; Vaknade ganska sent, A mådde inte så super haha, så vi gick tillslut ut på kvällen iallafall och köpte två kilo godis, som förövrigt är slut nu.. Tommy ringer och så hämtar hans polare oss ut till Pentagon Road Devils, as trevlig kväll, Tommy söp ner mig så ja haha. Kring 4 kom vi hem iallafall!
Söndag; Vaknade sent igen, for och lämnade igen Tommys bil, åkte ut till Pentagon och hjälpte dom att städa litegranna, åkte hem, så gick jag ut på en två timmars promenad :D sen sov vi!
Måndag; Låg inne hela satans dagen, läste ut mina böcker som jag håller på att läsa om nu medans A är och jobbar.
Tisdag; Gick ut och promenerade i en timme, diskade och läste massa böcker hah :D
Ja så nu idag om vädret tillåter ska jag gå ut på en promenad igen, ska även städa lite hära bara för att vara snäll, ser ut som ett bombnedslag!
Såå ja nu när jag har dator här iallafall kan jag ju uppdatera, vet inte helt plötsligt hur länge jag ska vara här, kanske åker ikväll, kanske åker imorgon tidigt som satan, u never know.
MVH Jessica Johansson Kuronen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback